Ο DJ ηταν φοβερος,τα συγχαρητηρια μας πεστου, φιλος σου ηταν; Ησουν διπλα του συνεχεια…
Δεν παιζει αυτο.
Ο DJ ηταν φοβερος,τα συγχαρητηρια μας πεστου, φιλος σου ηταν; Ησουν διπλα του συνεχεια…
Δεν παιζει αυτο.
Πράγματι, έχω συνέχεια το mp3 μέσα στο μπουφάν μου, το θεωρώ άνετα τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Γουστάρω τις μελαχρινές μέχρι θανάτου, εξαιρέσεις στις καστανόξανθες κάνω. Το ξανθό προς άσπρο το σιχαίνομαι.
Μου την έχει πέσει γκέυ, και μάλιστα 2 φορές.
Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν μια Αγγλίδα, πριν πολλααααααααααά χρόνια.
Έχω κάνει νυχτερινό μπάνιο. Πλέον, είναι από τα πράγματα που δεν θα ξανά 'κανα με τίποτα.
Είμαι πολύ κρυουλιάρης. Ακόμα και επί καύσωνα, στη θάλασσα δεν κάθομαι πάνω από μια ώρα.
Είμαι αρκετά ευαισθητούλης, και αρκετές φορές με παίρνουν τα ζουμιά, αλλά δεν ντρέπομαι γι’ αυτό.
Άμα κάνω παιδιά θα ήθελα να κάνω κοριτσάκι.
Μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης.
Όνειρο μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική.
Έχω περάσει απο διάφορα αθλήματα, όπως μπάσκετ, κολύμβηση, τένις, ποδόσφαιρο, γκολφ και τελευταίο baseball.
Λέω πως θα φύγω από τη χώρα, αλλά δεν είμαι ακόμα βέβαιος οτι μπορώ να το κάνω.
Δεν έχω περάσει ποτέ τα σύνορα.
Έχω πει πως φέτος θα το κάνω.
Αυτά για την ώρα.
τη μαλακια ενοεις??
οχι οχι δεεε…
Και εγώ το έχω αυτό:p
Πολυ καλα.
Την επομενη φορα δεν εχει κερασμενα ποτα.
Α ξεχασα το βασικο!!!
Α) Ειμαι ερωτευμενος με Λουνατικ
Και εγώ…αλλά όποτε το λέω σε γκόμενες που ασχολούνται με τέτοια στραβομουτσουνίαζουν…οπότε όταν αρχίζουν συζητήσεις επί ζωδιών (λέεεμε τώρα) έχω μάθει ότι πρέπει να κρατάω το στοματάκι μου κλειστό…
Επειδή είδα για το mp3 oμολογώ ότι το θεωρώ από τις μεγαλύτερες εφερεύσεις!!! Απλά όταν τελειώνει η μπαταρία ή το ξεχνάω νευριάζω άσχημα… Τέλος… το ipod μου είναι ο καλύτερος φίλος μου…το αγαπάω και με αγαπάει και δεν μας χωρίζει τίποτα και κανένας :roll:
Σουπερ μυστικο.
Το σουπ σουπ ειναι MOYXAXAXAXA
Αλλο ενα μυστικο:
Πάντα έχω μια μπαταρία μαζί μου
Κι εγώ ρε συ άργησα να το πάρω… 2 ντισκμαν είχα αλλά τα φτύσανε και τα 2. Ε, έπρεπε να συμβαδίσω και με την εποχή μου…
Ταφτυσε το discman μου και μέσα στη βδομάδα θα πάρω το 5ο μου. Για mp3 παίρνω του αδερφού μου, έτσι κι
αλλιώς τα περισσότερα αγαπημένα μου αλμπουμ τα έχω σε cd και βαριέμαι να τα γυρνάω σε mp3, αν και το καλοκαίρι μιας και δεν φοράω μπουφαν αναγκάζομαι να γυρνάω με το discman στο χέρι, εκτος αν φοράω παντελόνι με αρκετά μεγάλες τσέπες …
Το σουπ σουπ ειναι ο Jacob.
συμφωνω απολυτα…δεν τα εντεχω…αλλα επιδη και εμενα οσο να’ναι το diskman την εχει κανει εδω(RIP) και καιρο πλεον βαζω τα τραγουδια που θελω στο κινητο μου…
Τα γλυκα?
Tα γλυφομ…νια
Δεν βολευουν στα μπουφάν πλέον τα discman…
Xθες έφαγα 13 τυροπιτάκια…σσσσσσσ:roll: :-- :–
Tυχαίο ή συμβολικό το νούμερο…?
Τυχαίο αλλα θανατηφόρο…Με εχει πεθανει το στομαχι…