Ξέρω το "είμαι ντροπαλος απο φυσικού μου’’,το είμαι νταμερ απο φυσικού μου πρωτη φορά το ακούω…Να υποθέσω οτι ως εμβρυο αντι για κλωτσιες βαρούσες δίκασες???/
Αυτό είναι που λέμε αγύριστο κεφάλι ηπειρώτικο
Σιχαίνομαι Theater, γουστάρω Octavarium :|:? #-o
8O
έτσι με φωνάζει η μάνα μου!!!
To χουμε καταλαβει και δεν ψαρωνουμε πια!
Η μαμά πάντα σωστά τα λέει αλλά ποιός την ακούει???
απορία μάμμυς Γιατί δεν ακούτε ποτέ τις μητέρες???:-k :-k :-k
τώρα λες και ξελες…
Είπαμε πως είμαστε αγύριστα Ηπειρώτικα κεφάλια
Μικρό μυστικό: Γιατί δε λένε πάντα τα σωστά
Οντοπικ
- είμαι τρομερά τεμπέλα ώρες ώρες, σε βαθμό αηδίας. Ξέρω γω γυρνάω από τη σχολή ψόφια και ούτε ρούχα δεν αλλάζω, βλέπω ταινία, διαβάζω, τρώω, ε μετά βάζω Μπιτζάμες και κοιμάμαι. Άλλες φορές είμαι αηδιαστικά τακτοποιητική και τυπική, ό,τι ναναι.
- περπατάω συνέχεια ξυπόλητη, απλά το χειμώνα με κάλτσες
Οκ, ημιξυπόλητη το χειμώνα.
- κλείστηκα τις προάλλες για καμιά ώρα στο ασανσέρ με άλλα 5 (!) άτομα, εκ των οποίων οι 4 ήταν μαντράχαλοι (δηλ ψηλοί και χοντροί, κατάπιναν όλο το οξυγόνο), και από τότε… πόδια, συνέχεια. Σήμερα βέβαια πίστεψα ότι θα αφήσω το μάταιο αυτό κόσμο, καθώς πήγα στον έκτο όροφο με τα πόδια. Ε, ταχυπαλμία γάμησέ τα ε. Απίστευτα αγύμναστη είμαι. Ήθελα να μιλήσω σε έναν καθηγητή αλλά αναγκάστηκα να περιμένω κάνα πεντάλεπτο να συνέλθω.
- όταν είμαι μόνη στο σπίτι, πάντα πρέπει να ακούγεται κάτι, ραδιόφωνο, τηλεόραση, μουσική, κάτι. Δεν μπορώ την ησυχία όταν είμαι μόνη μου.
- όταν είμαι ψιλοάρρωστη, είμαι απίστευτα υπναλέα και δεν κάνω τίποτα όλη μέρα (όπως τώρα, σπάμινγκ ίωσης).
Ε αυτά.
Εχω ξεμεινει απο χωρο στη δισκοθηκη με αποτελεσμα το δωματιο μου να ειναι γεματα με σακουλακια μετροπολις με cd για να μη γρατζουνιστει το κουτακι, ή καμια φορα αν τα εχω σε mp3 και ξερω οτι δεν λεει και τιποτα το booklet δεν τα ανοιγω περιμενοντας την αφιξη της νεας δισκοθηκης. Η μανα μου λεει οτι ειμαι ψυχαναγκαστικος και οτι πρεπει να παω σε ψυχιατρο
το ολο artwork δεν ειναι στο κουτακι…ειναι το booklet κ τα εσωφυλλα/εξωφυλλα. εισαι λιγο Paranoid!!!
οσο για μενα…ναι.ειναι κατι καινουριο βιολογικα . γενηθηκα ντραμερ! (ο παππους ηταν jazz νταρμερ κ μαλιστα απο τους πιο γνωστους στα εγχωρια)
οταν περπαταω στο δρομο θα με δειτε να κανω πως παιζω μπασο.το δεξι χερι παντα με τον αντιχειρα στην τσεπι του τζιν κ κουναω τα δαχτυλα…που κ που κουναω κ το αριστερο…μεσα στο κοσμο.δεν με νοιαζει…δε με χαλαει που με κοιτανε περιεργα.
περπαταω παντα κ παντου ξυπολητος! χωρις καλτες το χειμωνα. στις διακοπες παντα κ παντου!!
δεν μπορω να πω οχι σε φαι ποτε! παντα πειναω.
αν γουσταρω μια κοπελα ειμαι ολο βλακειες κ χαζα αστεια.
οταν ακουω μουσικη παντα μα παντα τραγουδαω τα οργανα.συνηθως τα μπασα…(αυτο κανω και τωρα που γραφω…)
οταν παλι δεν το κανω ειναι γιατι ειμαι σε κατασταη air druming…
ειμαι κ γω εγωιστης πολλες φορες κ πιστευω πως το δικο μου ειναι το σωστο κ σπαζω νευρα ετσι.
ειμαι αρκετα κοινωνικος τυπος εως πολυ!
νομιζω(βασικα πιστευω) οτι ακουω τη μουσικη πολυ διαφορετικα απο τον περισσοτερο κοσμο.και ετσι κατανοω και θαυμαζω πολλα περισσοτερα σε καθε τι απο καποιον αλλο που ακουει τα ιδια.και εδω μαλλωνω συνεχεια…
δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου καθολου.ουτε για εργασιες(τι πραμα???χαχαχαχα)
ουτε στο μπασο που παιζω, κ κυριως οταν ερχεται στις κοπελες…δε νιωθω κ τοσο αξιος για να ειναι καποια μαζι μου.κακο αυτο ε?
εχω κ αλλα…αργοτερα
@Camelspotter θα σου γραψω ενα προζακ των 500 mg και θα σου δωσω κ ενα σκοινι…Αν δεν δουλεψει το ενα χρησιμοποιησε το αλλο:p
Πολλές φορές οι συσκευασίες είναι digipack και τα εξώφυλλα εκτεθιμένα
Επειδή τα τελευταία 10 χρόνια είμαι κάμποσες ώρες τη μέρα με ακουστικά στα αυτιά και στη διαπασών, νομίζω πως δεν ακούω το ίδιο καλά με παλιά και για αυτό σε clubs με δυνατή μουσική μιλάω πιο δυνατά από ότι θα έπρεπε δίχως να το καταλαβαίνω
Pε συ κ γω το ειχα αναρωτηθει αυτο…σου εχω λυση ομως…ενα ακουογραμμα θα σε πεισει η θα σε διαψευσει αναλογα.Γινεται σε εξιδεικευμενα νοσοκομεια:)
αυτα που ακους ειναι σε μπ3 η ακους απο discman?
Να σας μαρτυρήσω κι εγώ κάτι προσωπικό
Έχω 16 ζευγάρια allstar :-k
-Ξεχναω πολυ ευκολα ειδικα πραγματα που γινοντι οταν νυσταζω
-γαργαλιεμαι πολυ ευκολα
-οταν εχω νευρα και οταν τρομαζω με πιανει νευρικο γελιο
Δεν πάω… φοβάμαι
discman και αυθεντικά παρακαλώ (σε περίπτωση που ρωτήσει ο Karja!)
Update:
- Ειμαι πολυλογας και πολλες φορες κουραζω τους αλλους. Το παλευω παραυτα.
- Ειμαι πολυ εκφραστικος, πραγμα που παρεξηγειται ευκολα.
- Ο τζογος ειναι παθος. Κατι που αποφευγω.
- Σε καποια πραγματα ειμαι συναισθηματικος, και σε αλλα ψυχρος ορθολογιστης. Δυσκολη η ενδιαμεση κατασταση.
- Οταν αποφασισω κατι, το κανω διχως ενδοιασμους. Το θεμα ειναι να το παρω αποφαση.
- Συνηθως θεωρω πιθανα τα λοιπα ενδεχομενα σε συζητησεις, αν και δε φαινεται καμια φορα λογω του (2).
- Το μονο πραγμα που δε μπορεσα ποτε να κοψω ειναι ο φραππες.
- Δε ξερω ποδηλατο.
- Ειμαι υπερκοινωνικος και ταυτοχρονα ελιτιστης.
Αυτο δεν ειναι μυστικο ρε:!:
-
Μπορω να γινω ο χειροτερος οταν καποιοι με θεωρουν μαλακα,και προσπαθουν να εκμεταλευτουν την καλοσυνη μου.Οταν λεμε ο χειροτερος λεμε Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!
-
Υπαρχουν εξωγηινοι