και η κολέτσα metal είναι…δερμάτινα φοράει
:lol: :lol: :lol:
1]οταν μεγαλωσω θελω να γινω τατουερ, η νταλικερης, ναι.
2]πινω καθε πρωι δυο κουπες γαλα κρυο, και το βραδυ ζεστο, για να με παρει ο υπνος.
3]λεω οτι δεν με ενδιαφερει το ντυσιμο μου, αλλα εχω μανια με ρουχα, δεν χωρανε πια στη ντουλαπα μου!
4]ολη τη χρονια κουβαλουσα βιβλια χαρι ποτερ στην τσαντα αντι για σχολικα, ισως να ηταν μονο 2-3 φορες που ειχα σχολικα μεσα. παντως ποτε δεν ειχα πανω απο τρια βιβλια.
5]φοβαμαι να κανω τρυπα στα αυτια. δεν εχω ουτε μια εκει!
και πώς ακούς? :-k
:!:
…
egv ekana τον μπαρμπα πανωφ…
1.οτι πιανω στα χερια μου το καταστρεφω…rip[-X
2.φοβαμαι τις πεταλουδες…:roll: …τις σιχαινομαι
3.οτι πιστευω γινεται το αντιθετο!!αμαν πιααα#-o
4.κα8ε δευτερολεπτο αλλαζω διαθεση και γνωμη
5.ειμαι ανυποφορη
Το έχουμε καταλάβει αυτό…
6.είσαι πωρωμένη με cobain
Mου αρεσει αφανταστα και παλια ακουγα νιρβανα μεχρι σκασμου,αλλα οχι τοσο πλεον…παντως αυτος ο ανθρωπος με εκφραζει…
Δε φαίνεται κάτι τέτοιο απ΄το avatar σου πάντως… :lol:
Εσύ ακούς Αλ Μπάντυ?
αν ναι, πολύ καλά κάνεις.
Τον ακούω αλλά όχι με την έννοια του “ακούω το τάδε συγκρότημα”.Λέει πολλά σοφά πράματα ο Αλ… :respect:
τιποτα δεν ειναι ολοφανερο:p …ειπα μην ξαναβαλω τον Laiho…
αλλωστε οπως ειπα ο κερτ ειναι μια προσωπικοτητα που θα θαυμαζω νυν και αει kai εις τους αιωνας των αιωνων…:*…
εδώ όμως λατρεύουμε τον σατανά,μην μας το χαλάς με κάτι νυν και αει κλπ
στιγμιαια τον λατρευετε??:lol:
δεν μας αρέσουν χριστιανικές φράσεις
Τι σας αρεσει…τιποτα απο γουικα??
Ωρα για μερικες εξομολογησεις περι του μουσικου μου προφιλ.
-
Η πρωτη μου επαφη στην όλη συντακτοwebzine φαση εμελε να ειναι με ραδιοφωνο, εστω σε κλιμα χαβαλε και λιωσιματος.
-
Πρωτοξεκινησα να γραφω στο Metal Realm, αγγλοφωνο site που μαζι με το Metal Eagle ηταν τα πρωτα webzines που δραστηριοποιηθηκαν στον Ελληνικο “χώρο”. Ετος ιδρυσης 1999, εγω μπηκα λιιιιγο αργοτερα.
Ο Ulver ηταν επισης ενα απ’ τα βασικα στελεχη.
-
Τη μερα που καποιοι συγκεκριμενοι ανθρωποι θα παψουν να ασχολουνται με τη μουσικη, θα σταματησω κιε 'γω να γραφω. Οι λογοι ειναι καθαρα προσωπικοι.
-
Ενας βασικος λογος που βρισκομαι ακόμη στ’ όλο webzine thing ειναι επειδη γουσταρω να περναω την αντιληψη οτι η γνωμη ενος συντακτη δεν μετρα περισσοτερο απο αυτη ενος οπαδου αντιστοιχης εμπειριας.
-
Δε γραφω μονο μουσικου περιεχομενου κειμενα.
-
Ειμαι ανοικτος σε οποιουδηποτε ειδους ακουσμα. Το αν θα μου αρεσει ειναι αλλο θεμα. Εχω ασχοληθει -εστω επιφανειακα- και με αλλα ειδη εκτος ροκ / μεταλ.
-
Ενας ακομη βασικος λογος που γουσταρω να γραφω ειναι επειδη υπαρχουν απειρα πραγματα που ποτε δε προωθηθηκαν στην Ελλαδα and for fuck’s sake ειναι κριμα. Καποιος πρεπει να μιλησει γι’ αυτα. Για οσα δε το εχω κανει μεσω δισκοκριτικων, το χω κανει μεσω μουσικων προτασεων σ’ αυτο το forum.
-
Τρεφω μεγαλη εκτιμηση για καποιους ανθρωπους στο χωρο, αλλα για διαφορους λογους δε τους το εχω πει ποτε.
Έχεις μη μουσικό προφίλ;