Μικρά μυστικά

Οταν κοβω τα νυχια των χεριων μου, με πιανει φαγουρα στα ποδια…! :? :blink:

Εχω παει 2 φορες στον τοπικο συλλογο των φιλαθλων του γαυρου για να δω αγωνες με scoda ξανθη και ηρακλη.:expressionless:

(οχι με την πληρη συγκαταθεση μου ε.)

ΑΟΞ λεγόμαστε. Μην χρησιμοποιείς το μαγαρισμένο όνομα του μπακάλη παντόπουλου:p

:lol: :lol:
Που κολλησε :stuck_out_tongue:

Εχω κανει τζαμπα καμπινγκ :expressionless:

-ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ

-ΚΑΝΩ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΜΙΛΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ

-δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας

-δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ γυναικας και γυναικας

-πιστευω στην φιλία μεταξυ αντρων

-υπήρχε φέτος μια περιοδος που τσακώθηκα με την παρεα μου και δεν εβγαινα οξω απο το σπιτι,τωρα εχω αλλη παρεα που ναι και πραγματικοί φίλοι:D

-μα ρεσει να καπνίζω

• μου τη σπαει ενας τυπας που οταν εμαθε οτι εμεινα απο απουσιες αλλα μου σβησανε και την γλυτωσα μου λεγε -εισαι μαγκας εισαι μαγκας τωρα>?-

-ολοι λέγαν οτι με γουσταρει μια κοπέλα και δεν μα ρεσε,τωρα που μα ρεσει πηρα τα αιδιχρα μου

• πιστευω οτι αν και χοντρος είμαι πολυ ομορφος

-γενικα κάνω καφριλες με την κακη εννοια,αν και εχω ηρεμησει τελευταια

• μα ρεσει να σαπιζω παρκο με παρεα κανοντας κουνια μεχρι τελικης πτωσεως

-το easy λivin ειναι η πιο γαματη καφετερια -μπαρ

σιγα σιγα φαινεται η κορυφη του κεφαλιου(πανω)

-λιωνω μσν

-απο τις διακοπες βγαινω καθε μερα με αποτελεσμα να μην εχω λεφτα
-ειμαι αχρηστος ζογλερικα μιλωντας αλλα ειμαι -ημουν καλος στο ντιαμπολο

ειμαι ανθρωπος της υπερβολης αμα αγαπησω θα αγαπησω πολυ αμα φαω θα φαω ακομα πιο πολυ

Έχω πρόβλημα να σκέφτομαι σιωπηλός και όταν σκέφτομαι μιλάω(κοινώς σκέφτομαι φωναχτά) και πάρα πολλοί με έχουν για τρελό.

Ωραία. ¶μα είναι να κανονίσουμε να με ρασάρεις γιατί έχω χάσει τους παλιούς μου χαρακτήρες. :expressionless:

ντιαμπολο ρε μαν δεν έχει χαρακτηρες ,2 ξυλα ενα στο αριστερο και ενα στο δεξι χερι με ενα σχοινι και ενα ντιαμπολο πανω τους και κάνιες διαφορα κόλπα-εξου και η φραση δεν ειμαι καλώς στα ζογκλερικα μπλα μπλα μπαλ

Τη βρίσκω με το να καθαρίζω τα αυτιά μου με μπατονέτα… Απόλαυση… 8)

Respect! 8O Πραγματικά, απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις!!!

Χα, μερικές φορές και μένα μου αρέσει να σκέφτομαι μιλώντας! Στο τρένο, στον δρόμο, στο σούπερμάρκετ, όταν είμαι με φίλους… καθημερινά πράγματα! (και αν τολμήσει κανένας να με κοιτάξει περίεργα… μπουα-χαχαχααααα!)

καλά, υπερβάλλω λίγο! Πάντως σπίτι καμιά φορά όντως σκέφτομαι μιλώντας! Ή, πιο σωστά, μονολογώ! :stuck_out_tongue:

κανω παρεα με emo και τι εγινε?

Θεωρώ το Final Fantasy X ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ζωής μου. Πέμπτη δημοτικού, καλοκαιράκι, ερχόντουσαν δύο φίλοι και με κοκα κολες και πουράκια καθόμασταν και παίζαμε.

Το soundtrack ακόμα το λιώνω και σκέφτομαι τις σκηνές…

1. Είμαι αντικοινωνική και πολύ εσωστρεφής (και δυστυχως δε μπορω να το αλλαξω)
  2. Όταν ήμουν μικρή έβγαζα τα κεφαλια απ’τις Μπαρμπι, τις κουρευα και τους εσπαγα τα ποδια:roll: :lol:
  3. Εντυπωσιαζομαι δυσκολα και απογοητευομαι ευκολα
  4. Αν ο Heath Ledger ζουσε και ήταν οπως στον ρολο (τον Τζοκερ) θα τον είχα ερωτευτεί :oops: :-s :roll: (όσο τρελλό κι αν ακουγεται!!:p)

αυτά προς το παρόν…

Ειμαι εσωστρεφης εως αντικοινωνικη θα ελεγα.
Σκεφτομαι την καθε μου κινηση.
Δεν θεωρω τη φιλια σημαντικη επενδυση σημερα.
Με εκνευριζει να μου λενε κατι και να το αναιρουν(να με βγαζουν εκτος προγραμματος).
Πολλες φορες εμπιστευομαι ευκολα.
Πολλες φορες υποστηριζω το αντιθετο για σπασιμο.
Ε αυτα δεν ειναι και λιγα.:stuck_out_tongue:

1. Εΐμαι τραγικα ντροπαλος
  2. Κεκεδιζω οταν εχω αγωνια ή αγχος
  3. Ειμαι τρελα Pushover
  4. Ειμαι αρκετα στενομυαλος οταν προσβαλουν τα μουσικα μου πιστευω και δεν δεχομαι αποψεις αλλων για το ποσο “αισχρη” ειναι η μουσιη που ακουω
  5. Ιδρωνω πολυ ευκολα
  6. Τρωω γρηγορα
  7. Δεν μιλαω πολυ
  8. αλλα ειμαι εθισμενος στο msn
  9. Φοβαμαι τα ομορφα κοριτσια :stuck_out_tongue:
  10. με τις τριχες των ποδιων μου πλεκεις κασκολ
  11. δεν μ’αρεσει το αλκοολ
  12. μικρος (πολυ μικρος) επαιζα με polly pocket :stuck_out_tongue:

Εχω παραξενεψει κι αλλο! λοιπον εκτος του οτι μιλαω δυνατα, γελαω δυνατά και μερικες φορες μπορει να τσακωθω και για βλακειες. Εκνευρίζομαι, πλεον, όταν ακούω για φοιτητική ζωή και για πανελληνιες εξετασεις… τσαντιζομαι όταν με φωνάζουν με το παρατσουκλι μου σε δημοσιο δρόμο…(που το κανουν συχνα) και τελος δν εκνευριζομαι πλεον με το να μου κανουν πλακα…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: συνηθισα…

1. Εμένα ρωτήστε
  2. Μακάρι να ήταν αλήθεια…
  3. Και αυτά εσένα…
  4. επιτέλους βρήκαμε και σε τι χρησιμεύεις
    12!!! Ναι και κάτι που δεν ξέραμε…ΕΠΟΣ…θα γίνει γνωστό σε λίγο καιρό:!:

ετσι μου εισαι?

ισως ετοιμάσω μια δικια σου λιστα…θελεις? 8)

οταν ημουν μικρος επαιρνα τις κουκλες της αδερφης μου, τις εγδυνα και τις εβαζα να γαμιουνται !! :lol: :lol: :lol:

Και εγώ έκανα κάτι τέτοια στον παιδικό σταθμό με κάτι κούκλες :oops:
Επίσης στον παιδικό σταθμό, όποτε μας έβαζαν να φάμε, μαζί με τα άλλα παιδάκια φτύναμε ανηλεώς δεξιά και αριστερα και κάναμε τον χώρο μία λίμνη από σάλια:p