Ποιες συναυλιες θα θυσιασετε φετος?

Ετοιμαζομαστε να ζησουμε το μεγαλυτερο συναυλιακο καλοκαιρι (κ ανοιξη) αλλα ειναι τοσο μεγαλο που ειτε δεν “βγαινουμε” να παμε παντου, ειτε κατι που δεν γινεται να αναβληθει πεφτει εκεινο το βραδυ (γαμος, βαφτησια κτλ) , ειτε ειτε ειτε…

ποιες θα θυσιασετε λοιπον κ για ποιο λογο?? (μιλαμε για live που θα πηγαινατε σιγουρα η΄θα το σκεφτοσασταν πολυ σοβαρα υπο αλλες συνθηκες)…

σκεφτομουν πολυ σοβαρα : sonisphere, fates warning , jethro tull αλλα στο sonisphere δε με τρελενει το lineup κ η τιμη κ στα αλλα δυο λογικα δεν βγαινω να παω…

ακουω…

Μαλλον σονικσφυρ.
Εχω δει τους περισσοτερους πανω απο μια φορα,τα φραγκα με “δροσιζουν” αλλα και το γεγονος οτι θα γινεται ΤΗΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΡΑΣ…απο κοσμο και τα σχετικα.

(Γιες μαδαφακα, τιζ ταϊμ φορ μι καπα τι)

Bolt Thrower (ισως).
Firehouse. (Money).
Rammstein (δεν καιγομουν αλλα δεν θα με χαλαγε)

Λογω χρονου και χρηματων…Κατα τα αλλα το προγραμμα εχει Sonisphere, U2, Fates που εχω ηδη τικετς…Και Jethro Tull, Dylan, Aerosmith, Heaven Shall Burn που λογικα θα τις τιμησω. Δεν ειναι 100% σιγουρο μα κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι εκει.

Πολύ ενδιαφέρον thread!
έχουμε και λέμε… στην άκρη μπαίνουν Katatonia-sirenia λόγω οικονομικών εκτώς αν βρω, oi Fields of the Nephilim λόγω μέρας και οικονομικών πάλι, Moonspell- rotting christ στη Χαλκίδα λόγω μέρας κυρίως και όχι απόστασης (μια μέρα πριν τους Aerosmith πότε να προλάβω να τρέχω μέχρι Χαλκίδα :() και μάλλον πάλι λόγω οικονομικών οι crashdiet & oi James, για τους 2 τελευταίους θα το παλέψω όμως. Και είναι ακόμη αρκετές που θα ήθελα αλλά δεν με τρώει και η τρελή η κάψα :Ρ (που να πρωτοπάς με τόσα λάιβς και άλλα τόσα που μάλλον θα ανακοινωθούν…)

Θυσιάσα ήδη madball με terror :cry:

Kαι μάλλον Η20, Raised Fist

Kαι ξενερώνω πάρα πολύ ρε πούστη μου…Αλλά με τις μερες που πάνε και τις βάζουν (κυριακές δευτέρες) με γαμάνε κανονικά.

πωπω πές τα! Μέρες για συναυλία είναι Παρασκευοσάββατα, άντε και καμία Κυριακή! Μας έχουν διαλύσει. Ακούς εκεί Τετάρτη για Haggard… Αλλά σε αυτό έχω ψηθεί να πάω :stuck_out_tongue:

Ωραια μόλις κατάλαβα ότι θα θυσιασω και haggard…

[QUOTE=worst enemy;841192]Ωραια μόλις κατάλαβα ότι θα θυσιασω και haggard…[/QUOTE

Σόρυ που σε προσγείωσα τόσο απότομα :Ρ

θα δουμε στη πορεία αλλά απο ότι βλέπω Fields of the Nephilim , fates warning, ειναι από αυτες που θέλω πολύ να πάω! γιατί πέσαν τόσα πολλά μαζι??? το σόνισφιρ με κατέστρεψε φέτος! :frowning:

θυσιαζονται
aerosmith
fields of the nephilim
diary of dreams
λογικα deicide
flotsam and jetsam δεν θα ειμαι εδω ετσι και αλλιως
επισης θυσιαστηκαν και οι fear factory…
χμ δεν μου ερχεται κατι αλλο…προς το παρον…

KAMIA ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ!

Θυσιάστηκαν Melvins λόγω Ροντέο και Saint Vitus λόγω ασθένειας, μάλλον θα θυσιαστούν οι Rammstein λόγω Ντιντη, αλλά σ’αυτές που ΘΕΛΩ να είμαι ΘΑ ΕΙΜΑΙ!

εντιτ. Α ναι. Μόνο Bong-Ra θα χάσω γιατί θα’μαι Ολλανδία. shit!

Πιθανότατα θα θυσιαστούν οι Katatonia και οι Crashdiet λόγω εισιτηρίου και άλλων λόγων.

Sonisphere : Λόγω money για Summer Breeze
Fields Of The Nephilim : Θεωρω δυσανάλογο το πόσο , με το πόσο μου αρέσουν … αν και απ οτι λένε live ειναι σούπερ
Riverside : … Λόγω θρύλου στο F4 και χώρου … Αν και άμα παιζει νωρίς ο ημιτελικός , και επειδή μου τα πρήζουν να πάω , παιζει να τιμήσω …