Μικρά μυστικά

εχω φαει πολυ πιο ακυρη χυλοπιτα…

Πσσσσς πρακτικοτατο μυαλο η Αλοη.
Σε παω.

Τι κάτι σαν “δε μου αρέσει ο τρόπος που παίζεις κιθάρα!” ;;; :lol: :stuck_out_tongue:

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ειπωθεί… =D>

H αλλιώς ο Τολμών νικά πάντα…8)

Εκτός και αν του τύχει η τρίτη περίπτωση! :lol:

[SIZE=“1”]…μακριά από 'μας…[/SIZE] :-s

Σωστοτατη!!!

Μονο που οσον αφορα το τελευταιο υπαρχουν και ορισμενες που δεν εχουν ουτε ψεγαδι αυτογνωσιας!!!:lol: :lol:

ΟΧΙ.Οι μπαζονάτες εχουν μεγαλυτερες απαιτησεις

Πάντως εδώ που τα λέμε, αν εξαιρέσουμε Ρουβά-Ζυγούλη, έχω να πετύχω ταιριαστό ζευγάρι κάτι χρόνια…
Όλο βλέπω μπάζα με ωραίες και το αντίστροφο…
Είναι μια κατάσταση που αδυνατώ να καταλάβω ακόμα και σήμερα.

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα…:smiley: :smiley:

Όχι μόνο η επιστήμη!!! :smiley:

Ευχαριστώ Therion, Maiden1979, rychehead, για τα καλά σας λόγια! Το ξέρω ότι δίνω πάντα απίθανες συμβουλές! :stuck_out_tongue:
Βασικά, ξέχασα την περίπτωση “δ) άλλο” γιατί μπορεί η κοπέλα να μας εκπλήξει! (άβυσσος η ψυχή της γυναίκας) Περιμένουμε εναγωνίως νέα από τον vedder!

Tolkki, δε νομίζω να τη χαλάσει κιόλας :-k Αν έχω πιάσει την έννοια “μπάζο”, δε θα έχει περισσότερες απαιτήσεις :stuck_out_tongue: απλά θα θεωρεί ότι “αυτά είναι κακά πράματα”!! Χεχε! We’ll see!

:lol: :lol:

οταν παιζω κιθαρα απλα φευγουν :lol: :stuck_out_tongue:

Ρε παιδια… τα εχουμε ξαναπει!Ειναι ολα θεμα γουστου.
Μπορει να δω το καραμπαζο και να μου αρεσει γιατι πχ. μου την επεσε εξυπνα ή ταιριαζουμε στις αποψεις και επικοινωνουμε ή επειδη η συγκεκριμενη στιγμη τα εφερε ετσι… Παιζουν παρα πολλα!
Και επισης συμβουλευω το παλικαρι, οχι να μην της τα ζητησεις αν δεν εισαι τελειως σιγουρος οτι σου δινει το πρασινο φωτακι.Οσο για τα μαθηματα,βλακειες… οταν μια κοπελα καραγουσταρει δεν την νοιαζει κανενας και τιποτα!Αρα η κοπελιτσα ναι μεν μπορει να της αρεσεις αλλα δεν κοβει και τη φλεβα.
Τελος,αμα σου αρεσει δεν ειναι μπαζο.

:wink:

δεν ειπα οτι θα μου πει σιγουρα αυτο…αλλα αν της τα ζηταγε καποιος μπορει και να απαντουσε ετσι

Προσωπική μου διάγνωση, η κατάσταση αυτή οφείλεται στην ανασφάλεια εκατέρωθεν.

:lol:

:lol: :naughty: :lol2: :lol3: :bow2:
Pes’ta giati outws h’ allws aytes to eyxaristiountai panta perissotero!
Ante kai ta apla outws h’ allws einai dika mou!:stuck_out_tongue:

Χμ, vedder το ενδεχομενο να μπαινει στο rocking και να εχει διαβασει ολη τη συζητηση το σκεφτηκες…??? 8O
Οχι, δεν ξερω τιποτα, ετσι το’πα!!! :stuck_out_tongue:

Κατα τ’αλλα, αντε ρε, ακομα τιποτα? Παρ΄την να πατε καμια βολτιτσα τωρα το Σαβ/κο, ή στους Maiden αυριο και μετα τη συναυλια στην εκσταση που θα ειστε και με τον ιδρωτα να ευωδιαζει απο τις μασχαλες σας, της τα ζητας!!!:smiley:

To forum της αγάπης ! Έτσι μας θέλω ! Μέσα στον χίππικο έρωτα !

Vedder μην κολάς ! Εκεί φαίνονται τα παλικάρια ! Γράψτους όλους κ χώσου. Υπάρχει ένα αρχαίο ρητό το οποίο λέει “χώσου ή αγχώσου”. Πολύ αγχωμένο σε βλέπω !

Γενικά ρε μάγκες ορμάτε ! Είναι άδικο να υπάρχουν τόσες πολλές κ ωραίες κοπέλες μόνες κ να λένε κ από πάνω “δεν υπάρχουν άντρες” ! Πολύ κρίμα ! Τα κοριτσάκια είναι για να κάνουν παρέα με τα αγοράκια και… όλοι να ακούνε metallica…

χωθείτε χωθείτε. Μόνο ο ledzep κρατάει το λάβαρο ψηλά !:roll:

Δικιο εχεις…:slight_smile: ΕΦΟΔΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: