Telika katanoeises kai esy Teli thn exypnada mou! =D> Thanks![/quote]
Την κατάλαβα από τα ακούσματα σου…
Telika katanoeises kai esy Teli thn exypnada mou! =D> Thanks![/quote]
Την κατάλαβα από τα ακούσματα σου…
Δικιο εχεις…Εμενα παντως με βοηθαει ο κυνισμος που εχω για να αντιμετωπιζω ορισμενες καταστασεις μερικες φορες…
Κακα τα ψεματα ο κυνισμος βοηθαει σε πολλα πραγματα…Το θεμα ειναι ποσο συχνα και σε τι δοσεις τον χρησιμοποιεις…
swstos o paiktis!!! Xreiazetai…xreiazetai… merikes fores ston ipsisto vathmo!!
Με μετρο ομως γιατι μετα δεν θα εχουμε σε ποιον να βγαλουμε τον κυνισνο μας…
ολα ειναι χαλια.
[size=1]δε βρηκα καποιο σχετικο topic.[/size]
έχω ένα μυστικό κρυμμένο στις καρδιάς τα βάθη…
κανείς δεν το χει μάθει και ποτέ δεν θα το πώ…
να μείνει θέλω πάντα δικό μου
το μυστικό μου!!!
αυτό το μυστικό το γλυκό μου
που τ’ αγαπώ!!!11
Έχω ένα μυστικό
που όλα τα ομορφαίνει
και πρώτη μου φορά
με πλημυρίζει χαρά!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το ξέρεις? δεν το ξέρεις…
έλα να βγαίνουν όλα τα άπλυτα στην φόρα…
καποιοι βαριούνται πολυ εδω μέσα μου φαίνεται…
βασικά δε μπορω να σας πω τα μικρά μυστικά μου…επειδή μονο μεγάλα έχω
αλλα ας πούμε μερικα πραματακια
πινω μόνο κρύο καφέ, ακόμα και οταν χιονίζει
επίσης, σπίτι βάζω γάλα στον καφέ ενω εξω οχι
ειμαι απίστευτα καμμένος με rock/metal μουσική. το σπίτι μου ειναι ο παράδεισος για όσους εχουν μεταλλικά ιδεώδη. τα cd πια δε χωράνε στο δωμάτιο και μια μέρα βλέπω τη μανα μου όταν σκουπίζει να πεταει καμια ντουζίνα αφου πολλα τα χω χυμα στο πάτωμα.
έχω να δω σοβαρά μπάλα πάνω από 6-7 χρόνια. βαριέμαι απίστευτα πλέον, αν και κάποτε ήμουν πορωμένος βάζελος
στις επόμενες μέρες σχεδίαζα να ζητησω επίδομα από τον kourou, αλλά επειδή το αποκάλυψα τωρα μάλλον θα πάρω τα @@ μου.
στις επόμενες μέρες σχεδίαζα να κάνω μια καλοστημένη και πιστευτή πλάκα στον cozy ότι κάποιο από τα μέλη των deep purple έπαθε ατύχημα και είναι άσχημα στο νοσοκομείο, αλλά επειδή τωρα το αποκάλυψα μάλλον θα πάρω τα @@ μου.
στις επόμενες μέρες σχεδίαζα να παίξω με φτιαχτα ζάρια με τον rychehead αλλά τωρα που το αποκάλυψα μαλλον θα με βάλει να πάμε να πάρουμε από το περίπτερο: δηλαδή θα πάρω τα @@ μου.
είμαι φανατικός οπαδός του drambuie και του jack daniels. whiskey 4 ever!
ειμαι λάτρης των πικάντικων και καυτερών φαγητών
δε πάω με τίποτα τους cradle of filth. μου τη σπάει το βαμπιρικό στυλακι τους και γενικά το όλο άτιτιουντ. μονο το damnation and a day μ’αρεσει απο δαυτους και αντε κανα δυο αλλα…
έχω δύο χρόνια να ανοίξω την τηλεόρασή μου…
αυτα. περιμένετε σύντομα νεότερες εξελίξεις…
ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!!ΕΤΣΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ANGMAR!!!
ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!
Angmar: @@…
χαχαχαχαχα
[size=1]Τίποτα δε μου ξεφεύγει…[/size]
Ελα τεταρτη γηπεδο να ξαναπορωθεις!!!
- στις επόμενες μέρες σχεδίαζα να παίξω με φτιαχτα ζάρια με τον rychehead αλλά τωρα που το αποκάλυψα μαλλον θα με βάλει να πάμε να πάρουμε από το περίπτερο: δηλαδή θα πάρω τα @@ μου.
Οχι δεν θα παρουμε απο το περιπτερο θα φερω εγω δικα μου!!!
- είμαι φανατικός οπαδός του drambuie και του jack daniels. whiskey 4 ever!
Καλα κανεις!!!
- δε πάω με τίποτα τους cradle of filth. μου τη σπάει το βαμπιρικό στυλακι τους και γενικά το όλο άτιτιουντ. μονο το damnation and a day μ’αρεσει απο δαυτους και αντε κανα δυο αλλα…
Και εδω καλα κανεις!!
αυτα. περιμένετε σύντομα νεότερες εξελίξεις…
Αναμενουμε σε αναμενα καρβουνα!
LOL.
[size=2]μα δε το πα για να σου ξεφυγει…[/size]
[size=1](θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι δεν αντιπαθώ τον monte, nihilist, rangel+witch, το είπα απλά για να γελάσουμε :twisted: :twisted: :twisted: Μη τους το πείτε…)[/size]
με εχουν απαγαγει εξωγιηνοι! με κανανε πληση εγκεφαλου! κ πλεον μου αρεσει ο Vliman…
Ξέρω το μυστικό ενός λούτρινου :-# …
Ε όχι και μυστικό. Χιχιχιχι :lol:
Ε όχι και μυστικό. Χιχιχιχι :lol:[/quote]
Το είπε και σε σένα??? Σα δεν ντρέπεται…και μου είπε πως μόνο εγώ το ήξερα
Ε όχι και μυστικό. Χιχιχιχι :lol:[/quote]
Το είπε και σε σένα??? Σα δεν ντρέπεται…και μου είπε πως μόνο εγώ το ήξερα [/quote]
Εγώ δεν του είπα τίποτα!!! Ειλικρινά!!! Νομίζω ότι μου έχει βάλει Trojan Horse ο Cozy που είναι ο παλιός ο moderator (ο παλιοmoderator στα νέα ελληνικά!!!
)
Ποιο μυστικό? :roll: :roll: :roll: (Για την εχεμύθειά μου είμαι γνωστός, όχι για τη μνήμη μου!!!
)