Μικρά μυστικά

Το ξερω και συμφωνω. Απλα ετσι ειμαι, δεν αλλαζει αυτο το πραγμα. :Ρ

…αλλά δεν είμαι μαντράχαλος:p

Επίσης:

1. Ακούω μουσική όλη μέρα, ακόμα και την περίοδο της Γ’ Λυκείου. Στο σχολείο ήμουνα με το discman συνέχεια (δεν είχα mp3 τότε). Ακόμα και πανελλήνιες με μουσική έδωσα. Σαν αποτέλεσμα, έβγαλα 14563 μόρια.

2. Δεν το μετάνιωσα όμως γιατί μπήκα εδώ που είμαι. Γεωλογικάρα σε λατρεύω.

3. Αρκετοί μου λένε πως είμαι τσιγκούνης, εγώ δεν το δέχομαι βέβαια. Τους πετάω την ατάκα “μαζεύω τα λεφτά και τα χαλάω εκεί που γουστάρω εγώ”

4. Η απόδειξη είναι οτι αγοράζω αρκετά συχνά cd και οτι σκάω τα κέρατα μου για συναυλίες. Όταν ανακοίνωσα οτι θα πάω στους Metallica με 80 έουρος, το γλιτώσαμε το εγκεφαλικό της μανας μου.

5. Είμαι ακατάστατος, αλλά μόνο με βιβλία, τετράδια κλπ. Όμως ξέρω που είναι το κάθε τι. Όταν κάποιος τα τακτοποιεί χάνω πράγματα.

6. Αυτά. Θα επανέλθω.

ακυρο.αλλου ηθελα να γραψω.

πινω χορτο σχεδον καθε μερα εδω και εναν μηνα:lol:

πολλα λεφτα

Ολά τα μεγάλα πνεύματα έχουν κοινά:p

Aδερφεεεε:p :lol:

Κι ο αποπανω σου απ’οτι φαινεται.
Στον σοκρατες πηγαινε, ποτε προλαβατε να ποσταρετε 40 ατομα?

δεν εχω δωσει φραγκο:lol:

Μια απ’ τα ιδια. Ποτε δε μπορεσα να μαθω. Δε το πολυπροσπαθησα κιολας.

Τοτε εισαι μακακας!:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (Πλακα ε!:roll: )

Οταν σου το κανουν και τσουξει, θα αλλαξεις.:wink:

Soul Thorn ναι ειναι σπαστικο να στο κανουν(μου το εχουν κανει και για εντελως ηλιθιο λογο, που μετα απο χρονια η κοπελα γυρισε και μου ειπε “τι μαλακας ημουν που σε ξεκοψα τοτε για μια βλακεια”) αλλα το εχω κανει κι εγω αρκετες φορες χωρις να δωσω εξηγησεις. Σε μερικες περιπτωσεις το να καθεσαι να δωσεις και εξηγηση σε κανει να νιωθεις ακομα πιο μαλακας.

Ον τοπικ:
-Ειμαι ακαταστατη και αν τα πραγματα ειναι τακτοποιημενα χανω τα παντα. Δε μπορω.
-Δεν χορευω/χτυπιεμαι σχεδον ποτε. Ακομα και σε συναυλιες αγαπημενων συγκροτηματων, καθομαι σχεδον ακουνητη.
-Οταν ημουν πολυ μικρο ειχα κατεβασει μονοκοπανια ενα νεροποτηρο ουισκι με κοακολα γιατι το περασα για σκετη κοακολα. Εκτοτε δεν θελω ουτε να το μυρισω.

Ψεμα.
Χορευει ντισκο, υπαρχουν πολλοι μαρτυρες…

Καλα, δισκο ολοι χορευουν!

Ανεβαστε καπως βιντεο με το Καπα να χορευει ντισκο.

Ειμαι διδυμος στο ζωδιο.
Παλια (σχολικα χρονια ) εχα μπει στο τριπακι του δημοφιλους παιδιου και κατεληξα με δικη μου βουληση στο αλλο ακρο (2-3 φιλους-αδελφους).
Δεν εχω αισθηση του χρηματος.
Δυσκολα κολλαω με κατι αλλα οταν το κανω τοτε θα το κανω στο μεγιστο βαθμο του.
Σιχαινομαι αυτους που μιμουνται αλλους στο στυλ τους και εκτιμω αυτους που εχουν κρατησει το δικο τους προσωπικο στυλ.
Πεταω σκοπιμα λανθασμενες αποψεις και ακυροτητες για να κοψω αντιδρασεις.
Χανω τις καλτσες μου.
Χανω τα κοκαλακια μου για τα μαλια.
Ειμαι ερωτευμενος με τον γραφικο μου χαρακτηρα.
Δε μου αρεσει να μιλαω για το εαυτο μου…

Το ποστ σου αναιρει την τελευταια προταση :lol:
Ερωτηση:Πως καταφερνεις να χανεις τις καλτσες σου?

Το ξερω… :roll:
Αν γνωριζα πως τοτε θα εκανα κατι για να το σταματησω… :lol:
Το μυστηριο παραμενει ανεξηγητο… :stuck_out_tongue:

Αλλα 2 απο εμενα:

α) εχω ψυγειο στο δωματιο μου που πρεπει να το γεμισω αυτη τη βδομαδα
β) ενα πραγμα βαζω πανω απο το φαγητο…

hint 1

οι μεγαλυτερες απολαυσεις με σειρα προτεραιωτητας ειναι:φαγητο,υπνος,χεσιμο,ολυμπιακος,σεξ

hint 2

η λυση αποτελει υποκατηγορια ενος απο τα παραπανω

Αυτό μου θυμίζει μια φορά που σε είχα δει Ευαγγελισμό και πήγα να σε χαιρετίσω και πως δε με έδειρες…
Είχες ακουστικά εννοείται!!:-s

Πες και για τον εκπληκτικο DJ ε!

Στο επομενο παρτυ θα μαγνητοσκοπηθει.
Και αυτο ειναι δεσμευση!