Εγώ τουλάχιστον έχω επιταγές (αν και δεν θα τις χρειαστώ!). Εσύ να δούμε πως θα πληρώσεις στο τέλος…:lol:
Μεγάλη μπουκιά φαε,μεγαλες κουβεντες μην λες…
Ανεβασε φωτογραφια.
Ακόμα δεν έχουμε παίξει μαζί. Γι’ αυτό μιλάτε.
εδιτ: σε οσους μιλησαν για ταμπου πήγαινε. ξεχασα τα quotes
Είμαι φοβερά καχύποπτος. Π.χ. αυτήν την εποχή μου έχει κολλήσει η φριχτή υποψία ότι ο Ville Valo είναι(σχώρα με θεέ μου)… ομοφυλόφιλος. (;):-s
Κι αλλα…
Κι αλλα…
Θεωρεί επίσης και ότι ο Τσιρίλο είναι μεγάλος παίκτης
Θεωρει επισης τον Μορετο μεγαλο τερματοφυλακα ! ! !
είσαι χαζός όμως, ε. δεν έχω πει ποτέ τπτ τέτοιο. μην λέμε βλακείες.
τσιρίλο σ’αγαπώ - κάρβου δεν ξεχνώ
Εχει μεγαλη κεφαλα παντως!
Πως μια ομαδα παει για πρωταθλημα χωρις μεγαλο τερματοφυλακα βρε νιονιο?
πφφ…και συμπαθώ τα νέα μέλη![-X
Λοιπόν…
~Είμαι κι εγώ κολλημένη με το mp3 και με το που φεύγω από το σπίτι-ακόμα και πολύ πρωί- βάζω να ακούσω μουσική.
~Στο τρένο/μετρό/λεωφορείο μου αρέσει να παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και να προσπαθώ (ανεπιτυχώς) να μαντέψω σε ποιά στάση θα κατέβουν.
~Επίσης φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα πέσω στις ράγες.
~Δεν μπορώ με τίποτα να βλέπω τρένο και κυρίως μετρό να φεύγει…πάει ελεεινά γρήγορα και με φοβίζει.
~Από το Μάρτιο του 2007 έχω χάσει 4-5 κιλά και δεν ξέρω πως…:-s
~Λέω ότι θα κάνω πράγματα αλλά τα καθυστερώ.
~Αν δεν έχω ετοιμαστεί από την προηγούμενη μέρα για να πάω κάπου την επόμενη ξυπνάω ανά μία ώρα και σκέφτομαι τα πράγματα που πρέπει να κάνω.
~Απογοητεύομαι πολύ εύκολα με τους άλλους και τους το λέω με άσχημο τρόπο.
~Είμαι εθισμένη στον καφέ φίλτρου.
~Θέλω να βρίσω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ κόσμο.
~Έχω μετανιώσει που έχασα επαφή με άλλο τόσο κόσμο.
~Όταν κάνει κρύο κοκκινίζει η μύτη μου και τα μάγουλα μου…και νιώθω άσχημα!
~Έχω 2 μπλούζες ΗΙΜ αλλά δεν τις φοράω ποτέ,γιατί φοβάμαι το κράξιμο…
Γιατί, πόσο χρονών είναι ο Μορέτο? :cold: :cold:
Οντόπικ: Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα.
1.Ειμαι πολυ ψυχραιμος, πολυ σπανια σπαω και ακομα ποιο σπανια το δειχνω
2.Δακρυζω πολυυυυυυ σπανια και μονο η κοπελα μου με εχει δει να το κανω σαν ενηλικας
3.Γουσταρω τα αθλητικα
4.Πωρονομαι με βιντεο γκεϊμς και κατα καποιο τροπο ειμαι χαρουμενος που η εστια μου εχει firewall και δεν μπορω να παιξω online games γιατι τοτε θα ειχανε τελειωσει αυτοματως οι σπουδες μου. Ειμαι απο τους πολυ παλιουρες του ISS PRO kai TEKKEN και ακομα οποτε ειμαι Ελλαδα τα περναω ενα χερακι. Οπως επισης και το Warcraft 3…
5.Η διαθεση μου εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τον καιρο
6.Εχω πολυ λιγους φιλους αλλα απειρους γνωστους.
7.Στην τριτη δημοτικου στις εκλογες της ταξης ειχα τις λιγοτερες ψηφους, μία, τη δικια μου. Στην στην δευτερα γυμνιασιου και στην τριτη λυκειου ειμουν στο 15μελες του σχολειου.
8.Οταν ειναι να κοιμηθω θελω σκοταααααδι. Αμα κοιμηθω μπορει να βαρανε κανονιες για να ξυπνησω. Επισης λατρευω τον υπνο. 18 ωρες το ρεκορ.
9.Γενικα τρωω καμποσο και ενιοτε σαν μπουστης. Στην πιτσα εχω ρεκορ 22 κομματια χωρις την κρουστα. Εν τουτης ειμαι αδυνατος/κανονικος.
10.Σεχ, σεχ, σεχ
11.Βριζω αρκετα οταν τα περνω, ο καλυτερος τροπος εκτωνοσης.
12.Ακουω ολη μερα μουσικη ακομα και οταν διαβαζω. Οταν ειμαι Αγγλια και βγαινω απο την εστια εχω παντα μαζι μου το discman/mp3 μου.
13.Εχω παει μονος μου σε συναυλιες γιατι δεν εβρισκα παρεα.
14.Θελω να τελειωσω τις σπουδες μου και να φυγω απο την κωλο-Αγγλια
15.Την μιση ευχαριστηση απο τα σιντις που αγοραζω την περνω οταν τα ανοιξω και δω βιβλιαρακια κτλ. κτλ.
16.Μ’αρεσει η νυχτα. Να ξενυχταω σπιτι κωλοβαροντας με ιντερνετ, μουσικη κτλ κτλ
17.Μικρος εχω φαει σοφαδες απο τοιχο, απορυπαντικο και κολονια.
18.Αργω στα ραντεβου μου.
19.Ειμαι της τελευταιας στιγμης. Δεν μπορω να διαβασω αρκετες μερες πριν την προθεσμια. Μονο τις τελευταιες 2-3 μερες το πολυ. Θελω να νιωθω την πιεση του χρονου γιατι μονο τοτε λειτουργω σε τετοιες περιστασεις.
20.Σχεδον ποτε δεν το ζηταει ο οργανισμος μου το αλκοολ, με εξαιρεση μετα απο 3 ποτα. Εχει τυχει αρκετες φορες να κατεβασω καβα και να παω παλι σπιτι ποδαρατος και ανετος.
21.Εξακολουθω να πινω απο μικρος πολυ γαλα.
22.Τις περισσοτερες φορες τα πραγματα μου ειναι ή φαινοναι ακαταστατα εν τουτης παντα ξερω που ειναι τι.(εκτος αν βαλει κανεις το χερακι του…)
23.Δεν μετανιωνω σχεδον για τιποτα στην ζωη μου γιατι οτι εκανα το εκανα με δικη μου βουληση και θελοντας το εκεινη την στιγμη.
24.Εχω χασει αεροπλανο και εχω κατσει 24ωρες στον αεροδρομιο μεχρι την επομενη πτηση απο πεισμα και επειδη βαριομουν να ξανακανω την διαδρομη επι 2.
25.Για να αγχωθω πρεπει να αρχισει να με χωνευει ο Godzilla και να ειναι μετα απο λιγο ετοιμος να με χεσει γιατι ειμαι αχωνευτος!
και…
26.Ναι ρε, εκοψα την μαλλουρα που ειχα για γυναικα.-
OH MY GOD:!: :!: με εξαίρεση το 4 και το 14 εισαι εγω :!:
(οποτε παιιδια δεν χρειαζεται να γραψω για μενα, ο,τι ειπε ο ΜΕΤΑΛ ΛΩΣ ισχυουν σχεδον απολυτα και για μενα)
Άμα βαριέσαι να γράψεις…
Λοιπόν, Vol. 1: Όταν ήμουν μικρός, γύρω στα 10, μπαίναμε μαζί με έναν φίλο στο σούπερ μάρκετ, και τσεπώναμε koukou-roukou, τις γκοφρέτες.:roll: Ώς γνήσια κακοποιά στοιχεία, είχαμε δώσει σε αυτήν την πράξη το κωδικό όνομα “το Κόλπο”.:lol: Λέγαμε, ξέρω΄γω, “-Πάμε να κάνουμε… “το Κόλπο”;” “-Πάμε…”:lol: Ο λόγος ήτανε που στις γκοφρέτες είχε αυτοκόλλητα “Beast Wars”. Σειρά που (σα παιδί κι εγώ:wink: ) παρακολουθούσα. Μπαίναμε λοιπόν, τσεπώναμε καμιά 10αριά (σημείωση: το ράφι ήταν γύρω στα 10 μέτρα απόσταση απ΄το ταμείο#-o ) και βγαίναμε κύριοι. Τρώγαμε 1-2, τις υπόλοιπες τις πετάγαμε αφού πέρναμε τα αυτοκόλλητα.:roll: Ε, σε μια φάση το κόψαμε, ως αυθεντικές εγκληματικές ιδιοφυίες, πριν μας πιάσουν.8)
Μετά από κάνα μήνα, ανταλλάξαμε με το συγκεκριμένο παιδί, για μία μέρα, κουκλάκια. Εγώ του έδωσα έναν Αστερίξ κι αυτός έναν Σαολίν μοναχό. Το απόγευμα… έρχεται σπίτι μου αναστατωμένος και μου κάνει “Νίκο, δώσε μου το κουκλάκι”. Τον ρώτησα πού ήταν το δικό μου, μου τα μάσαγε, τελικά μού είπε ότι του το κλέψανε. #-o Ξεκινάμε, λοιπόν, να τσακωνόμαστε άσχημα.(:x ) Τελικά κάνω εγώ: “ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!”:!: , που ήταν απέναντι, τότε, απ’το σπίτι μου. Κάνει αυτός: “ΠΑΜΕ!” Βράδυ τώρα, και οδεύουμε προς μπατσαρία. Ανεβαίνουμε, αρχίζουμε να εξηγούμε την κατάσταση με όλη τη δέουσα σοβαρότητα, οι μπάτσοι γελάνε, αλλά, δείχνουν συγκατάβαση, εμείς βάζουμε τα κλάματα ( ), μετά φεύγουμε, συνεχίζουμε να εξαπολύουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τότε κάνω εγώ “ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕΣ!”:lol: Αυτός αρχίζει να απομακρύνεται, εγώ στρέφω το κεφάλι μου προς τα πάνω και και λέω (χαμηλόφωνα μη μας ακούσει και κανείς:-s ) " Ο ******* έμπενε στο σουπερμάρκετ και έπερνε γκοφρέτες και έφευγε!" Πάω σπίτι. (το κουκλάκι το κράτησα εγώ:yahoo: :lol: )
Σε 2-3 μέρες ήμουν ξανά με τον φίλο (ξέρετε πώς είναι οι παιδικές φιλίες) και με ρωτά "αλήθεια, τους είπες για το σουπερμάρκετ; " Σκέφτομαι εγώ λίγο και απαντώ με όσο μπορούσα πιο σοβαρό ύφος “Ναι, σε κυνηγάνε τώρα”
2 λεπτά μετά περνάει ένα περιπολικό και τρέχει να κρυφτεί:lol: #-o Αυτάααα… Stay tuned και για άλλες ιστορίες σουπερμαρκετικής τρέλλας.:thumbup: Edit: Σόρρυ για το τριπλοποστάρισμα, ήθελα να μου βγουν τα emoticons
Αυτο ειναι το πραγματικο σας εγκλημα:!:
Εγω οταν ημουν μικρη ετρωγα ληγμενα δρακουλινια επειδη μας τα δινε τζαμπα η μπακαλισσα.
Επισης με τα παιδια στην γειτονια ειχαμε βρει το ψυγειο του φουρνου ξεκλειδωτο και πηραμε ολοι τζαμπα παγωτα αλλα εγω αφησα τα λεφτα μεσα στο ψυγειο γιατι ειχα τυψεις.:oops: