Μικρά μυστικά

Eμείς συνήθως κοιτάζουμε τον κόλο τους :-s

Μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα αυτά τα δύο.

εγω τραγουδαω κιολας! χαχαχα
κανω οτι παιζω σολο drums οτι θες!
ειμαι ο γραφικος επιβατης του 66! :lol:
αφου μια φορα μια φιλι μου καθοταν σε μια παρεα κ πηγα να την χερετισω κ μου λεει μια γνωστη της “εσυ δεν εισαι αυτος που τραγουδαει στο λεοφοριο” :lol: :lol:

:lol3: :bow: :bow: Ετσι ρε!:smiley:

εγω στο μετρο κανω ολα αυτα τα κλασικα(κουνημα ποδιων,ελαφρο χεντμπανγκινγκ κλπ),
αλλα ποτε δεν μπαινουν τρεντι και καριες…ολο κατι γριες ερχονται και καθονται διπλα μου…ελεος.
αμα ειναι να με αγριοκοιταζουν η να κοροιδευουν ας ειναι τουλαχιστον νεες και ωραιες!!!:stuck_out_tongue:

Καλά, αυτά είναι τα κλασικά… Επίσης παίζω και κανά σόλο που και που. Τα λόγια τα λέω από μέσα μου…

Εννοείται πως με κοιτάνε διάφοροι, αλλά γραμμένους τους έχω:D :smiley:

Γι΄αυτό το mp3 είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!

ειδες κ αριθμος το λεωφοριο ε 66…:lol:

+2112

+RUSH :stuck_out_tongue:

Πω, το γαμάτο είναι που πήγαινα στη σχολή για να γραφτώ και το λεωφορείο ήταν τίγκα στο φοιτηταριό, και εγώ άκουγα μουσική. Επεσε το πιο πωρωτικό σημείο του κομματιού λοιπόν, και γω σαν καμμένος φώναξα “ναί ρε πουστη” και με άκουσε το μισο λεωφορείο. Αυτά είναι.

:bow2: :bow2: Ετσι, ειμαι στο σωστο φορουμ.:rockon: :lol:

Πφφ, πάρε εδώ σκηνικό… Μέσα στο μετρό και άκουγα Πριστ… Όπως είπα και πριν, τραγουδάω τους στίχους από μέσα μου… Στο σημείο μιας τσιρίδας κράταγα κι εγώ το στόμα μου ανοιχτό, και να κάθεται ένα βαγόνι και να με κοιτάει… Αλλά δε γαμιέται, αν ήξεραν τι άκουγα θα κάνανε κι εκείνοι το ίδιο:lol:

Eγω κανω videoclip οταν ακουω μουσικη στο δρομο.:roll:
Ειδικα αμα ειμαι και σε μεσο μεταφορας, εκει να δεις τεχνη!:stuck_out_tongue:

χορευεις δλδ? :lol: :lol:

ρε παιδια δεν μαζευομαστε ολοι μια φορα σε ενα λεωφοριο να γουσταρουμε? #-o :lol:

Οχι, τοσο εντονα.Αναλογα το κομματι… επειδη συνηθως ακουω καψουροτραγουδα που πανε σιγα, ξερεις…
οταν γυρναω το βραδυ στο σπιτι κανω videoclip “περπαταω μονη μου στη νυχτα, ακουω κατι, γυριζω, δεν ηταν εσυ”:lol: :lol: Οkay, τελος.:stuck_out_tongue:

Εγώ στο μπάνιο τραγουδάω το cherry pie…Αλλά μην το πείτε παραέξω ε

Ε, ντάξει, με έχετε. Σε λίγο θα κάνετε και καμιά παγανιστική τελετή έτσι για να περάσει η ώρα… :stuck_out_tongue:

Των Warrant λες?:stuck_out_tongue:

τι την θελεις>???για να ακουμπας την μπυρα σου η για να μην αναγκαζεται να σκυβει???

και γω σχετικα ψηλος ειμαι αλλα θεωρω το καταλληλο υψος 1,70 περιπου…δεν μαρεσει να ναι ψηλη η γκομενα

Έχω κάνει - και συνεχίζω - να κάνω sex with my socks on ! :dunno: