Αγορά βινυλίων

Ποιο(-α) δισκοπωλείο(-α) θα προτείνατε για αγορά βινυλίων? γνωρίζω ότι στο μοναστηράκι υπάρχουν αρκετά ,αλλα δεν θυμάμαι ονόματα

ψάχνω για βινύλια των Scorpions κυρίως,όπως in trance,virgin killer,fly το the rainbow,lonesome crow,blackout κλπ

Μια βολτα στο Μοναστηρακι θα σε πεισει…Ζαχαριας και και γενικα στη στοα εκει μεσα ννομιζω πως θα βρεις αρκετα απο αυτα που ζητας.

Ψιλομάπα είναι ο Ζαχαριάς. Τα βινύλια του (αν και έχει πολύ πράμα) είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση συγκριτικά με τις τιμές που τα δίνει.

δεν θα συμφωνησω για ζαχαρια.εχει παρα πολυ πραμα κ συνηθως πανω απο μια εκδοση,οποτε η τιμη κ η ποιοτητα ποικιλει!για μεταχειρισμενα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη λυση μαζι με το ωχ αμαν(μια στοα πιο πισω).για καινουργια τωρα,θα σου προτεινα το rythm.ποικιλα σε καινουργια συγκροτηματα κ δεχεται κ παργγελειες.

Πες σε παρακαλώ άν είναι εύκολο πού βρίσκεται κ αυτό. Ευχαριστώ! :slight_smile:

Ετούτος εδώ έχει πολλά βινύλια, και κυρίως παλιά. Ότι έχω πάρει ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι λίγο χωμένος μέσα στην Κυψέλη, αλλά αξίζει τον κόπο νομίζω.

Και το rythm records είναι στην Μπενάκη, στο ύψος της πλατείας (Εξαρχείων), νομίζω.

για τον Ζαχαρια, δεν ξερω απο 70ς ροκ κτλ, γιατι τετοια φαση ψαχνει ο φιλος αποτι καταλαβα, αλλα εχει μπολικο πραμα απο new wave, indie, punk και τετοια. Απο μεταλ λιγα πραγματα.
επισης ειναι αρκετα ακριβος, αν ειναι δυνατον το ντρακονιαν ταημς 68 ευρω - γελασε ο κοσμος

το used records στην κυψελη ειναι καλο, και ο γιωργος που το χει πολυ καλο παιδι, ενω στην ιδια περιοχη ειναι ισως το κλασικοτερο ολων στην αθηνα, το Φωκίωνος Ρεκορντς, καπου κοντα στην πλατεια Κυψελης

επισης, τσεκαρε αρτ νουβο και βινυλ λαστ (το καινουργιο) στα 6ρχεια

Thanks για τις απαντήσεις,θα τα έχω υπ’όψιν μου τα δισκοπωλεία που αναφέρατε :slight_smile:
Κάτι ακόμα: γνωρίζετε εάν το το Metal Era φέρνει βινύλια?

Ναι εχει αλλα μονο μετσαλ