Μικρά μυστικά

Αμα την πιασουν ομως τα δικα της ωρες να εχεις να την ακους :stuck_out_tongue: Γιαυτο την αγαπαμε πολυ :roll:

follow your heart!

:wink:

Εμπαινε μεγαλε,απλα μην κανεις αναφορες στην Μαρια την ασχημη και στη Χουανα την παρθενα(για ευνοητους λογους:wink: ):slight_smile:

ΕΠΟΣ!!!

δεν ντρεπομαι τους αλλους…αυτην ντρεπομαι!

στα ματια μου φανταζει κυριως λογω χαρακτηρα αγγελος. αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν την γνωρισεις παρα πολυ καλα ειναι μπαζο…καλα μην το ψαχνεις…δεν ξερω τι λεω! παλια την θεωρουσα μπαζο αλλα πηγαμε μια τριημερη και την γνωρισα καλυτερα και την εχω ερωτευτει!

χαχα0αχ0αχ0αχ…μαρια την λενε! :lol:

αν δεν με πονεσουν τα δατχυλα του ποδιου μου δεν κοβω τα νυχια μου…:lol: :stuck_out_tongue:

pain of salvation και ξερό ψωμι χαχαχα(για τον angmar!)

Καλά μιλάμε έχεις δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα λέμε…!

Άκου λοιπόν:
Ζήτησέ της τα και το πολύ πολύ να σου ρίξει χυλόπιτα και να κάνει βούκινο ότι την παρενόχλησες σεξουαλικά ή να βγει κατευθείαν στο Μάκη να σε ρεζιλέψει πανελληνίως!!! :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα μην πας με τη λογική “Κι αν μου πει όχι;”, να πας με τη λογική “Το πολύ πολύ να μου πει ναι”.
Γτ πιστεψέ με όλοι έχουμε φάει χυλόπιτες και σιγά σιγά θα μάθεις.

Ρε ψηστην εκει περα, να σου σβηνει και τις απουσιες.:stuck_out_tongue:

Kαι να σου πει οχι, θα πας στην επομενη… Γιατι ολο και καποια αλλη θα υπαρχει… Και αν δεν υπαρχει βροντισε να εχεις και μια για καβαντζα…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

λοιπον, για να δειτε πως εχουν τα πραγματα, αυτη παιζει να με γουσταρει αλλα αν της τα ζητησω μπορει να μου δωσει μια απαντηση του στυλ: “κοιτα, σε γουσταρω αλλα ειμαι αφιερωμενη στα μαθηματα μου”. #-o #-o #-o #-o

Αυτο ειναι χειροτερο απο το να σου πει οτι δεν σε γουσταρει καθολου…

εγω λεω να τ’αφησεις καλυτερα…

:? Με κούφανες!

Εμενα να δεις!8O :? :? :-k

ναι…ναι…γελαστε μαζι μου! :frowning: :frowning:

καλα…αυτο που ειπα δεν ειναι και δεδομενο…

θα της τα ζητησω αυριο και θα επιστρεψω με περαιτερω γεγονοτα για σας τους κουτσομποληδες :lol:

(αν δεν κολωσω…)

Ωραια, καλα που το ειπες για να μην κλεισουμε το εξωφυλλο…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η λύση είναι απλή.
Δε της “τα ζητάς” καν! Το παίρνεις απόφαση, βρίσκεις την ευκαιρία και ορμάς κατευθείαν!! :lol:
Πιθανή συνέχεια:
α) τρελαίνεται απ΄τη χαρά της γιατί γιατί σε γουστάρει, αλλά δεν είχε αυτή το θάρρος να κάνει την πρώτη κίνηση
β) παθαίνει ένα σοκ και δεν αντιδρά καθόλου για λίγο
γ) τρως κανά χαστούκι και βρίσιμο στη χειρότερη

…Αλλά σκέψου και αλλιώς: Aν η πλειοψηφία τη θεωρεί “μπάζο”(ας το πούμε έτσι), αυτή δε θα χαρεί που κάποιος ενδιαφέρεται;; :-k #-o :wink: