δικα σας μυστικα πρακαλω, εδω δεν κουτσομπολευουμε, να τα πουν οι ιδιοι αν θελουν~!
@πατετεςφτς, δοκιμασε αλκοολ στην κοπελια!
δικα σας μυστικα πρακαλω, εδω δεν κουτσομπολευουμε, να τα πουν οι ιδιοι αν θελουν~!
@πατετεςφτς, δοκιμασε αλκοολ στην κοπελια!
και πάλι φοβάμαι…λες να είμαι γκει?:-k
Ειδικα αν πιεις και της μιλησεις δεν θα σε περασει για φλωρο θα σε περασει για μαλακα
Λογικο ειναι ρε.Οταν μιλας σε καποια που σου αρεσει φοβασε μην πεις καταλαθος καμια βλακεια!Απλα σκεψου πως θα τις πιασεις την κουβεντα ετσι ωστε να αποφυγεις αυτα τα αμηχανα δευτερολεπτα που κανεις δεν μιλαει και κανεις δεν ξερει τι να πει!
γκει με τετοιο ονομα ποτε!
σκέφτομαι να την ρωτήσω αν ήταν ζαχαροπλάστης ο πατέρας της
<3
Δεν είμαι τρελός,η μητέρα μου με πήγε να μου κάνουν εξετάσεις
Με λένε Ουντάμπα και είμαι Νιγηριανός αλλά το κρύβω
δε χρειάζονται λόγια. απλώς να της το δείξεις.
ποιο;
Είμαι τέρμα αντιφατικό άτομο: Μπορώ να υπάρξω τρελά ρομαντική έως απαξιωτική και “άνιωθη”, ονειροπόλα κι εκνευριστικά προσγειωμένη ταυτόχρονα, υποστηρίκτρια καθαρά της λογικής και άλλοτε καθαρά του συναισθήματος, πεσιμίτρια (για τον εαυτό μου) και οπτιμίστρια (για τους υπόλοιπους), σαρκαστική από τη μία και ούσα γεμάτη κατανόηση από την άλλη, να αποδέχομαι το σχετικισμό και να αναζητώ το απόλυτο (ανάλογα τις παραμέτρους και την περίσταση)… κουλουπού-κουλουπού…
Επίσης, παρότι σκέφτομαι πάντα αυτό που θα πω ή θα κάνω τι αντίκτυπο θα έχει πάνω στους άλλους και μετά σε μένα και γενικά συνήθως θέλω να κάνω τους άλλους να νιώθουν καλά (επομένως δεν μπορείς να με πεις ατομίστρια), στα θέματα σχέσεων (φιλικών και ερωτικών) ο εγωισμός μου (με την έννοια της υπερηφάνειας- αν θα λύσω την παρεξήγηση πρώτη, αν θα μιλήσω εγώ, το πόσο με νοιάζει κλπ.) υπερβαίνει κάθε όριο!
Τέλος, μερικές φορές νιώθω από ανασφάλεια την ανάγκη να τραβήξω την προσοχή (κάτι που γενικά δε μ’ αρέσει να παραδέχομαι και στο οποίο υπάρχει [I]πάλι[/I] αντίφαση, καθώς άλλες φορές προσπαθώ να περάσω εντελώς απαρατήρητη :p) και σε θέματα αγάπης [I]-μόνο-[/I] (όχι αποκλειστικά ερωτικής) ζηλεύω πάρα πολύ εύκολα.
Ουφ! Ψυχοθεραπεία!
Βαρεμάρα αλέρτ άρα:
-Μπορώ να γίνω πολύ γκρινιάρα με κάποια θέματα
-Τσαντίζομαι εύκολα και κρατάω μούτρα μέχρι ο άλλος να καταλάβει τι λάθος έκανε(άμα έκανε)
-Παρόλα αυτά,δεν είμαι εκδικητικό άτομο
-Μπορώ να κοιμάμαι για ώρες και όταν ξυπνήσω,να νυστάζω πάλι(:p)
-Όταν έκοψα κοντά τα μαλλιά μου και με είδα στον καθρέφτη, μου ήρθε να βάλω τα
κλάμματα.Μετά τα συνήθισα και τελικά μου άρεσαν
-Δεν μ’αρέσουν οι μεγάλες παρέες.Λίγοι και καλοί
-Δεν αντέχω τη μυρωδιά του ουϊσκι και της βότκας,και δεν μου πολυαρέσει η μπύρα σαν ποτό.Προτιμώ τα πιο “γλυκά” ποτά
-Ζηλέυω,αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια
Αυτά προς το παρόν.
λοιπόν μαρεσει θα ποστάρω
-είμαι κοντουλης και λιχνος,σε σημειο που οποιος με βλέπει νομίζει οτι πάω γυμνασιο(μην πω δημοτικό)
-μου αρεσει να γελάω,με οποιαδίποτε λαλακια μου ή των αλλων αρκει ναμην τους προσβάλλω
-μισω τους πότες,σε σημείο που θέλω να τους βαρέσω,εγω μονο μπύρα πινω και αυτη με το ζορι μια
-οταν κατι δεν μαρέσει ή κολλάω (πχ σε ασκ΄σεις στα μαθηματικα) γίνεται κυριολεκτικά τις που&&&νας στο δωμμάτιο μου,τα σπάω όλα μέχρι να γίνει αυτο που θέλω
-αρκετές φορες κρατάω μουτρα
είμαι υπερκολλημένος με την μουσική που ακούω και δεν σηκώνω κουβ΄ντα απο αλλα άτομα οταν κοροιδευουν την μουσική,εχω τσακωθει απειρες φορές γιαυτό.
-είμαι γλυκατζής εξου και η υπερενέργεια που έχω
-μου αρέσει υπερβολικα η γυμναστική(οποιουδίποτε είδους),μαρεσει να λιώνω
-έχω πειθαρχεια (τουλάχιστον ετσι νομίζω),σε αρκετα θέματα
-το κυριο΄τερο είναι οτι μπορώ και σπάω τα μεγαλύτερα και σκληρότερα μυγδαλα εκει που οι αλλοι δεν μπορούν
-κλάνω οταν τρώω φασολάδα(ίσως είμαι ο μόνος)
-μαρέσει να είμαι το κέντρο της προσωχής,οχι να με αγνουν
-μαρεσει να κάνω τον αλλο να γελάει
-είμαι συναισθηματιας,μπορεί να κλάψω ευκολα (αλλα δεν φοβάμια)
-φοβάμαι λιγο το σκοτάδι αλλα επειδή μαρεσει να ξεπερνω τους φόβους μου βάζω bathory και σβήνω τα φώτα (την ημέρα)
-τρώω μερέντα για να σκουρίνω
-δεν είμαι τρόλ (αλλα τρου)
-δεν είμαι σπάμμερ
-είμαι υπερβολικά συγκαταβατικός
Τι μας λες?
8)δεν ακούς ?αποκαλύφθηκα?κοιτα χτε μην με αγνοείτε?αρχίζω και μπαναρω?
δηλαδή άμα κωλιισεις σε κάποια άσκηση στα μαθηματικά, σπας τα πάντα στο δωμάτιο σου μέχρι να λυθεί η άσκηση από μόνοι της?
ναι,οχι ρε απλα νευριαζω αν δεν την λύσω,θα ξημερωβραδιαστώ αλλα θα την λύσω την γαμι&^&^λα
Eκτός από την “επίσημη” και την κοκκινομάλλα έχω βάλει και ένα μελαχρινό στο μάτι
Μεταξύ μας έτσι O:)
όλα στην επίσημη τώρα!!!
[SPOILER]εκτός και αν μου δώσεις 100 ευρώ :hippy:[/SPOILER]
Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς…με προστατεύει η ανωνυμία μου!
[SPOILER]50? δεν βγαίνω αλλιώς :lol:[/SPOILER]
αααυτα τα λιγα:p