Kαι πάλι κάτι είναι κι αυτό!!
Ναι, έχουν μεγάλη επιτυχία! Χεχε! Και σε περίπτερο στο Μοναστηράκι έχω δει… γύρω στα 8 ευρώ, μιας χρήσης
ρε προβλήματα που έχει ο κόσμος…8)
Δεν καταλαβαίνεις αλλά δεν σε κατηγορώ. Μικρός είσαι ακόμα…:lol: :lol:
άκου τι λέει ρε…α ρε άδικη ζωή και κοινωνία!!!:evil:
Μου αρεσει το τραγουδι του Σαρμπελ…
εγω ξερω το μαγικο δαχτυλιδι. εχει καμια σχεση?
έλεος…
εχω υψος 1.85 (15 χρονων) και γουσταρω μια 1.54 η οποια θεωρειται φυτο απο ολους γιατι βγαζει μεσο ορο 19 και 12 και θεωρειται και ΘΕΟΜΠΑΖΟ και εγω ο μαλακας ντρεπομαι να της τα ζητησω!:? #-o
[SIZE=“1”]μηπως παραωριμασα?[/SIZE]8O
Κανε αυτο που νιωθεις εσυ, οπως θα ελεγε και η princess of a down…
Η system of a down τι θα ελεγε;
Οχι, απλα εισαι σαβουρογαμης.
Σοβαρα τωρα, την κοπελα θα την εχεις για σενα, οχι για τους αλλους. Επομενως, τι σε κοφτει τι λενε αυτοι?
Ξερεις ποσους εχω δει να θαβουν ακομα και καλουτσικες κοπελες και να κολλανε σε παρα πολυ χειροτερες.
Επισης, τι θα πει οτι ειναι θεομπαζο? Η αποψη για την ομορφια ενος ανθρωπο ειναι, τις περισσοτερες φορες, υποκειμενικη. Αντε να πεις την Αντζελινα αντικειμενικα ομορφη, την Βασιλειαδου αντικειμενικα ασχημη και λιγους ακομα. Σ’αυτο ακριβως παει το παραδειγμα που σου εδωσα με τα παιδια εκεινα που εθαβαν τοσες και τοσες και εφτασαν να γουσταρουν αλλες που τουλαχιστον στα ματια μου εμοιαζαν κακασχημες. Αν σε ελκυει εσενα, παει να πει οτι ειναι ομορφη για σενα, οποτε το θεμα τελειωσε.
:lol:
Όντως vedder κάνε αυτό που γουστάρεις και γράφ’ τους όλους στα παπάρια σου.
μαλλον “ειδωμεν”…:lol: :lol: :lol:
Ακριβως!!! Το ιδιο εχει συμβει και σε μενα!!
Ασε που αν φας χυλοπιτα θα λες μεσα σου: Σιγα αφου ηταν μπαζο!!! :lol:
Ti lene re paidia? Kala einai??:roll: Skeftika na dokimasw alla eipa min einai kammia m@l@ki@ kai paei tsamba to paradaki gia tsoufio lastixo!
Μου εδωσε πλεροφοριες ενας φιλος που το χρησιμοποιησε και μου ειπε οτι μονο η γυναικα το καταλαβαινει και το ευχαριστιεται αρα αν θελει η δικια σου να παει να το παρει εκεινη.Μη ξοδευτεις εσυ βρε αδερφε :lol: :lol:
Ειναι δυνατον λες οτι σου αρεσει και να γραφεις το θεομπαζο με κεφαλαια???[-X
Ετσι οπως το λες μου φαινεται οτι και να φτιαξεις μαζι της θα ντρεπεσαι οταν θα βγαινετε…
Μια συμβουλη, φιλε μου, αν αφηνεις τη γνωμη των αλλων να επηρεαζουν τη ζωη σου δε θα τη χαρεις καθουλου, go for the girl:thumbup:
Η princess ειναι σαν την Τενια Μακρη… Οσοι εχετε προσωπικα, ερωτικα, επαγγελαμτικα προβληματα, ξερετε που να απευθυνθειτε…