Εμεις παλι κλεβαμε ο,τι να ναι! Μεχρι και axe για την μασχαλη ειχα κλεψει. Και το ονομαζαμε “βουτιες”. Λεγαμε δηλαδη μεσα στον κοσμο γελωντας: “παμε για βουτιες?” και κλειναμε το ματι. χαχαχα
καλα απο τετοια…μια φορα στην Κερκυρα, γυρναγαμε 3 το πρωι στα στενα και ενας ειχε αφησει το ψυγειο με τα παγωτα ΔΕΛΤΑ ανοιχτο…δεν εμεινε τπτ
*τέλλος.
*τι γλυκό
την έχεις πει ξανά διαφορετικά την ιστορία,μούφα μυρίζει.
Είναι αυτό που λένε “μπερδεύεσαι αν πεις το ίδιο ψέμα πολλές φορές”
Ποιο ψεμα ρε, με συκοφαντει επειδη εγινε μοδ και τετοια.
sofi - Kleftroni
:roll:
sofi - Kavantza
Bγαίνω που και που σε club
Είμαι εξαρτημένος σε βαθμό αηδίας από τους καφέδες.
Πίνω σαν σφουγγάρι, και από πολύ μικρή ηλικία (τότε όχι σαν σφουγγάρι) αλλά δεν έχω εξάρτηση από το αλκοολ, μπορώ να καθίσω και μήνα χωρίς να πιώ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι το αλκοολ είναι εξαρτησιογόνο. Νομίζω ο καφές είναι παρα πολύ πιο εξαρτησιογόνος.
Δεν παίζω pro.
Eίχα πάει στο νοσοκομείο γιατί με ενοχλούσε το στομάχι μου και ο γιατρός μου είχε πεί να τρώω κρεας δύο φορές την εβδομάδα το πολύ, να πίνω αλκοολ μαξιμουμ 3 φορές την εβδομάδα σε λογικές ποσότητες και αν μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως από αυτά.
Όταν πήγα να μείνω μόνος μου οι γονείς μου μου αγόρασαν ένα φουρνάκι το οποίο ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει, το μόνο φαγητό που ξέρω να κάνω είναι παραγγελία από σουβλατζίδικο ή πιτσαριά και πάντα πάω για φαϊ ή στους γονείς μου ή στη λέσχη της Ξάνθης ή σε σουβλατζίδικα/ταβέρνες/πιτσαρίες.
Έχοντας εξαπατηθεί από το προφιλ που είχε κάποτε, θεωρούσα το ΣΚΑΪ σοβαρό κανάλι, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσα ότι είναι το κανάλι/κυβερνητικός εκπρόσωπος.
8/10 άτομα που με ξέρουν μου λένε ότι έχω babyface και ότι δείχνω 2-3 χρόνια μικρότερος απ`όσο είμαι.
Έχω πάει δύο φορές τετάρτη δημοτικού.
Αν και θέλω να περάσω όλα τα μαθήματα των δύο πρώτων ετών μέσα στα δύο πρώτα έτη για να δώσω κατατακτήριες, κινδυνεύω να χάσω το δικαίωμα της εξέτασης στα μισά από μαλακίες μου.
εμένα μού είπες ότι πήρες το μικρότερο παγωτό.
Το φθηνοτερο. Κι αφησα ενα κατοσταρικο.
Α και κλεβαμε αυτοκολλητα για τα αλμπουμ Panini.
egw mexri prosfata eixa k kala k kaka…all edw k kana 2mhno exw ton gynaikodioxth!+ to oti exw xeperasei to stadio tou alkoolikou:p
Εγω να ρωτησω κατι?Στα super market αν φυγεις με κατι που δεν σου εχουν χτυπησει στο ταμειο, δεν χτυπαει συναγερμος? Σαν τα καταστηματα ρουχων, παιχνιδιων κτλ?:-s
Παντως runniwngwild το δευτερο post σου που πηγατε στην αστυνομια επειδη ο φιλος σου εχασε το κουκλακι σου ηηταν ολα τα λεφτα!:lol:
καλημερα.να πω κ εγω ενα μυστικο? εχω και γω το αντιστοιχο του γυναικοδιωχτη…αντροδιωχτη:!: και μαλιστα εχω και μαλακομαγνητη…
τι στο καλο …
Αυτο συμβαινει με ολες απ’ οτι εχω παρατηρησει…
Συμπερασμα; Δε φταιμε εμεις 100% :!: :P:P
- Ειμαι κυκλοθυμικός
- Ειμαι εκδικητικός
- Παλιοτερα οταν μιλαγα με μια κοπελα ντρεπομουν τοσο πολυ που κομπλαρα,κοκκινιζα και δεν μπορουσα να μιλησω
- Ειμαι καφρος
- Ειμαι μαλακας ωρες ωρες
- Τελευταια προτιμω να ειμαι μονος παρα να περιτριγυριζομαι απο ανθρωπους.
- Ειμαι ακομα κολλημενος με μια
- Ειμαι τεμπελης
- Παλιοτερα επασχα απο υπνηλια, βαραγα σερι 15 ωρα
- Τρωω σα γουρουνι, ειμαι λαιμαργος
- Η συμπεριφορα μου δεν εχει μεση οδο.Το ενα ακρο η το αλλο
- Μπορω να καθομαι για ωρες ακινητος.Γιαυτο οι φιλοι μου με φωναζουν ιγκουανα
BROTHER!!!
Epikkk story!:lol:
Ρε κατι με γαργαλαει η γλωσσα μου να πω αλλα…δεν το λεω…!
Επισης:
1.Δεν αντεχω το τσιγαρο, την καπνιλα πανω μου ή σε καποιον αλλο που πλησιαζω πολυ.
2.Βαλτε με σε ορθαδικο, που ο ενας η πανω στον αλλο, που εκανα ενα τεταρτο να φτασω στο σημειο που ειμαι ή αλλο τοσο για να παω τουαλετα, που ειναι αποπνιχτικα και δεν μπορω να ακουσω ουτε τον εαυτο μου απο τα εκωφαντικα νταπα-ντουπα της κλαμπ και πλεον και της ελληνικης ραπ/χιπ-χοπ( που ειναι και πολυ μουρη να πουμε να τραγουδαει ο καθε κακομοιρης οτι μπουκαρει στο κλαμπ και χτυπαει ολα τα γκομενακια και ειναι σκληρος, πολυ σκληρος και θα μας δειρει ολους) και σε λιγα λεπτα ειναι σιγουρο οτι θα εκραγω σαν πυρηνικη βομβα.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Εγώ όμως θα ουρλιάξω και τρελά πριν εκραγώ. Και δεν το θέλετε αυτο. Πιστέψτε με.
έκανα πρωτοχρονιά σε κλαρίνα…:roll: :roll: :roll: :roll:
πάντως είχε πολύ γέλιο…
ειμαι ασταθης χαρακτηρας
δεν παιρναει χρονος που να μην βαζω-χανω 10-15 κιλα
ειμαι υπερ της νομιμοποιησης των ναρκωτικων εκ φυσεως
ακουω ραπ
ειμαι κυκλοθυμικος
ειμαι απολυτος
εχω περασει μια νυχτα στα κρατητηρια ανηλικων
ο ρεδ πυραμιδ ειναι αδερφος μου
απο τοτε που γραφτηκα σε τουτη εδω την κοινοτητα ακουω πιο πολυ ροκ-μεταλ καταστασεις
πιστευω οτι ο ανχολη μρτυρ ειναι ο πιο γαματος χρηστης,μαζι με αντζελ ιν μπλακ και παουερσλειβειδα παλια τους ποστ
Aυτό έχει μπεί τα τελευταία 5-6 χρόνια…