Μικρά μυστικά

Στα περισσότερα super market και στα περισσότερα είδη, όχι!

Αν εξαιρέσεις κάποια s/m που πουλάνε CD/DVD και τα έχουν σε ειδικές θήκες που αφαιρεί η ταμίας, ή κάποια άλλα που έχουν ρούχα με κάποια μαγνητικά μέρη που πρέπει να ελευθερώσει η ταμίας, τα περισσότερα είδη των s/m μπορείς να τα κλέψεις αν δεν σε δούνε… 8O
Για την ακρίβεια, οι κλοπές είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κλάδου τους και τους απασχολεί σοβαρά γιατί κάθε χρόνο χάνουν μερικά εκατομμύρια ?.
Οι κύριοι “δράστες” είναι το ίδιο το προσωπικό τους που τα γνωρίζει όλα αυτά πολύ καλά…

Ξερω τι ειναι το Σουπ Σουπ :smiley:

Ποιος μπουστης το καρφωσε?

παπαριες λεει ρε.σιγα μη ξερει

1. Κρίνω πολύ αυστηρα τον κόσμο
  2. Είμαι ώρες ώρες υπερβολικά κυνικός
  3. Ήμουν στο rockfm forum :stuck_out_tongue: :lol:
  4. Είμαι περιστεριώτης (πραγματικά ντροπιαστικό)
  5. Με αποθούν οι normal γυναίκες

Tι είναι σουπ σουπ? :roll: Το θέμα είναι να πεις τι είναι και οχι οτι απλά ξέρεις τι είναι… Αλλιώς είσαι οφφ τοπικ [-X

να ρουφιανέψω?:stuck_out_tongue:

1. Το πρωί στην τουαλέτα παίζω σχηματίζοντας κύκλους, κάνοντας ψιλοκρεμαστά και προσπαθώ να βρω στόχο απο μακρινή απόσταση…Η επιτυχία με γεμίζει με αυτοπεποίθηση για όλη την υπόλοιπη μέρα.

2. Φτιάχνω καφέ και η πρώτη τζούρα απο το τσιγάρο πριν καλά καλά γεμίσει τα πενυμόνια μου με ξαναστέλνει στο WC για άλλο ένα γύρο…Εκεί γίνεται και η πρωϊνή ανάγνωση ετικετών σαμπουάν, ζελέ , Listerine και αρωμάτων. (Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος)

3. Όταν οδηγώ και πετύχω καμιά όμορφη κοπελιά ανοίγω παράθυρο απο τη μεριά που βρίσκεται το αυτοκίνητό της, είτε έχει κρύο είτε ζέστη, είτε πρόκειται να την κοιτάξω είτε οχι…Δεν έχω ανακαλύψει την αιτία της κίνησής μου ακόμα :stuck_out_tongue:

4. Ξέρω ο,τι θα βάλω τις κάλτσες στο πλυντήριο αλλά πάντα τις μυρίζω μια φορά τουλάχιστον πριν τις πετάξω μέσα.Βίτσιο ?

5. Στο msn βάζω away ή busy είτε είμαι στην οθόνη είτε οχι για να έχω το άλλοθι όταν δεν απαντήσω σε κάποιον :stuck_out_tongue:

Μίλα. Κάτι. πμ.

Τς τς.Κατευθειαν να ρουφιανεψει.Σοβαροτητα μηδεν.Τι μοδερατορας εισαι συ.

Παντα ηθελα(θελω) να ανοιξω ενα ροκ/μεταλ μπαρ στην hometown(Kozani) αν και ξερω οτι ειναι καταδικη να ασχοληθεις με μαγαζια της νυχτας…
Το εχω πολυ μερακι να ειμαι DJ σε ροκαδικο/μεταλαδικο αλλα μεχρι τωρα το εχω κανει πολυ λιγο λογο του περα δωθε και επειδη δεν το εχω κυνηγησει καθολου. Μιλαμε για τρελο γουστο ομως. Στην πολη μου δεν εχει κανα ροκαδικο/μεταλαδικο της προκοπης πλεον και Θεσσαλονικη δεν εχω καθολου ακρες…
Ε, θα βγαλω μερικα λεφτα απο το “κανονικο” μου επαγγελμα, μετα θα ανοιξω το ροκαδικο που ελεγα, θα χρεωκοπησω και θα ησυχασω!:stuck_out_tongue:

Ανοιξε το Σκρκα bar στην ομωνυμη πλατεια. Πιασαρικο οσο τιποτα.

Αμα εχω μεσα μπαντα με χαλκινα να παιζει, κρασι της παρεας και ενα τζακι ή σομπα μονιμα αναμμενη τοτε θα πιασει…!#-o (Περιπτοντως στην περιοχη (ανω)Σκ’ρκας μενω[Σκ’ρκιωτης γαρ], ολη η πολη στο πιατο μου!8) )

Παντως περα απ’την πλακα τα τελευταια χρονια υπαρχει μια νοσηρη στασιμοτητα στα μαγαζια της πολης παροτι εχει μπολικο κοσμο που βγαινει εξω, ολα τα ιδια σκατα ειναι. Ο ενας αντιγραφει τον αλλο και δυσκολα βρισκεις μαγαζια με προσωπικο χαρακτηρα.

Ελα ρε, εχετε κι ενα ροκ μπαρ. Ενα με κατι φοινικες αποξω. Νταξει, δεν ειναι και hard rock cafe αλλα απ’το τιποτα…

Ναι αλλα οταν γυρισα τα Χριστουγεννα ειχε κλεισει για ανακαινηση και ακουσα οτι παει για κατι ποιο κυριλε… Οτι να 'ναι. Το “Φλου”, ετσι λεγεται, ειναι ωραιο να καθεσαι εξω το καλοκαιρακι αλλα τπτ το ιδιαιτερο. Τα υπολοιπα ειναι μπασταρδεμενα και ο χειροτερο ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια γινονται χειροτερα τα πραγματα. Πριν απο 5-6 χρονια η ροκ/μεταλ επιλογες στην πολη ηταν πολυ καλυτερες.
Τεσπα, δεν βαριεσε…:expressionless:

O kourou ειναι bot

μίλα του καλύτερα ρε αλήτη

Χρηστρια του φορουμ ειναι απογονος του Τ-Ρεξ

Περιεργο πραμα τα μικρα μυστικα. Για καποιους αλλους ισως ειναι μεγαλα.:lol: :lol: :lol:

Δε συνδεεται με το αποπανω.:lol:

θεωρω 2 απο τις πιο κορυφαιες power μπαλαντες των ελληνικών χρονικών αυτες#-o

Επιθυμώ να μην σχολιαστει το ποστ…