Μικρά μυστικά

Εμένα γιατί???

O:)

Δεν τους είπα εγώ το μυστικό σου??? :–

:lol: :lol: :lol:

1. Ειμαι ντροπαλη
  2. Αυτοκαταρτοφικη
  3. Φοβαμαι την αποριψη
  4. Καμια φορα ειμαι ξεροκεφαλη
  5. Τρελαινομαι να βλεπω μικι μαουζ
  6. Εχω πεσει Σε καταθλιψη στην 1, και 2 λυκειου…[/list]

Βασικά τίποτα δε μου είπε αλλά έχει πλάκα πως ψαρώνετε… :lol:

Εμένα γιατί???

[/quote]

[size=1]Ξαναδιάβασε τι λέω… Λέω ότι ΔΕΝ σας αντιπαθώ!!! Άρα σας συμπαθώ… Μη το πεις στους άλλους. Βασικά μόνο εσύ και εγώ ξέρουμε αυτό το μυστικό!!! Κανένας άλλος. Ούτε ο Cozy που βάζει παντού τη μύτη του. Ο παλιοκουτσομπόλης…[/size]

1.Πινω λιτρα καφε καθημερινα
2.Ειμαι αναβλητικος
3.Τρωω ολα τα λεφτα σε Cd-dvd-βιβλια
4.Σιχαινομαι τους Judas Priest
5.Δεν μ αρεσουν οι σιλικονατες γκομενες
6.Αντιπαθω οσους απαντανε-ακουω τα παντα-στην ερωτηση τι μουσικη ακους.
7.Γουσταρω τα"καμμενα"ανεκδοτα και χιουμορ
8.Βαριεμαι ευκολα
9.Θελω να μαθω να παιζω Blues,αλλα καταληγω να τα παιζω οπως ο Malmsteen :?
10.Δεν τρωω μανιταρια

αυτο το 4 να το κοιταξεις…ειναι ανησυχιτικο :?

εμένα απλά δεν μου αρέσουν οι priest… 8)

[quote="“socrates”"]

Μπααα,ειναι παιδικη η ασθενεια,εμαθα να ζω μ αυτο.Πιο ανησυχητικο θα ηταν να μ αρεσαν ξαφνικα. :wink:

1. Αυνανίζομαι ακόμα και τις περιόδους που έχω κοπέλα και το κάνω μαζί της.
  2. Πηγαίνω σινεμά μόνος μου γιατί σε αντίθεση με την παρέα μου θέλω να βλέπω πολλές ταινίες.
  3. Έχω εθισμό στα Goody’s.
  4. Δεν μου αρέσει να τρώω με παρέα.
  5. Είμαι 21 χρονών και ακούω μουσική από τα 12. Την περίοδο 16-18 είχα σταματήσει να ασχολούμαι με το ροκ και πήγαινα σε κλαμπ που έπαιζαν μπιτάκια και σκυλάδικα. Επανήλθα στον σωστό δρόμο αλλά ντρέπομαι για εκείνη την περίοδο της ζωής μου.
  6. Aν και λατρεύω τα Χριστούγεννα με κάνουν πάντα και μελαγχολώ.
  7. Αν και δεν νιώθω τίποτα για την πρώην μου μισώ τον τωρινό της γκόμενο.
  8. Με τσαντίζουν όσοι πάνε σινεμά για να δουν θρίλερ και κάνουν χαβαλέ.
  9. Θα ήθελα να ξαναπάω σχολείο.
  10. Τον Μάιο μπαίνω φαντάρος και δεν γουστάρω με τίποτα.
  11. Αν και μετά την συναυλία των Maiden στην Μαλακάσα είχα πει: “Αυτό ήταν. Δεν τους ξαναβλέπω, τους βαρέθηκα” και το έλεγα αυτό για δύο χρόνια, τώρα που έμαθα πως ξανάρχονται το σκέφτομαι.
  12. Είμαι τεμπέλης
  13. Είμαι πολύ σπάταλος
  14. Ειμαι ντροπαλός με τις γυναίκες.
  15. Βαριεμαι ευκολα πρόσωπα και καταστάσεις
  16. Μου αρέσει να με χαστουκίζουν στο σεξ.

ντακσ…μπορείς να φύγεις από το φόρουμ τώρα… :stuck_out_tongue:

μα καλα, τι δε σου αρέσει στους priest; 8O 8O 8O 8O

πάντως όλες οι απόψεις δεκτές (ακομα και οταν είναι λανθασμένες :stuck_out_tongue: )

κοιταξτε, ακομα και οι maiden το λένε…judas be my guide…

ντακσ…μπορείς να φύγεις από το φόρουμ τώρα… :stuck_out_tongue:

μα καλα, τι δε σου αρέσει στους priest; 8O 8O 8O 8O

πάντως όλες οι απόψεις δεκτές (ακομα και οταν είναι λανθασμένες :stuck_out_tongue: )

κοιταξτε, ακομα και οι maiden το λένε…judas be my guide…[/quote]

Νail him up που λενε και οι Μ.python. :smiley: M αρεσει να μαι λαθος γιατι τοτε ειμαι σιγουρος για κατι,δηλαδη οτι δεν ειμαι σωστος. :wink:

Δεν μπορω να σου απαντησω,ειλικρινα,απλα δεν μ αρεσουν τα τραγουδια τους,τι να πω…τους πηρα μαλλον με κακο ματι που λενε,απ την πρωτη στιγμη που τους ακουσα(και ημουν αρρωστος Μaiden-ακιας τοτε)[/img]

βασικα μου ακούγεται περίεργο επειδη εχουν διαφορες φάσεις. οπως τα πιο ροκ, τα πιο μεταλλικα, τα πιο αμερικανικα…κ.τ.λ.

αλλα και παλι ντακσ δε μπορει να σε κατηγορησει κανεις που δε σ΄αρεσουν. απλα εγω ειμαι πωρουκλας και κολλημενος με priest.στη θέση σου μια μερα θα τους εδινα μια ευκαιρια επειδη μου χει τυχει πραγματα που καποτε σιχαινόμουν να μου αρέσουν μετα από χρόνια

Ε όχι και μυστικό. Χιχιχιχι :lol:[/quote]

Το είπε και σε σένα??? Σα δεν ντρέπεται…και μου είπε πως μόνο εγώ το ήξερα :cry:[/quote]
κι εγώ το ξέρω ρεεεεεεεεεεεε! :lol: :lol:

Ε όχι και μυστικό. Χιχιχιχι :lol:[/quote]

Το είπε και σε σένα??? Σα δεν ντρέπεται…και μου είπε πως μόνο εγώ το ήξερα :cry:[/quote]
κι εγώ το ξέρω ρεεεεεεεεεεεε! :lol: :lol:[/quote]

δε φταίω εγώ… Με μάγεψε και τα είπα… :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Θα σε περιποιηθώ από κοντά εσένα!!

+1

μοιαζουμε πολυ! απλος στο 9 εγω προσπαθησα το αντιθετο απο εσενα κ επαθα οτι εσυ! :stuck_out_tongue:
απο τοτε δεν ξαναπαιξα νεοκλασικο κ παιζω μονο Blues! κ απλος ακουω νεοκλασικο κ γουσταρω!
ισως κανε κ εσυ το ιδιο! :wink:

[quote=“Bloody_Angel”]

Θα σε περιποιηθώ από κοντά εσένα!![/quote]
μικρή όχι τον ‘‘σουηδό’’ μου!

Βασικα αυτο κανω,γιατι ουτε το να μαυρισω με μπογια η solarium το βλεπω για λυση,μπας και μπω στο feeling! :slight_smile: Δεν εχω πολυ καιρο που “ψαχνω” τα Blues γενικα και εχω παθει τρελη πλακα με το βαθος αυτης της μουσικης. 8)

Εμένα γιατί???

[/quote]

[size=1]Ξαναδιάβασε τι λέω… Λέω ότι ΔΕΝ σας αντιπαθώ!!! Άρα σας συμπαθώ… Μη το πεις στους άλλους. Βασικά μόνο εσύ και εγώ ξέρουμε αυτό το μυστικό!!! Κανένας άλλος. Ούτε ο Cozy που βάζει παντού τη μύτη του. Ο παλιοκουτσομπόλης…[/size][/quote]

[size=1]την επόμενη φορά πιο μικρά τα γράμματα… [/size] :oops: :oops: :oops: