Μικρά μυστικά

Εισαι τραγιικη!!!

Μονο αυτο σε σωζει !!!

Εισαι τραγιικη!!!

Μονο αυτο σε σωζει !!![/quote]

Αντρέα! ακόμα μου κράτας κακία για κεινο το χαστούκι? Ή απλά σε ανάβει να μου την λες? Αν συμβαίνει το δεύτερο μπορείς να συνεχίσεις! αν συμβαίνει το πρώτο ξεπέρασε το, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Από τί?!Από ποιόν?! :? 8O :o

Loipon:
1.Me ekneyrizoun afantasta oi ageneis anthrwpoi kai aytoi pou den xeroun na milane
2.Synithws otan neyriazw poly to voulwnw kai den kanw tipote apo aytosygrathsh alla…
3…otan perasw ta oria ths ypomonhs ginomai anexelenktos
4.Eimai poly synaithimatikos,denomai me anthrwpous pou den to axizoun,akoma kai me antikeimena!
5.Eimai polyyyy ypnaras(rekor 17 wres)
6.Goustarw polles alla flertarw spania
7.Kammia fora eimai asynephs
8.Den krataw sxedon pote kakia alla den xexnaw kiolas pote
9.Nomizw oti oloi den parexigountai eykola epeidh egw den parexhgoume eykola
10.kammia fora eimai kynikos
[size=1]11.goustarw orgia[/size]

Συμφωνω με το δευτερο [size=1]δλδ.αντικειμενα[/size]

Τα βρεφη τι σου φταινε δηλαδη; :cry:

9.Κι εγω. Δεν φταιμε εμεις, αυτοι φταινε που ειναι παρεξηγιαρηδες. :wink:
10.Κι εγω. Αυτο γιατι ειναι κακο δηλαδη; :?

Όποιος δεν παρεξηγείται εύκολα είναι άνθρωπος με χιούμορ, δηλαδή έξυπνος άνθρωπος

Να προσθεσω ακομη ενα μειονεκτημα (εκτος απ’τα υπολοιπα που εγραψα πριν):
21. Καθε φορα που παω για εξετασεις αιματος λιποθυμω :frowning:

Για πιο λογο λυποθυμας , με την θεα του αιματος η με την θεα της βελονας ?

Με τη θεα της βελονας και τον ηχο που κανει οταν γεμιζει με αιμα (κατι σαν τριξιμο)
Ασε που δεν μου βρισκουν φλεβα, και καθε φορα μου τις σπανε και μετα μου μενουν μελανιες για 2 βδομαδες λες και ειμαι κανενα πρεζονι.
Εχω πολλες εμπειριες πανω σ’αυτο…
Το χειροτερο ομως ειναι οτι νομιζω πω δε θα το ξεπερασω… :frowning:

Ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Οχι εσενα ρε , την Witch λεω το οτι το μοναδικο που την σωζει το να ειναι 100 % τραγικη ειναι οτι κανει παρεα μαζι σου . :wink:

1.έχω αλεργία στις μπανάνες
2.μιλάω με τις ώρες στο τηλέφωνο
3.τα μαλλιά μου πετάνε συνέχεια
4.η μόνη νότα που θυμάμαι στην ηλεκτρική κιθάρα είναι το λα
5.οι φίλες μου ειναι trendy και ψώνια του κερατά
6.κοιμάμαι το πολύ 5 ώρες την ημέρα

to be continued…

Ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Οχι εσενα ρε , την Witch λεω το οτι το μοναδικο που την σωζει το να ειναι 100 % τραγικη ειναι οτι κανει παρεα μαζι σου . :wink:[/quote]

Αν εγώ είμαι τραγική αγόρι μου, εσένα άραγε που χρησιμοποιείσ φυτίνη ποιος χαρακτηρισμός πιστεύεις 'οτι θα ήταν δίκαιο να σου αποδωθεί? :twisted:

Μονο ενα ατομο ξερει για αυτο και μονο αυτο μπορει να καταλαβει τι εννοω , για αυτο λοιπον γυρνα στην ανδροφοβικη σου κατασταση . Παντως ενας χαρακτηρισμος ειναι “Εφευρετικος” χαχαχα αχαχαχα .

[size=1]Στην ειπα αν δεν το καταλαβες , και πολυ μ’αρεσε … [/size]

κολαω να παω να μιλησω στην ψηχρα σε μια κοπελα. παρασκευη πχ εφαγα κολημα με μια κοπελα στο Funky και τπτ…ξοοοοοοοο pou λενε και στα japanese!!!

Μονο ενα ατομο ξερει για αυτο και μονο αυτο μπορει να καταλαβει τι εννοω , για αυτο λοιπον γυρνα στην ανδροφοβικη σου κατασταση . Παντως ενας χαρακτηρισμος ειναι “Εφευρετικος” χαχαχα αχαχαχα .

[size=1]Στην ειπα αν δεν το καταλαβες , και πολυ μ’αρεσε … [/size][/quote]

Aγάπη μου δεν φοβάμαι εγώ τους άντρες! Αυτοί με φοβούνται…
[size=1]τι λες για το αηδιαστικός?[/size]

μονο αυτο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Telika katanoeises kai esy Teli thn exypnada mou! =D> Thanks!

[quote=“sofi-k”]

Τα βρεφη τι σου φταινε δηλαδη; :cry:

9.Κι εγω. Δεν φταιμε εμεις, αυτοι φταινε που ειναι παρεξηγιαρηδες. :wink:
10.Κι εγω. Αυτο γιατι ειναι κακο δηλαδη; :?[/quote]1.Kai ypopsiastika oti kapoios tha to epoine etsi…! Ma kai fysika den ennow ayto!
9.Etsi akrivws einai!
10.Vasika h kalh ptyxh tou “kynismou” einai o realismos,apo aytin tin aposph einai kalo. Alla apo thn allh yparxei kai h kakh pleyra ths omothtas,opote kammia fora den einai kalo… Kammia fora prepei na eisai diplwmatikos amvlynontas tis entaseis. Wstoso telika den nomizw na einai kai toso arnitiko…