ας πουμε αυτο χει δυο οπτικες…
Πάντα ήθελα να γράψω σ’αυτό το thread αλλά βαριόμουν να τα συγκεντρώσω όλα…
- Έχω δει Δυτικές Συνοικίες live 3 φορές. Οι 2 ήταν support. Η μία ήταν το πρώτο live που παρακολούθησα ως “Rocking.gr”.
- Σ’ αυτό το live πήραμε και την πρώτη συνέντευξη ως Rocking.gr. Από De Facto.
- 4 μήνες μετά παρακολούθησα Antique live. Ήταν από τις τελευταίες τους εμφανίσεις πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα το Ελενάκι.
- Όσο χαζούλικο κι αν ακούγεται, για ένα χρόνο και αφότου είχε ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του το rocking, δεν είχα(με) καμία απολύτως ιδέα για την ύπαρξη promos και προσκλήσεων σε συναυλίες (αυτά για τους κακεντρεχείς).
- Παρότι σε λιγότερο από εβδομάδα κλείνει 6 χρόνια, νιώθω σα να ξεκίνησε χθες αυτό το ριμαδοsite…
- Με το μεγαλύτερο μέρος των συντελεστών του rocking έχω ακόμα πολύ καλές σχέσεις, ιδίως με τα άτομα που στελέχωσαν την ομάδα τότε στις αρχές της λειτουργίας του. Ακόμα αισθάνομαι τυχερός για το ότι η πρώτη “φουρνιά” ήταν τόσο αποδοτική.
- Το πρώτο μου έβερ πέσιμο στο δημοτικό έγινε με την ερώτηση “θέλεις όταν μεγαλώσουμε να με παντρευτείς;”
- Ακόμα δε με παντρεύτηκε.
- Παρα-ασχολούμαι με πράγματα που πολλές φορές δεν αξίζουν.
- Γι’ αυτό το λόγο και δε μετανιώνω σχεδόν ποτέ για πράξεις μου.
- Παρ’ όλα αυτά, δεν παύουν ποτέ να περιτριγυρνούν το κεφάλι μου γεγονότα που συνέβησαν και με ενόχλησαν, ακόμα κι αν περάσουν χρόνια.
- Σε ό,τι αφορά τη “δουλειά”, ο εγωισμός παραμένει τέρμα πάνω και δύσκολα πέφτει, στα υπόλοιπα κατεβαίνει και κάτω από τη γη…
- Δεν έχω όρεξη να μαλώσω ή να μου κρατήσει μούτρα ακόμα και κάποιος που γνώρισα πριν από μία μέρα. Πόσο μάλλον οι φίλοι.
- Το πρώτα δύο έτη των σπουδών μου ήταν σχετικά δύσκολα από άποψη παρέας. Μετά έστρωσε και με το παραπάνω η κατάσταση.
- Δε θέλω να πάω στρατό.
- Μια φορά είχα καταπιεί ένα τέτοιο: http://www.agrotravel.gr/agro/Documents/Agrotravel/event/Kilkis/paliossporos/photo_fullstory
- Στο δημοτικό σκόνταψα και πιάστηκα από ένα άλλο παιδάκι για να μην πέσω, με αποτέλεσμα να φάει αυτό τα μούτρα του, να σπάσει το χέρι του, κι εγώ βέβαια να μην πάθω τίποτα…
- Στο Λύκειο πουλήσαμε σε συμμαθητή μας μούφα bootleg Deep Purple από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο ήταν διπλό cd και είχε live τραγούδια από όλες τις era του συγκροτήματος (μερικά μάλιστα τα είχε και 2 φορές, σε διαφορετικές εκτελέσεις). Κατόρθωμα.
- Έκανα 8 χρόνια μαθήματα κιθάρας, παρ’ όλα αυτά είμαι πιο κουλός και απ’ τον Cobain…
- Είχα ξεκινήσει για σαξόφωνο, αλλά λόγω ηλικίας δεν είχα τους πνεύμονες. Βέβαια προηγουμένως είχαν προηγηθεί και μερικοί μήνες μαθημάτων πιάνου, αλλά αυτά διακόπησαν απότομα όταν είχα το πρώτο μου μουσικό τραύμα… Ο καθηγητής μου προσπάθησε να μου κόψει τα νύχια γιατί δε μπορούσα να παίξω και το πήρα κάπως στραβά…
- To rocking, όλως παραδόξως, ήταν το 4ο ή 5ο site με το οποίο καταπιάστηκα. Ως γνωστόν, δεν ακολούθησαν άλλα (ακόμα… χεχε).
- Προτού αγοραστεί το domain rocking.gr, το site λεγόταν Rock Side Of The Moon.
- Αν λάβουμε υπόψιν ότι ξεκίνησε στη Θράκη, το rocking ίσως είναι το μεγαλύτερο site της περιοχής.
- Αν και άτυχος στους ‘αριθμούς’, αφού η σχολή στην οποία βρίσκομαι ήταν στις τελευταίες επιλογές μου (από αυτές που με ενδιέφεραν βέβαια), αποδεικνύεται εν τέλει η ιδανική. Κωλοφαρδία.
- Κάποιο γράφημα με την εξέλιξη του rocking τα τελευταία 5 χρόνια είναι και μόνο του αρκετό για να πάρω έως ένα βαθμό την ‘επιβεβαίωση’ που περιμένουν όλοι…
- Όταν πάψει να υπάρχει το φιλικό κλίμα πίσω από το site, αυτό θα σταματήσει να υφίσταται.
- Παρότι υπήρχε για μερικά χρόνια, η στήλη “Editorial” δε φιλοξένησε ποτέ κάποιο κείμενο. Παραήμουν ντροπαλός φαίνεται…
- Πίιιιισω στις αρχές των ενενήνταζ είδα Καρβέλα-Βίσση live, όταν ήταν ακόμα ζευγάρι. Λυσάξτε.
- Όταν ο ΓΑΣ Κομοτηνής ήταν Α2 κατηγορία, κάθε Σ/Κ ήμουν στο γήπεδο και μάλιστα με σάλπιγγα! Δεν ήξερα να παίζω φυσικά, αλλά για μασκότ λειτουργούσα καλά.
- Τα εισιτήρια διαρκείας του Πανθρακικού έχουν ήδη εξαντληθεί.
- Τον τελευταίο μήνα ακούω πολύ Manowar. Sorry.
- Δεν έχω ακόμα δίπλωμα αυτοκινήτου… Θα βγάλω όμως το Σεπτέμβριο!
- Όταν έχω δουλειά συνήθως δε μπορώ να ακούω παράλληλα μουσική.
- Όταν ήμουν πολύ πολύ μικρός ο παππούς μου μου είχε φτιάξει αυτοκινητάκι (με κανονική μπαταρία αυτοκινήτου).
- Ενώ έχω βρεθεί σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, στην υπόλοιπη Ελλάδα (πέραν Θράκης, Κρήτης, Θεσσαλονίκης και Αθήνας) δεν έχω σχεδόν πατήσει. Πρέπει όμως κάποια στιγμή.
- Πέρασα μια νύχτα στο νοσοκομείο επειδή κατάφερα να πέσει ένα μηχανάκι πάνω μου (εγώ με ποδήλατο).
- Στο σχολείο κατάφερα επίσης να πάρουν αποβολή άλλοι 3-4 συμμαθητές μου για κάτι που έφταιγα εγώ
- Επειδή πρέπει να δίνεται και το σωστό παράδειγμα, το post αυτό βρίσκεται εδώ και μέρες στο pc μου και συμπληρώνεται σιγά-σιγά για να αποφευχθούν φαινόμενα spamming
- Μήνυμα τέλος, αν και νομίζω ότι θα υπάρξει και συμπληρωματικό…
ρε εχεις πολλα μυστικακια
μικρα μυστικα΄/διαβασα το χρονογραφημα του ροκινγκ.
ενω μπορώ να διακρίνω την καραφλίτσα.δεν κόβω τα μαλλια μου
Κοίτα να δεις ποστ! Α στο διάολο κουρού, θα μας κάνεις να σε συμπαθήσουμε μεσημεριάτικα.
Για αυτό και πάει τόσο καλά το rocking!!!
1- Έχω νεύρα πιο συχνά απο ότι φένεται. Επίσης μου έχει μείνει λιγότερη υπομονή απο παλιότερα.
2- Είμαι αρκετά ανασφαλής στις σχέσεις μου.
3- Βαριέμαι αρκετά εύκολα όταν κάτι μου το βάζουν να το κάνω σαν αγγαρεία, αλλά με τίποτα όταν το παίρνω απο την αρχή με θετικό μάτι.
4- Δεν έχω διαβάσει όσο θα ήθελα.
5- Όπου και να πάω έχω μία τσάντα με τουλάχιστον ένα τετράδιο και ένα στυλό. Ένα με το σώμα μου έχουν γίνει.
6- Διακοπές για εμένα είναι οι στιγμές που είμαι με τους ανθρώπους που νοιάζομαι και με νοιάζονται.
+ν ειδικα για το τελευταιο.
- Λογικό.
34)wow!! κι εγω ηθελα αυτοκινητάκι μικρή αλλά δε μου παίρνανε!Ζήλεψα τωρα.
Λοιπον, για να θυμηθω τπτ αλλο,
αα,
1. έχω κρατησει μουτρα σε δασκαλο μου στην τριτη δημοτικου, γιατι μου έδωσε το ρολο της Παναγίας σε σχετικο σκετς..το προβλημα μου ήταν ότι ο ρόλος ήταν βουβός και εγω ήθελα να εντυπωσιάσω με την ερμηνεία μου.#-o #-o
2. Ανατριχιαζω με τις σκουρες θάλασσες, τα φύκια και τα βράχια σε μια παραλια
3.Με υπερηφανεια λέω πως δε με επιασαν ποτέ όταν έκανα σκονάκι:D
4. Επισης με υπερηφανεια λεω ότι ημουν ο εφιαλτης για ολους σχεδον τους μαθηματικους. Ενας ειχε κοντεψει να παθει εμφραγμα μια μερα που ειχα σηκωθει στον πινακα, γιατι μου φωναζε κι εγω γελουσα ειρωνικα και ενας αλλος μου ειχε πει οτι δεν εχω φυσιολογικη συμπεριφορα για μαθητρια..
5. Πολυ θα ήθελα να πάω Αυστραλία που μας είχαν καλέσει συγγενεις εκει, αλλα φοβάμαι τα αεροπλανα:(
-
Όταν κολυμπάω στα βαθιά, ακόμα και στην Λούτσα να είμαι φοβάμαι μην πεταχτεί καρχαρίας (τώρα θα μου πείτε βρήκαν καρχαρία εκεί :p).
-
Όταν γουστάρω κάποια πολύ την ζηλεύω. Ξέρει κάτι καλύτερα, θέλω αν το μάθω κι εγώ καλά :p.
-
Κάθε καλοκαίρι λέω “θα βάλω οπωσδήποτε πρόγραμμα στην χρονιά για να βγω κερδισμένος σε όλους τους τομείς που με ενδιαφέρουν”, και κάθε χρόνο είμαι όλο βόλτες, pc και καφρίλες στην τάξη. Φέτος όμως θα το κάνω!
-
Έχω να βγάλω το απασχολημένος απ’ το msn πάνω από δύο μήνες. Ουσιαστικά είμαι μέσα για να κανονίζω με παιδιά τι θα κάνουμε το βράδυ :p.
-
Δεν θέλω να έρθει η συναυλία των Maiden γιατί θα τελειώσει κιόλας.
-
Μου την σπάει όταν μετά από μία συναυλία πιασάρικου ονόματος για την εφηβική μέταλ κοινότητα έχουν όλοι pm που αναφέρεται στην συναυλία αυτή, σε σημείο που θυμώνω και γίνομαι κακόκεφος. “Τα σπασαν οι Iced Earth! Καλύτερη συναυλία όλων των εποχών!”. “Σε ποιές άλλες συναυλίες έχεις πάει?”. “Σε αυτή και σε Firewind”.
έχω πολλά ακόμα…
Eχω κατι παρομοιο!
1.Στο δημοτικο με βαζαν να κανω παντα την κακια στα θεατρικα.
2.Οταν επαιζα την καλη τ’ αλλα τα παιδια με γιουχαραν
3.Μια φορα που διαβαζα για πρωτη φορα ενα κακογραμμενο ποιημα (και δεν μπορουσα φυσικα) ολα τα κοριτσια της ταξης με γιουχαραν. Οταν ενα κοριτσακι καρφωσε στην δασκαλα ποια τους ειπε να το πουν, η δασκαλα την σηκωσε να πει εκεινη το ποιημα. Φυσικα ουτε εκεινη μπορουσε. Ενιωσα θαυμασια :twisted:
4.Μ’ αυτο το κοριτσακι που τα εκανε ολα ειμαστε κολλητες πλεον :!:
εγω θυμαμαι οταν ημουν πρωτη η ταξη καναμε ενα σκετς με τα 3 γουρουνακια και το λυκο…και μου δωσαν το ρολο του λυκου κατα γενικη ομοφωνια.Και γω με τη σειρα μου τους εδωσα μια τρομαχτικη ερμηνεια…που κανεις δε ξεχαει,ειδικα τα 3 γουρουνακια
Σ’ εχω:!: Εγω εκανα την κακια μαγισσα που απειλουσε τον νεο χρονο και την σχετικη θαλπωρη:!:
Τοτε πηγαινα 3η δημοτικου. Τα παιδακια της πρωτης μ’ ετρεμαν!
Όλοι έχουμε ιστορίες με σχολικούς ρόλους και θεατρικά που ενίοτε κρύβουν μικρά μυστικά.
Σε μια τάξη,είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιωσήφ.Συμπρωταγωνίστρια,στον ρόλο της μαρίας μια όμορφη κοπέλα,ίσως η ομορφότερη της τάξης.
Αγνές εποχές.
μη ξεχνας οτι ο ιωσηφ δεν την ειχε αγγιξει τη μαρια.Οποιες ελπιδες σου ματαιες:lol: :lol:
Κάναμε πρωτοποριακό θέατρο τότε,δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Προχθες πηγα στο Romeo και ειδα την Κολετσα…
Χθες πηγα Mαλακασα και ειδα τους Maiden…
Δεν εχω αποφασισει ακομα που περασα καλυτερα…:-k
Έχω την αίσθηση
την 6η αίσθηση
και κάθε βράδυ σε βλέπω στ’ όνειρο μου.
Στο λέω αισθάνομαι
το διαισθάνομαι
πως κάτι τρέχει με σένανε μωρό μου.
:!:
Να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινα τι τραγουδουσε γιατι ειχα παθει πλακα με το κορμι της…8O
Μωρε καλα τα λεει ο συνμανογουoριστας!
E,ρε damnation που σας χρειαζεται…