Μικρά μυστικά

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ένα από τα πράγματα που δεν θα κάνω ποτέ…:stuck_out_tongue: Το θεωρώ άθλιο, αντιαισθητικό και βασικά δεν φοράω κάλτσες ούτε μέσα στο σπίτι σίγα μην φοράω τότε:p

εχει διαφορες χρησεις η καλτσα

εχω βρισει αγρια μια κοπελα και το εχω μετανιωσει 6 μηνες μετα και ακομα δεν μου μιλαει

Στη θεση σου θα το σταματαγα και θα το διεγραφα απο την μνημη μου σαν γεγονος:p

μι του

είσαι πολύ τυροβρωμίκουλας. βγάλε τις κάλτσες ρεεεεεεεεεεεε

Δέν τις βγάζω ρεεεε, κάνει κρύο το χειμώνα ! :stuck_out_tongue:

Δήλαδη, δεν υπάρχει κανένας άλλος που έχει κάνει σεχ, with his socks on , εε??

τουλαχιστον εσεις πηδατε αλλοι που χουμε απο τα χριστουγεννα να δουμε χαρα

κάθε τόσο,λέω under the name of legion με προφορά sakis.έχει τύχει και να το λέω και για 2 ώρες (όχι συνεχόμενα αλλά να το επαναλαμβάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα).δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό…

Μη στενοχωριώσαστε ρε παιδιά κανείς δεν είναι τέλειος

Με τις κάλτσες???:lol: :lol: :lol: :lol:
Απ΄τα Χριστούγεννα???8O 8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3:
Συγγνώμη, παραφέρθηκα. :stuck_out_tongue: :oops:

μικρα μικρα και απο μενα…

1.δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου σχεδον ποτε , σε οοοοολα τα θεματα (γραπτα , γυναικες , στο προ…)
2.ως Λεων η μαμα μου λεει οτι ειμαι κλασικο παραδειγμα εγωισταρου , πραμα που δεν πιστευω (οπα!να εγωισμος…)
3.εχω παει σε σκυλαδικο(αναγκαστικα) και χορεψα(ειχα πει , μην με βρισετε πολυ):frowning:
4.τρελαινομαι να ρευομαι την ωρα του φαγητου σαν κωλοζωο
5.ανεβασα μυωπια (1.5 εχω) στην τριτη γυμνασιου επειδη διαβαζα στο σκοταδι και λογω age of empires
6.δεν βλεπω μερικες ταινιες ακομη γιατι πιστευω οτι θα με παρουν τα κλαματα
7.αν με πει καποιος που τον βαριεμαι ,για καφε/βολτα θα βρω μια δικαιολογια να τον αποφυγω . αν γινει πολλες φορες αναγκαζομαι να φωναξω εναν τριτο και πολλους μαζι κιολας να βγουμε παρεα
8.ειμαι κολλημενος metalhead
9.αν φυγουν στα χωρια / εξοχικα οι φιλοι μου σαν αυτες τις μερες ,τοτε εχω παθει μπλακ αουτ , καθομαι σπιτι και λιωνω ταινιες και σιντι
10.κανω μπανιο καθε 3 μερες , αντε 2 ,εκτος καλοκαιριου που κανω καθε μερα
11.φαινομαι πολυ στην αρχη low-profile , αργοτερα οταν μαθαινω καινουργια ατομα απελευθερωνομαι , βγαζω το χουμορ μου , λεω μαλακιες κλπ…
12.μπαινω καθε μερα στο φορουμ…
13.σιχαινομαι αυτους που πηγαινουν σε σκυλαδικα , σε τρεντομαγαζα
14.δεν εχω γκομενα
15.δεν μαρεσουν οι γκοθουδες και γενικα οι μεταλλουδες που φορουν μαυρα συνεχεια , χαλανε τον εαυτο τους μερικες
16.απαιτω η μπυρα να ναι παγωμενη , το αναψυκτικο επισης
17.δεν καπνιζω, δεν εχω δοκιμασει ποτε!
18.μαρεσει το ποτο ομως…
19.αν δω γυναικα που μου αρεσει πολυ θα κανω ευχαριστως την 1η κινηση , αλλα ξενερωνω αν μαθω οτι εχει δεσμο. αν εχει απλα παραιτουμαι
20.ειμαι αρκετα εξυπνος να καταλαβω οτι δεν εχω μεθυσει , δηλαδη οσο και να πιω καταλαβαινω τι κανω και θυμαμαι τι εκανα με το που ξυπνησω (μεχρι στιγμης τουλαχιστον)
21.δεν φοραω πολυχρωμα και εντονα ρουχα οπως και χρωματα οπως ροζ , κοκκινο κλπ… γιατι πιστευω οτι ειναι αδερφιστικα
22.ειμαι ατσουμπαλος με το ξυρισμα , αν δεν κοπω δεν γινεται!
23.δεν λεω ποτε μα ποτε τον αλλον μαλακα σε στυλ “ρε μαλακα τι θα κανουμε??” γενικα δεν βριζω

αν θυμηθω κατι αλλο ισως το γραψω…

Ρε υπαρχουν πολλοι!Πως κανετε ετσι ρε παιδια για τις καλτσες? Ελεος δηλαδη!
Πιστεψτε με εκεινη την ωρα αλλου βλεπει το ματι, οχι τις καλτσες.Συγκεντρωθειτε!:stuck_out_tongue: :slight_smile:

Ααχαχα κι εσυ φορας!

Χαλαρα…8)
:stuck_out_tongue:

ειμαι κομπλεξικος με το βαρος μου
η πλατη μου εχει πολλες ραγαδς απο την συνεχη αυξομειωση βαρους
ειμαι κολλημενος χρονια με την αργυρω το καλοκαιρι εχασα 17-18 κιλα και βρεθηκαμε πιο κοντα αλλα την εγραφα(συμβυλη φιλου μου) και τσαντιστηκε και ειπε μαλακιες για μενα και την εβρισα και εχουμε να μιλησουμε 6 μηνες και προβλεπω να μην ξαναμιλαμε τσιφσα
χορευω στο ανσανσερ
ειμαι ατριχος
ντρεπομαι που λεω μυστικα μου
η φιλια γυναικας και αντρα ειναι μεγα ΨΕΜΑ

Μου εχουν γινει πλανητες, αλλα πρεπει να ειμαι ευγενικος απο οτι μου ειπαν, και ετσι δεν μιλαω.[-o<

Μίλα γιατί αλλιώς έχει φορς γκρηπ και φορς λαιτινγκ μαζί. :twisted: :ακόμα πχιο ΙΒΟΛ ιμοτικον:

Είμαι είρων και μπορώ να σκάσω γάιδαρο από το πείσμα μου και πολύ μου αρέσει!!! :smiley:

Ειμαι απιστευτα αντικοινωνικος οταν θελω.Μερικες φορες και χωρις να το θελω.8)

ειμαι drumer απο φυσικου μου (απο παππου δηλαδη) αν και παιζω μπασο.και πιστευω οτι παιζω πολυ καλυτερα απο τους φιλους μου drumers αλλα δε τους το λεω.