Bάζω τον δικηγόρο ,βάζεις τη μήνυση???Πέρα απο την πλάκα πάντως κάνε κάτι γιατί αυτο γιατί μπορεί να αποδειχθεί πολύ…πολύ σοβαρό…Be cautious!!(χωρίς διάθεση να σε αγχώσω αυτό…)
Κι εγώ το ίδιο. Είναι κακό γιατρέ μου…?
Κακο ειναι δυστυχως…
Ow well.Χέστηκα…
Επίσης είναι κακό που μου αρέσει μια φίλη της πρώην μου?
Καθολου κακο! Οπως ειπα, εμενα μ’ αρεσουν και φιλες των εκαστοτε νυν…
Οκ,ησύχασα… αν τα δικά σου είναι πολλά…τα δικά μου δεν είναι πάρα πολλά που νόμιζα… μην ανησυχείς…εχω αποφασίσει να μας στρώσω…
Αντιστρέφοντας το 2ο και το 3ο μπορώ να πω…
Τώρα ξέρετε τι τραβάω…
σε μπυράζω… σ’αγαπάω με τα ελαττώματα σου… όοοοολα…
on topic:
Έχω λίγο “τσακίσει” τη μέση μου με το μπάσκετ… όταν είμαι για ώρες όρθια πονάω αφόρητα… αλλά το έχω συνηθίσει…
Απο το ίδιο πράγμα… όταν έχει υγρασία πονάνε οι αστραγαλοι μου λες και είμαι γρια…
Δε μου αρέσει καθόλου να βγαίνω έξω όταν βρέχει…
Παρά τα τόσα χρόνια μπάσκετ… δεν έχω μάθει να πέφτω… και κάθε φορά που πέφτω χτυπάω άσχημα…
Είμαι αριστερόχειρας αλλά αρκετά αμφιδέξια… το μόνο που δεν κάνω είναι να γράφω με το δεξί…γιατί θέλω να κάνω “ωραία” γράμματα… και μέχρι να το καταφέρω αυτό θα έχω σπαταλήσει πολύ χρόνο…
Είμαι πολύ ντροπαλή… αλλά το κρύβω καλά…:-s
'Οταν τραγουδάω μπροστά σε κόσμο τρέμουν τα γονατά μου…
'Οταν θέλω να πω στο sofi-k για ένα τραγούδι αλλά δε θυμάμαι πως το λένε… (ξεχνάω τίτλους…) το τραγουδάω… αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό απο το να τραγουδάει κανείς μπροστά σε πολύ κόσμο…
Επίσης σιγοτραγουδάω αρκετά…ψιθυριστά δηλαδή… μέσα σε λεωφορεία,μετρο…στο δρόμο… εννοείται όταν δε με κοιτάει κόσμος να με περάσει για τρελή…
Τι να πω, ακουγεται σοβαρο αλλα δεν θα ρωτησω τιποτα αλλο για λογους διακριτικοτητας. Καλα ξεμπερδεματα…
αδερφέ αυτό το έχω πάθει και γω…αλλά από την στιγμή που είναι πρώην σε νοιάζει κάτι!!
Το χτσέρω, πόσο μάλλον από τη στιγμή που με πρήζει στις αναπ κλπ ενώ ειχαμε να μιλήσουμε κάμποσο καιρό…
ας πω κι εγώ…
έχω μυστικά που δεν τα ξέρει κανείς.
Ξέρεις τι δεν είναι κα8όλου αστείο…?
ότι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι…
Όσο για την μήνυση… αξία δίνεισ στο άτομο και δεν την αξίζει.
Αυτό που του χρειάζεται είναι η αδιαφορία και η “απομόνωση” 8)
Οταν ημουν 4 ετων (δεν ξερω τι φαση περνουσα) ειχα κλεψει δυο φορες τσιχλιτσες απο το περιπτερο.:-s
Η μια ηταν στην Ραφηνα, επιτυχημενη αποπειρα οπου το υπολοιπο βραδυ ο μπαμπας και η μαμα μου με ρωτουσαν που τη βρηκα τη τσιχλα και εγω ανα ωρα τους εδινα διαφορετικες απαντησεις.Κουραστηκαν τελικα και δεν με ξαναρωτησαν την επομενη μερα.
Την δευτερη φορα ηταν στην πλατεια της Δαφνης, οπου η αποπειρα ηταν αποτυχημενη.Με ειδε αυτος, ετρεξα εγω, με κυνηγησε, βρηκε εμενα μαζι με την μανα μου, επεστρεψε τη τσιχλα κι απο τοτε επειδη φοβηθηκα δεν το ξαναεπιχειρησα.
:-s
Καρμιριας…:lol: :lol: :lol:
ντροπή και αίσχος. BAN ΤΩΡΑ!
¶κου εκεί δεν το συνέχισε το άθλημα :lol: :lol:
μ’αρέσει πολύ ο Νταλάρας.Τον θεωρώ χαλαρά κορυφαίο και μέσα στις top5 ελληνικές φωνές.
έχω single του ricky martin,το οποίο είχα κερδίσει από στοίχημα στην 6η δημοτικού.
όταν πήγαινα γυμνάσιο,πήγαινα στα scorpions party τις κυριακές και πήγαινα άυπνος στο σχολείο την επομένη.
εξηγούνται πολλά τώρα για την πάρτη μου,i know
:roll:
[SIZE=“6”]Ο heatseeker εχει φιλους ΕΜΟ[/SIZE]
παταω το θαυμαστικο…
Kαι επίσης δεν ηξερε τους Running Wild στο πάρτυ…:lol:
(Ρουφιανέψτε οεο…)
καταρχας δεν ειναι φιλοι μου ειναι γνωστοι μου, που ουτε και τα ονοματα τους δεν θυμαμαι αλλα ενταξει το προβλημα μου να θυμαμαι ονοματα ειναι γενικο και οχι μονο προς τους εμο…
και δευτερον ΝΑΙ ρε δεν ξερω τους running wild και καταγγελω οτι ο davidian δεν ηξερε τους υπερθεους zz top!!! 8O 8O
don’t we all??how dangerous are they??