Well, you know. Quite a bit. How 's it going there?
same old,same old.We are not who we appear to be
1.Είμαι λίγο υποχόνδριος. Κάνω μπάνιο κάθε μέρα (και 2 φορές καμιά φορά :oops:) κι αν αυτό δε γίνει, αισθάνομαι βρώμικος και με σιχαίνομαι.
2.Μιλάω λίγο, πολλές φορές δεν έχω όρεξη να μιλήσω καν με αποτέλεσμα να νομίζουν οι άλλοι ότι έχω σπαστεί μαζί τους.
3.Είμαι πολύ ευαίσθητος και κλαίω με ταινίες/βιβλία/τραγούδια (αυτό δε το είδατε)
4.Ζηλεύω.
5.Συνδέομαι συναισθηματικά με αντικείμενα μέχρι αηδίας, σε σημείο να μην πετάω τίποτα.
6.Πίνω πολύ. Μ’ αρέσει να κάνω κεφάλι και να μιλάω, γιατί μου είναι εύκολο τότε.
7.Έχω καπνίσει ό,τι καπνίζεται (σχεδόν), αλλά τώρα το έχω ελλατώσει και στόχος μου είναι να το κόψω κάποτε.
8.Είμαι τόσο ντροπαλός που ποτέ δε θα κάνω την πρώτη κίνηση.
9.Δεν έχω μεγάλη αυτοεκτίμηση.
10.Σε μικρότερες ηλικίες, έχω κινδυνέψει πολλές φορές να πεθάνω.
11.Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι ο μικρός πρίγκηπας και κάθε φορά που το διαβάζω συγκινούμαι απίστευτα.
12.Το όνειρο της ζωής μου είναι να κάνω παιδιά.
13.Όταν βλέπω μωρά χέζομαι απ’ τη χαρά μου και παίζω μαζί τους, αλλά αυτό δε το είδατε γιατί είμαι άγριος μεταλλάς και μπρούτσαλ.
14.Βάζω τον μουσακά πάνω από όλα τα φαγητά.
15.Μια φορά είχα μεθύσει τόσο πολύ που έχω κενό μνήμης (μεγάλο).
16.Αν δεν επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, δε μπορώ να κοιμηθώ.
17.Όταν κλαίω, χασμουριέμαι.
i dig you.ειδικά τα μέρη που δείχνουν ότι είσαι ευαίσθητος.Α!και το θέμα του μπάνιου.εύγε
Δεν παιζει να μην εχουμε συγγενεια. Αληθεια
Απλα στο πρωτο εγω εχω και μια ιδιατεροτητα. Πλενομαι τοσο οταν βγαινω αλλα σε μερικες περιοδους που δεν βγαινω απτο σπιτι για 5 μερες ας πουμε, καθομαι και βρωμιζω, και οταν φτασω σε σημειο να σκοτωνω ανθρωπο μπαινω και κανω γενικη καθαριοτητα και μετα πορωνομαι! Σαν μικρο παιδι. Πλενω πατουσακια, δοντακια, κοβω νυχια κλπ
- Ειμαι πολυλογας και πολλες φορες κουραζω τους αλλους. Το μυστικο ειναι οτι έχω αυτογνωσια.
- Ειμαι πολυ εκφραστικος, πραγμα που παρεξηγειται ευκολα, μιας και ο κοσμος νομιζει πως αγχωνομαι για μλκιες.
- Ο τζογος ειναι παθος. Γι αυτο και παιζω μονο ταβλι, και το πολυ κανα τζοκερ στις γιορτες.
- Σε καποια πραγματα ειμαι συναισθηματικος, και σε αλλα ψυχρος ορθολογιστης. Δυσκολη η ενδιαμεση κατασταση.
- Οταν αποφασισω κατι, το κανω διχως ενδοιασμους. Ντροπες, αγχη, ανησυχιες και τα σχετικα δεν υφιστανται. Το θεμα ειναι να το παρω αποφαση. Η αρχη μονο ειναι δυσκολη.
- Συνηθως θεωρω πιθανα τα λοιπα ενδεχομενα σε συζητησεις, αν και δε φαινεται καμια φορα λογω του (2).
- Το μονο πραγμα που δε μπορεσα ποτε να κοψω ειναι ο φραππες. Χειμωνα - καλοκαιρι δε πινω αλλο καφε. Δε μπα να χει μειον 5 βαθμους.
- Δεν εχω ζηλεψει ποτε στη ζωη μου. Ειλικρινα, δε ξερω τι σημαινει αυτη η λεξη. Το φανταζομαι ομως.
Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, αλλά γενικά μου θύμισες τον τύπο που είχε πάει στα φιλαράκια για baby sitter στο παιδί της Ρέιτσελ και του Ρος. :lol:
Αλλά εμένα μ’αρέσει… και σε πολλά μου θυμίζεις εμένα :oops:
Εχω πολλά μικρά μυστικά.
1.Δε λέω ποτέ τα μικρά μου μυστικά.
2. -
3. -
4. -
5. -
6. -
7. -
8. -
9. -
10. -
Δεν γίνεται να σαρεσε αυτός. Είναι γκει.
Επίσης εγώ και ο bob ross έχουμε ένα μικρό μυστικό.
Με είπες γκέι; Πάμε έξω
εγω σ’αγαπαω πολυ ε.εχω και χτηματα.
εσύ να μη σπαμαρεις
Eμενα αγαπαει και το εχει δηλωσει :!:
κι εσυ
ποιος?
Αυτος 1-0
Το λενε οι αριθμοι,το λεει η Λινα αρα το λενε ολοι
ωραιο τοπικ
1)Τριβω τα ματια μου πολυ παρα πολυ μεχρι να κοκκινισουν και να βουρκωσουν αμα εχει μπει κατι μεσα τους.(για τα ματια μιλαω ε)
2)Ειμαι επιμονη. Καλο μεν αλλα μερικες φορες κατανταει πιεστικο για τους αλλους.
3)Ειμαι γλυκατζου. ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. Μπορω να σου αδειασω 5 προφιτερολ πριν προλαβεις να τα πληρωσεις:p 8)
4)Ειμαι ΚΑΙ υπναρου. Αμα δεν κλεισω 8ωρο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, θα νιωθω κουρασμενη για το υπολοιπο της μερας. Γι’αυτο και εχω συνεχεια μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια μου.
αυτα μου ρχονται τωρα, τα πιο σοβαρα
Ρε μαλάκα Ίφριτ. Εκτός από τα μωρά και το μουσακά. Όλα τα άλλα. Οάαα.
Τι λες, ταιριάζουμε;
μμ.:!: