Μικρά μυστικά

:slight_smile: :yahoo:

Αχαχαχα το Ιφριτ ειναι κτηνος. Το Ιφριτ την εχει ΤΟΣΗ. Ααχαχαχαα.

Μάθε να διαβάζεις. Στην ανάγκη κάνε 2 επαναλήψεις και αν δεν το έμαθες ακόμα, κάνε και 3η :!:

1. Μικρός ήμουν ΠΑΟ και Γλυφάδα στο πόλο
  2. Λίγο μεγαλύτερος ήμουν Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο+ βόλει, ΠΑΟ στο μπάσκετ, και Γλυφάδα στο πόλο
  3. Το λούτρινος ως παρατσούκλι είναι δικιά μου ανακάλυψη και ας λέει ο monte ό,τι θέλει
  4. Κατά βάθος είμαι καλό παιδί, αλλά όχι λούτρινος
  5. Αν συμπαθώ κάποιον και μου ζητήσει βοήθεια, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον βοηθήσω ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους
  6. Αν δε συμπαθώ κάποιον και μου ζητήσει βοήθεια, τον γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια
  7. Αν μου ζητήσουν να πω την αλήθεια θα την πω
  8. Αν δε μου ζητήσουν να πω τη γνώμη μου, αλλά νιώθω ότι πρέπει να ειπωθεί, θα την πω. Αυτό έχει τσιτώσει πολύ κόσμο
  9. Θεωρώ ότι τα γλυκά έχουν μόνο σοκολάτα
  10. Γενικά δεν είμαι βολικός…
  11. Πάντα ήθελα να γίνω προπονητής ποδοσφαίρου (όχι παίκτης), αλλά αν και μπορούσα, ποτέ δε το κυνήγησα γιατί θεωρώ ότι η κοινωνική προσφορά ενός επιστήμονα είναι απείρως μεγαλύτερη…
  12. Πάντα διαβάζω την παραμονή ενός μαθήματος
  13. Είμαι ερωτευμένος με τον Τόλκι
  14. Ζηλεύω τον rudolf, επειδή ο Τόλκι είναι ερωτευμένος μαζί του
  15. Ελπίζω να μη μάθει ο Τόλκι ότι ο rudolf είναι ερωτευμένος μαζί μου…

τέλος, δεν είναi μυστικό, αφού το έχω πει άπειρες φορές. Δεν αντέχω να ακούω Iron Maiden και λίγο λιγότερο τους Scorpions

ΒΑΝ :!: :!: :!: :!: :!:

Αχ αγαπη μου…Ποτε δε ξερεις τι μπορει να σου φερει η νεα χρονια…Σ’αγαπω:!: :!: :!:

:καρδούλες:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Αντε να παμε Λονδινο να χαρουμε τον ερωτα μας!!!

Και να δουμε τον θρυλο να γαμει βεβαιως βεβαιως

Αχ ναι…

Θα είμαστε στον Τάμεση. Εσύ, εγώ και ο Λούα Λούα! Τι ρομαντικό… :oops:

αν είχα φράγκα ερχόμουν μόνο και μόνο για να βλέπω εσάς ε

1. Μου αρεσει να κοιμαμαι με απορροφητηρα ανοιχτο. Αν δεν βρεχει, αλλιως ακουω τον πιο υπεροχο ηχο εβερ.
  2. Οταν διαβαζω μ’αρεσει η “φασαρια” αρκει να ειναι συνεχης. Μπορω π.χ. ν’ακουω μουσικη, την βροχη να πεφτει, την μηχανη του φορτηγου απ’εξω, τον ηχο του κλιματιστικου, αλλα δεν μπορω με τιποτα ν’ακουω καποιον να βηχει, να μιλαει, να πεφτει το στυλο κατω κλπ.
  3. Μπορω πολυ ευκολα να κανω γνωριμιες και φιλιες.
  4. Οσο ευκολα μπορω να κανω το αποπανω, τοσο δυσκολο μου ειναι να προχωρησω μια γνωριμια σε σχεση.
  5. Θελω παση θυσια να παω Βιεννη, Βουδαπεστη, Πραγα και Περου, καθως και να δω το Λουβρο.
  6. Μιλαω Γαλλικα με πολυ καλη αξαν οταν θελω (γκεη:!: ) αλλα ανα περιοδους τα σιχαινομαι κι ανα περιοδους στενοχωριεμαι που τα ξεχναω και θελω να τα ξαναρχισω.
  7. Εν ψυχρω παιρνω σημαντικες αποφασεις για τις οποιες σπανιως μετανιωνω. Συνηθως απο πεισμα.
  8. Πριν λιγα χρονια μου μπηκε στο μυαλο η ιδεα οτι ειμαι μετενσαρκωση καποιου Αμερικανου που ζουσε σε καλαμποκοφυτειες κι εγινε χιππης και εζησε Γουντστοκ κι ιστοριες. Δεν εχω αποφασισει ακομα αν το πιστευω για πλακα ή αν οντως το εννοω.
  9. Στο γυμνασιο και στο λυκειο ημουν απο τους πιο περιθωριακους τυπους και ειχα ελαχιστους φιλους απο την χρονια μου.
  10. Ειμαι πολυ περηφανος γι’αυτο
  11. Εγινα αυτος που οταν ημουν μικρος οι γονεις μου ελεγαν να μην του κανω παρεα.
  12. Ειμαι ακομα πιο περηφανος γι’αυτο.
  13. Σιχαινομαι τους ανευθυνους ανθρωπους, τους ανειλικρινεις, τους αχαριστους κι οσους παραμενουν ανωριμοι σε σοβαρες καταστασεις. Και φυσικα οσους το παιζουν ωριμοι σε φαιδρες καταστασεις.
  14. Σιχαινομαι τις τυπικοτητες.
  15. Κοβω πολυ ευκολα και στο ξαφνικο επαφες με ανθρωπους για λογους τους οποιους ποτε δεν εξηγω.

Aυτο ειναι λιγο μαλακια Λεδ… Ολοι μας αξιζουμε μια εξηγηση, ποσο μαλλον οταν γινεται ξαφνικα χωρις να εχουμε ιδεα τι συμβαινει.Μαλλον δεν σου το εχουν κανει ποτε και δεν ξερεις πως ειναι.Και θα σου πω εγω που ξερω, ειναι απο τα αθλιοτερα πραγματα που μπορεις να κανεις σε καποιον.Να τον αφηνεις στην αγνοια.:wink:

1)Ακουγα ΗΙΜ και Linkin Park ενα φεγγαρι. Ακομα βλεπω εφιαλτες το βραδυ.
2)Δε μπορω να διαβασω για το σχολειο χωρις να παιζει κατι. Για τα εξωσχολικα παλι που μ’αρεσουν θελω απολυτη ησυχια.
3)Ειμαι τσαπατσουλα, ακαταστατη κτλ.
4)Ειμαι σπαταλη.
5)Ειμαι αναισθητη.
6)Μπορει να ριξω χυλοπιτα, να εχω ψυχρη συμπεριφορα η οτιδηποτε σχετικο σε καποιον ακομα κι αν μ’αρεσει επειδη ξυπνησα και πεταγε μια τριχα ξερω γω και μετα να πεισμωσω απο πανω.
7)Ειμαι εθισμενη στον καφε.
8 )Ζηλευω σε ακυρες φασεις.
9)Δε ξερω ποδηλατο.

και θα ρθουν κι αλλα.

1)Διαβάζω με τη μουσική στο full
2)Δεν αγχώνομαι με τίποτα, ακόμα και αν βρίσκομαι απέναντι στη πιο σημαντική απόφαση της ζωής μου
3)Πολλές φορές αντιμετωπίζω τα διάφορα θέματα με απάθεια
4)Τη λέω σε όσους δεν πάω μπροστά τους και μπορώ να γίνω τρομερός είρωνας
5)Όταν παίζω videogames είμαι εγώ και η οθόνη…αμά μπει άνθρωπος στη μέση…απλά τον παίρνει ο διάολος…
6)Είμαι πολύ ψυχρός με όλες τις πρώην, προσπαθώ όσο μπορώ να τις αποφεύγω και άμα τυχαία συναντηθώ με κάποια χρειάζομαι να τη βρίζω τουλάχιστον 1 ώρα για να μου περάσουν τα νεύρα(υπάρχει 1 εξαίρεση εδώ)
7)Αμά δεν κάνω μπάνιο για 1 μέρα αισθάνομαι απαίσια
8)Ακατάστατος όσο δεν πάει
9)Εθισμένος και εγώ στον καφέ…γιατί μου δίναν από μικρό να πίνω…οποτεεε…
10)Ασχολούμαι πολύ με την τεχνολογία και θέλω να έχω ότι πιο καινούργιο υπάρχει
11)Δουλεύω από τα 15 μου part time οπού πληρώνομαι για να γράφω reviews για videogames8)
12)Tρελαίνομαι για τα έργα του Hitchcock
13)Aν και στο σχολείο θεωρούμε από τα πιο δημοφιλή παιδιά και γενικά έχω πολλούς φίλους μερικές φορές γίνομαι αντικοινωνικός και προτιμάω να κλείνομαι μέσα και να διαβάζω από το να βγαίνω έξω με τις διάφορες παρέες
14)Υπεραγαπάω τους φίλους μου και κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω
15) Το πιο άχρηστο δώρο που μπορεί να μου κάνει κανείς είναι κάποιο άρωμα αφού λόγω δουλείας dad μπορώ να έχω τα πιο ακριβά τζαμπέ:p

Καππα σιγμα εννια θα μπορουσες να ησουν εγω κι εγω θα μπορουσα να ημουν εσυ!Τα περισσοτερα ισχυουν και για εμενα :wink:

O χαμενος μου αδερφος!Λοιπον τα απο πανω και επισης :
1)Δεν μπορω με τιποτα την ακαταστασια!Με τιποτα ομως!αν διαβαζω στο δωματιο μου,πρωτα θα το φτιαξω και
μετα θα διαβασω.Προσπαθω να το διορθωσω αυτο.
2)Ενω ανεκαθεν ειχα παρα πολλους γνωστους (Στο λυκειο βαριομουν να λεω καλημερα στο μισο και βαλε
λυκειο) εχω λιγους φιλους.Επιλογη δικια μου.
3)Λεω ψεματα που δεν βλαπτουν αν ειναι να κανω καποιον να νιωσει καλα.
4)Ειμαι λαιμαργος.
5)Χαλαω λεφτα μονο για πραγματα που γουσταρω.Δυσκολα ας πουμε θα δωσω λεφτα να παω σε μαγαζι που
δεν μαρεσει.
6)Στην 4η δημοτικου ημουν για 3 μερες Παναθηναικος.
7)Ειμαι ζηλιαρης.Με μετρο ομως,αν και δυσκολα το δειχνω.
8)Ως καρκινος ειμαι πολυ αγαπουλης και αγκαλιτσας.Αυτο δεν κολλαει καθολου με την εξωτερικη μου εμφανιση,μιας και ειμαι μαντραχαλος.
9)Ειμαι αισιοδοξος
10)Η λογικη και η ηρεμια στις δυσκολες στιγμες με χαρακτηριζουν.
11)Δεν μαρεσουν τα αναψυκτικα και τα διαφορα πατατακια-γαριδακια

Θέλω να παντρευτώ τον Led_Zeppelin

Δεν εισαι η μονη απο εδω μεσα…

κακιιιιιιιιιιιια
μισοοοοοοος
ζηλειααααααα
ψορααααααααα

Kι εσύ τολκκι? 8O :lol:

Οχι δε…

1.To εχω σκασει κρυφά από το σπίτι στο γυμνασιο,για να δω Maiden live…
2.Eχω τρελή πόρωση με vidoegames σε βαθμό εγκλεισμού στο σπίτι για καιρό…
3.Οταν βγαίνω έξω πίνω τον αγλέουρα…
4.Δεν εμπιστεύομαι ευκολα κανεναν και καμίαν.
5.Καποτε επαιζα φανατικά στοίχημα και ειχα χάσει πολλά λεφτά…
6.Εχω τρακαρει 3 φορές με το μηχανάκι,αλλα ζω ακόμα…

To be continued…