Eμενα με εχει πεθάνει από ιωση…
μικρομεγαλο μυστικο:
χτες το βραδυ εφαγα 7 κομματια πιτσα και ηπια 2 κουτακια πρασινες να πανε κατω. Η κοιλια μου ειχε γινει σαν 6 μηνων εγγυος ε.
Στο δικο μου μπουφαν μια χαρα βολευονται στην εσωτερικη τσεπη.
Το καλοκαιρι ενα τσαντακι μεσης λυνει επισης το προβλημα.
Μου τη σπάνε τα τσαντάκια μέσης
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ομως το να φυγεις χωρις να δωσεις καμια εξηγηση, χωρις να σε νοιαζει αν ο αλλος πληγωθει, ειναι μεγαλυτερη μαλακια.Δεν καταλαβαινω γιατι τα βλεπετε τοσο χαλαρα τα πραγματα.:-k
Συζηταμε κατι πολυ σχετικο αλλα το παραδειγμα που μου ερχεται αμεσως στο μυαλο, ειναι, οταν μια φιλη μου τα ειχε με ενα παλικαρι για εναν μηνα, αυτος μια ωραια πρωια χαθηκε χωρις να πει μια κουβεντα.Το ξερεις οτι η συγκεκριμενη κοπελα περασε τον αθλιοτερο χρονο της ζωης της, αφου επι πολλους μηνες αναρωτιοταν τι μπορει να ειχε κανει και εκεινος λακησε?Να νιωθει ενοχες ΜΗΠΩΣ εκανε κατι?Μπορει να το κανω πολυ μελοδραματικο το ολο σκηνικο αλλα και σε εμενα εχει τυχει να ζητω μια λογικη εξηγηση και ο αλλος να με γραφει οσο δεν παει αλλο. Και πιστεψε με, δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα σχεδον σε κανεναν ανθρωπο.
Ασε ρε Κατινα τις συμβουλες και πες κανα μυστικο:!:
Εγω μιλαω κυριως ομως για περιπτωσεις οπου ο λογος που ξεκοβεις ειναι καπως προφανης ή αλλες οπου η “σχεση” μεταξυ των 2 ατομων δεν ειναι δα και τοσο στενη ωστε να στοιχησει στον αλλον. Παντως γενικα εχεις δικιο αλλα εμενα δεν μου βγαινουν οι εξηγησεις…
Τα δικα μου μυστικακια ειναι kinky!Δε λεγονται!:vibrate: (Αν μου 'ρθει κατι παντως, θα το πω.:-k )
Εκει ναι, δε χρειαζεται παντα εξηγηση.Απλα συμβαινει.
Mέχρι την 6η δημοτικού ήμουν Ηρακλής.
Τώρα είναι η 2η μου ομάδα…
Εχω παει γηπεδο 3-4 φορες προ αμνημονευτων χρονων.Δε βοηθησε,ακομα αμπαλος ειμαι.
Για ενα διαστημα διαβαζα το Βημα της Κυριακης απο συνηθεια και μονο,αν και τη θεωρουσα απο τοτε μια αθλια πασοκοφυλλαδα.
Εχω δει το Lord OF The Rngs στο σινεμα με τον Κολιν Φαρελ να καθεται 2 θεσεις παραδιπλα,μετα περασα απο διπλα του και αν δεν ηταν οι καμερες απ εξω δε θα χα παρει χαμπαρι ποιος ηταν.Κοντος ειναι btw…
Εχω προσπαθησει κατα καιρους να παιξω Μπλουζ με τραγικα αποτελεσματα.
Την πρωτη φορα που ειδα την Οδυσεια του διαστηματος του Κιουμπρικ δε μ αρεσε καθολου
Οταν βγαινω εκτος εαυτου σπαω πραγματα
Εχω φαει 18 σουβλακια(southern μτφ:καλαμακια) και αποτελει το ρεκορ μου.
Εχω γινει τοσο λιαρδα που δε θυμαμαι πως εφτασα σπιτι οδηγωντας και απο τοτε δεν το ξανακανω.
:blow: :blow: :blow: :blow: :blow: :blow: :blow: :blow:
Μια μέρα μου την βάρεσε και μπήκα σε ένα αεροπλάνο για να δουλέψω 2 μήνες στην Κίνα. Είναι ότι πιο τρελό κ ότι πιο τέλειο έχω κάνει στην ζωή μου.
Εκτιμώ ελάχιστο κόσμο.
Δεν γουστάρω να δίνω το μσν μου.
Το πικρόχολο είναι το καλύτερο χιούμορ που έχω.
Δεν αντέχω τα ποζεριλίκια στο φόρουμ, αλλά κάνω υπομονή.
Έχω πάει γήπεδο 2 φορές.
Συμπαθώ τον Μπάγεβιτς.
Θεωρώ ότι είμαι ειδήμων στις ταινίες, γι’αυτό αποφεύγω τα συγκεκριμένα τόπικ, για να μην πλακωθώ με όλο το φόρουμ.
Είχα μακριά μαλλιά για 6+1,5 χρόνο.
Κάποτε είχα πάει με μάσκαρα και makeup σε συναυλία των Cure.
Θεωρώ τους Cure μεγάλη μπάντα.
Όσο αφορά τις εξηγήσεις…μου έχει τύχει να είμαι με άτομο που μιλάγαμε κάπως για κανά 3 μήνες,όχι όμως σε βαθμό κολληταριού,και μετά να μην θέλω άλλο τη παρέα,έτσι,επειδή απλά δεν ταιριάζαμε,και το άλλο πρόσωπο να κάνει απλά να μη το δέχετε αυτό.Εγώ όμως δεν είμαι του να λέω πράγματα που πληγώνουν όταν πρόκειται να ξεκόψω απο κάποιον.Εκεί τι κάνω για να σταματήσει να το κάνει αυτό?
Τεσπά,ον τόπικ:
-Είμαι λίιιγο ανασφαλής
-Είμαι άμπαλος στο μπασκετάκι:(
-Δεν αντέχω το αλκοόλ με τίποτα,αλλά όταν μου δίνουν να πιώ δύσκολα λέω όχι…
-Πάντα προτού πάω βόλτα απο ένα βιβλιοπωλείο λέω στο εαυτό μου 'σήμερα δεν θα πάρεις manga (ή κόμιξ,βιβλία,artbooks,οτιδήποτε).Στο 99% των περιτπώσεων όταν βγαίνω έχω αγοράσει κάτι…
Έχω μαγειρέψει σχεδόν τα πάντα από Ελληνική κουζίνα και γενικότερα δεν φοβάμαι να φτιάξω το ο,τιδήποτε.
Δεν έχω μεθύσει ποτέ (τουλάχιστον όχι σε σημείο λιωσίματος).
Έχω φοβία με την οδήγηση.
Οι στίχοι που θυμάμαι απ’ εξω είναι στο συνολό τους κατά πολύ εκτενέστεροι απ’ ότι έχω αποστηθίσει ποτέ.
Έχω δεχθεί πρόταση γάμου από Άραβα…5 λεπτά αφότου είχαμε συστηθεί!!!
Δεν έχω ποτέ ισχυριστεί οτι ξέρω τα πάντα (το αντίθετο θα έλεγα…), ανεξάρτητα με όσα υποστηρίζουν όσοι έχουν παίξει μαζί μου Trivial Pursuit. :lol:
δεν έχω χάσει ποτέ στο taboo
Mπορώ να φαω 3 πιτογυρα στο καπάκι…
Είμαι πολύ γκρινιαρα κ κυκλοθυμική
Αγαπημενο μου χομπυ είναι η καταθλιψη
Πιστευω οτι δεν εχει νοημα να κανεις κατι ή να πεις κατι εξυπνο αν δεν υπαρχει καποιος να το δει κ να το ακούσει…ΑΑΑΑΑΑυτα…
Aκούω στοίχημα…:-k
Υ.Γ προς monte…
Monte & Davi στο Taboo σας έχω χαλαρά και τους 2… Name the time & the place!..
Ετοίμαζε επιταγές…
Και οχι ακάλυπτες, ε?
Ειχα σκοπο να μην απαντησω γιατι θα ξαναπω τα ιδια αλλα με προκαλεις.
Κυριως μιλουσα για πιο στενες σχεσεις ανθρωπων που ο ενας ή ο αλλος εχει δωσει πραγματα και ενας απο τους δυο στο τελος φευγει, ξεκοβει, γραφει (ο,τι θες κρατα) και ο αλλος μενει με την απογοητευση.
Οταν μιλαμε για σχεσεις ατομων που ειναι “χαλαρες” δεν ειναι τοσο επωδυνο εννοειται και μερικες φορες η εξηγηση δεν εχει νοημα.Παρολ’αυτα παντα δινω στον αλλον να καταλαβει ειτε πολυ στενος, ειτε χαλαρος φιλος μονο για τον καφε, γιατι φευγω.
Μια ερωτηση θα σου κανω πυραμιδα… σου εχει συμβει να χαθει ενα προσωπο στα ξαφνικα στο οποιο ειχες επενδυσει πολλα?