Στη συναυλία που γυρίστηκε η πρώτη… ήμουν μέσα :lol: :lol: :lol:
(κι αυτό μικρό μυστικό είναι α!)
Πίνω φραπέ χειμώνα - καλοκαιρί.
Me too…
:lol:
έχω να ποιώ καφέ πάνω από 1 χρόνο …
κι εγώ πίνω γαλλικό αλλά δεν το κάνω θέμα
Για πρώτη φορά όχι αλλά αν συνεχίσεις δεν εγγυώμαι για τον μην σχολιασμό
Από σένα όλα να τα περιμένει κανείς
Σωστο σε βρισκω. Νες ειναι χαλια, προτιμω οποιονδηποτε αλλο ζεστο καφε (όπου ελληνικος & γαλλικος εχουν τα πρωτεια).
Ρε… εγω λατρευω τον Nes περισσοτερο απο τον φραπε…:-s
Nes sucks…:thumbdown: [-X
Εγώ γενικά δεν μπορώ τους ζεστούς καφέδες γιατί τους πίνω όταν είμαι άρρωστος… ( κάποιος μου είχε πει ότι όταν είμαι άρρωστος να πίνω ένα πράγμα που λέγεται χαμομήλι ή κάπως έτσι, αλλά δεν τον εμπιστεύομαι… :lol:
).Γενικά πάντως αν θελω να πιω ζεστό καφέ μάλλον ελληνικό θα προτιμήσω που ισιώνει και το στομάχι και απορροφά και το hang over!!
γενικά δεν μου πολυ-αρέσει ο φραπές. αν πίνω είναι μάλλον από συνήθεια μερικές φορές. προτιμώ τον ελληνικούλη…
Γιαγιά…
:lol:
Add on:
Οταν καποιος ζηταει τη βοηθεια μου συνηθως τον βοηθαω. Κι ας μην ειναι φιλος. Αν ειναι φιλος δε, προσφερομαι απο μονος μου.
+1000
μόνη διαφορά, ότι αν είναι φίλος, τον πρήζω μέχρι να δεχτεί τη βοήθεια μου…
+1000000
Διότι θα προτιμήσει εν τέλει να με αφήσει να τον βοηθήσω από το να του πρήζω τα αυτιά… :roll:
Εδω στα ξενα κυκλοφορω σχεδον παντα με τα ακουστικα και πολλες φορες περπαταω κανοντας ελαφρο headbanging ή οταν καθομαι σε τρενο/λεωφορειο κανω κανω πανω-κατω τα ποδια λες και παιζω δικαση και χτυπαω ελαφρα τους μηρους μου με τις παλαμες μου στον ρυθμο… #-o :lol:
Πως κανεις χεντμπανγκινγκ και δικαση ρε ?Με Σκορπιονς?
Με HIM ρε! Τι θες??
Εγώ μια φορά που ήμουν στον ηλεκτρικό και άκουγα μουσική κάνοντας συγχρόνως headbanging κάτι κάργιες με κοιτάζανε και γελάγανε…
!!!
Δεν ειναι μονο ενας καργιας??Εχει κι αλλους??
Αμα είναι πολύ τρεντυ και γτπ αυτές οι κλασσικές κάργιες στον ηλεκτρικό, τις κράζουμε με την παρέα μου… :-s