ειμαι επιμονος και πιστευω οτι ολοι αξιζουν δευτερη ευκαιρια.
Δεν σε παω.
^Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος
Ξέχασα να πω οτι εύκολα γίνομαι αντιπαθητική γτ μ αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν.
Δεν μπορώ να κάνω φούσκα με τσίχλες.
Δεν μπορώ να σφυρίξω.
Δεν μπορώ να φάω πασατέμπο.
Και η πλάκα είναι ότι τα ίδια ακριβώς 3 κουλά πράγματα δεν μπορεί να κάνει μία φίλη μου.
musically speaking:
-
δεν είχα καποιον μεγαλυτερο να με ενταξει στον μουσικο κοσμο, οποτε μεχρι την 2α γυμνασιου ακουγα οτι επαιζε ο radio deejay
-
H κοντινοτερη μου σχεση με τη μεταλ ειναι οι Avenged Sevenlfold, Bullet for my Valentine και Disturbed
-
Συγκροτηματα πριν το '85 σπανια θα δεις στο Mp3 μου αν και το ρισπεκτ μεγαλο
-
Αν και μέγας φανμποης των green day, πιστευω πως διχως american idiot θα ήταν απο τα γνωστα/αγνωστα συγκροτηματα της μετα-νιρβανα εποχης
-
Καποτε μπορουσα να συνθεσω απλα τραγουδακια μονο με αυτες, τωρα μετα βιας μπορω να διαβασω νοτες (damn tabs)
-
Ακουω πολλα χρονια MCR και τσαντιζομαι που ταυτιστηκαν τοσο πολυ με την παρακμοemo φαση της ελλαδας
-
Οι Tokio Hotel δεν ειναι μπαντα (μεγα μυστικο
)
8 ) Το feel του Robbie Williams μου φερνει ανατριχιλες
-
Θεωρω πως χωρις το NME οι oasis θα ηταν ενα ματσο γκρινιαρηδες ναρκομανεις
-
Προτιμω τη φωνη του frusciante απο του Kiedis
Κρίνω την κουλτούρα του ανθρώπου απ’ τον τρόπο που αντιμετωπίζει την μεταλ. Και με αυτό εννοώ ότι μπορεί να συμπαθήσω περισσότερο κάποιον που ακούει ποπ από κάποιον που ακούει μεταλ, λόγω της αντιμετώπισης που μπορεί να δείχνει ο καθένας τους. Επίσης μπορεί να αποκληρώσω άτομα με αυτόν τον τρόπο.
Όταν βαριέμαι κατουράω σαν γυναίκα.
Ειδικά μετά το ξύπνημα.
Είναι και πιο ασφαλές.
Δεν φεύγουν τα ούρα όξω.
υγιεια
αδειαζει η κυστη
ετσι λενε
Εγώ το κάνω τον χειμώνα πριν πάω σχολείο γιατί είμαι ακόμα με κλειστά μάτια και βουρτσίζω ταυτόχρονα τα δόντια (οχτώ και πέντε ξύπναγα…).
δεν εισαι ο μονος:-s
χμ… γαργαλιεμαι κ εγω πολυ ευκολα,μπαινω στην θαλασσα μονο αν με σπρωξεις,εχω περιεργο λοξιγκα,α και παραμιλαω στον υπνο μου. παλιοτερα υπνοβατουσα κ ολας.οταν ημουν 16 θυμαμαι ειχα κοιμηθει στου ξαδερφου μου και σηκωθηκα σε μια φαση και φωναζα θελω τη μαμα μου!:oops: :oops: :oops:
σημερα ηπια ολο το μπαρ με τα λεφτα του θειου μου μην το πειτε στους γονεις μου
θελω μεθυσμενα ποστ
δεν ξερω αμα είμαι μεθυσμενος/αλλα ζαλιζομαι και κλείνουν τα ματια αλλα ολα οκ.κρατιεμαι.
Mου αρέσει ακόμα η φρουτόκρεμα (στα 25 μου)! Ξαναπήρα πρόσφατα κουτάκι (κατά καιρούς συμβαίνει)! Απόλαυση να τη φτιάχνω με μπαλάκια σκόνης (θεωρητικά είναι λάθος να γίνεται αυτό) και να τα μασουλάω! 8)
και σ’εμένα αρέσουν οι φρουτόκρεμες :-s γκουχου γκουχου
Εχμ… ναι, δεν εισαι μονος αλλα υπαρχει και μια αντικειμενικη δυσκολια αν πας να το κανεις ενω μολις εχεις ξυπνησει… :roll:
ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΑ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ.
Την σκόνη με το κουτάλι. Αλλά είναι ακριβή.
ειμαι σχεδον εθισμενος στα ταιενολ αμεικανικα παυσιπονα λογω πονοκεφαλων και αλεργιας στην ασπιρινη.
δεν εχω καταφερει να κατουρησω ουτε μια φορα και να πανε ολα μεσα