Ενω εκφραζομαι καλυτερα προφορικα,μου ειναι πιο ευκολο να γραψω κατι.
Γιατρε ειμαι καλα ? :-s
Δεν πολυστέκει αυτό που λες όμως ρε Deathster
Στεκει ρε.Μου ειναι πιο ευκολο εννοω οτι αν θελω να σου πω πχ.
φριφριτ εισαι ασκημος ! θα στο πω απο μσν/σμσ/email.Κοφτα.
Αν στο πω απο κοντα θα στο πω πιο ωραια ομως.
Edit : Ειδες?Στα γραπτα δεν βγαζω ακρη μονος μου.Απλα μου βγαινει
πιο ευκολα να γραψω κατι απο το να το πω.
Εγώ είμαι όμορφος όμως
φιλε ακους tool και εισαι και κακος μεταλλας :!:
δεν παιζει να εισαι ομορφος [-X
end of spam
Και εμφανιζονται και τις πιο ακαταλληλες στιγμες.:-s
Αυτό. Επίσης ίφριτ ΕΙΣΑΙ ασκημος. Είμαστε η παρέα των άσκημων, μη με προδίδεις τώρα…
ισχύει.
δεν θα το κρυψω
αρχισα να ακουω Judas Priest “επαγγελματικα” εδω και 2 βδομαδες περιπου, 2-3 κομματια ηξερα πριν και πορωνομαι ασχημα!
επισης πριν λιγες μερες ακουσα οικοιοθελως Saxon , Savatage για 1η φορα
8O
δεν ξερεις τι εχανες…
και ειμαι σχεδον 20…
Για Savatage δε μπορείς να φαντασείς τι έχανες… Απίστευτη μπάντα, από άλλο πλανήτη, απλά.
Εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι με τους Tiamat. Τους είχα δει και λάιβ κι όλας ο μαλάκας. Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
ανατριχιάζω (πολύ) και μόνο στη σκέψη του βαμβακιού. Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως τα… τριχίδια
Λες να μην ξερει? Αφου σου λεει ακουσε
they call me Bunny. :S
:!: 1) γαργαλιεμαι υπερβολικα και παντου…
2) γελαω πολυ δυνατα
3) θυμωνω με βλακειες…
4 ) φωναζω…πολυ 8O
Nα προσέχεις τις κακοτοπιές Βασιλάκη
μιλάω από φυσικού μου πολύ δυνατά…
σκεύτομαι απο εδώ και πέρα στις συναυλίες να βάζω ωτοασπίδες αλλά ντρέπομαι…:oops:
-Καποιες φορες εκει που περπαταω κανω silly walks χωρις να υπαρχει λογος και χωρις να το θελω.
-Στην καθημερινη μου ομιλια προσπαθω να μιλαω οσο το δυνατον πιο αργα. Αν αφεθω ελευθερος και μιλαω με την κανονικη μου ταχυτητα τοτε δεν θα με καταλαβαινει κανεις. Πραγμα που συμβαινει εν μερει οταν πινω πολυ.
-Συγχωρω σχεδον τα παντα αλλα δεν ξεχναω ποτε. Τιποτα. Γεγονος που επηρεαζει την σταση μου απεναντι στα εν λογω ατομα.
-Εχω πει δυο (2) φορες ποιημα στο δημοτικο. Ημουν κι αλλες δυο φορες προεδρος της ταξης.
-Δεν εχω μεθυσει ποτε. Τις μισες φορες που ηπια πολυ ημουν ενα ποτηρι πριν την καταρρευση. Ξερω παντα ποτε πρεπει να σταματαω.
-Ο καλυτερος τροπος να καθαρισει το μυαλο μου ειναι να περπαταω μονος, να ριχνει καρεκλοποδαρα και να γινομαι μουνι. Αλλωστε στο νοσοκομειο εχω ολο τον χρονο να ηρεμησω.
λοιπον περισυ ημουν προεδρος στην ταξη για 2 συνεχομενη χρονια(γαουυυυυυυυυυυ)
φετος οχι
ειμαι κυκλοθυμικος
βλακας ωρες-ωρες
εχω 2 φιλους που ειναι σαν οικογενεια μου με τον ενα δεν εχουμε βριστει ποτε
μα ρεσει ηηηηη ςςςςςςς its a secret
[SIZE=“7”]ακουω παπαροκαδες[/SIZE]