Γεια χαρα ναουμ

γεια σας κ απο μενα.ειμαι 23 χρονων ενδιαφερομαι ιδιατερως για μουσικη κ ταινιες κλπ κλπ.μου την ειπαν με το καλησπερα κ ειπα να συστηθω επισημως κ με την βουλα…αυτα απο μενα λοιπον πειτε τωρα κ εσεις κουβεντα να γινεται…:smiley:

Καλησπέρα κ καλωσήρθες κ καλά να περάσεις εδώ! Για αρχή θα μπορούσες να συγκεκριμενοποιήσεις τα ακούσματά σου… Στη συνέχεια θα σου ζητηθεί από τα αρμόδια όργανα να ποστάρεις φωτογραφίες σου, πράγμα που δε θα πω εγώ ακριβώς γιατί ξεφεύγει των αρμοδιοτήτων μου… :stuck_out_tongue:

Τί ακούς λοιπόν; :slight_smile:

Καλωσήρθες και ωραίο άβαταρ!

Αυτό.

Δεν είμαι ακριβώς “αρμόδιο όργανο”, αλλά.

Καλωσόρισες! Δεν πιστεύω να παρεξήθηκες; Όχι τίποτα άλλο αλλά το τελευταίο που θέλω είναι να μου βγει το όνομα στο φόρουμ ότι δε μιλάω όπως πρέπει στις δεσποινίδες. Ίσα ίσα που είμαι και πολύ ιππότης. 8)

Αλλά αρκετά με μένα, για πες, τί ακούς, πού μένεις, τί ψάχνεις σ’ έναν άντρα και πού είναι εκείνες οι φωτό;

Βασικά πες μας ότι προσεγγίζεις και στο ελάχιστο τις θεές στο Faster pussycat!

Καλωσηρθες φιλε:D

Welcome ναούμ. 8)

A αυτές σκέφτηκες ε;
Γιατί πρέπει να πω πως εντελώς συνειρμικά εμένα μου ήρθε στο μυαλό αυτό

Sorry για την καφρίλα, ε, αλλά δεν κρατήθηκα! :oops: O:)
Welcome CherryBomb!

Καλως ορισες Cherry Bomb…Για πες τα ενδιαφεροντα σου, τα ακουσματα σου και γενικα δωσε με μας μια εικονα σου :smiley:

Κι εσύ φωτογραφίες εννοείς κ άσ’τα σάπια… Άκου “μια εικόνα σου”… :stuck_out_tongue:

ας τα περουμε ενα ενα…φυσικα κ δεν παρεξηγηθηκα απλα αρχικα μπερδευτηκα με τα τοσα θρεντς.θενκς που με εβαλες στον σωστο δρομο! απο μουσικη εχω διαφορα ακουσματα θα τα βρουμε σιγα σιγα…απο εναν αντρα ζηταω πιστωτικες χωρις οριο:p
οχι δυστυχως δεν εχω καμια σχεση με tura satana κ σια εχω ομως διχρωμο μαλλι κ τατου αμα σας κανει μιστερ…οσο για τις φωτο μπαστα μολις γνωριστηκαμε!(παρακαλω οχι χαζα σχολια με την σασα μπαστα…)καλως σας ηρθα λοιπον παιδες…:smiley:

Καλως ηρθες !
Αν σε πειραξει κανενας οι χρηστες με κιτρινο ονομα ειναι στην διαθεση σου.

Ρε μλκ faster pussycat! Πω, πόσα χρόνια είχα να δω κάποιον να γουστάρει (εκτός απ΄το χρήστη φορκμπου, μόνο ο οutlaw βεβαίως-βεβαίως)

Welcome στη χρήστρια που ροκάρει.

Γεια σου CherryBomb μαγκάκι!

Έχουμε κ λέμε:

1ο Bold: Να ένα σωστό κορίτσι! Όλες αυτό ζητάνε πλέον απλά κάποιες το λένε κ φάτσα φόρα… Έεεεετσιιιι!!! :stuck_out_tongue:

2ο Bold: Μας κάνει μας κάνει… :stuck_out_tongue:

3ο Bold: “Χαζά” σχόλια όσον αφορά τη Σάσα Μπάστα δεν υφίστανται. Προσμετράται στα μείον… :stuck_out_tongue:

Επίσης: Να βρούμε σιγα-σιγα τα διάφορα ακούσματα, ok… Βαριέσαι να τα λες; Ε;

(καλύτερα κ πάλι από’μενα που βαριόμουν ν’ανοίξω welcome topic… :D)

jim η αληθεια ειναι πως βαριεμαι να τα λεω αλλα θα κανω μια προσπαθεια καθως με συγκινησεσ που ασχολεισαι με μενα την ψαρουκλα… λοιιπον εχουμε κ λεμε: απο την μεταλ περιοδο μου εχουν μεινει λιγες κ καλες αγαπες.κρυφη μου αδυναμια η poser αλλα οχι του ειδους που παιζανε οι poison:? κατα τα αλλα μεγαλωσα κ προχωρησα σε πιο βαρια κ αργοσυρτα μονοπατια ακα stoner.επισης τρελαινομαι για την ψυχεδελεια των 70’ς.μεγαλη αγαπη εχω στους θεους eloy. κατα τα αλλα λιγο alternative για ξεκαρφωμα κ πολυ επιλεκτικα.γενικοτερα ομως οπως σου ειπα εχω διαφορα ακουσματα παρε μια εικονα απο τι δισκους λιωνω στο mp3 αυτον τον καιρο:Clutch-the mob goes wild. Babe Ruth-the grand slam. The Droogs-stone cold war. Black Sabbath-we sold our souls for rock’n’roll, Fu Manchu-california crossing… αυτα λοιπον κ σταματαω γιατι κουραστηκα, ελπιζω να μην εχεις παραπονο τωρα…:slight_smile:

Ένα καλωσόρισμα και από μένα που είμαι επίσης καινούρια γιατί τόσοι τυπάδες εδω πέρα πέσανε και σε φάγανε :stuck_out_tongue:

ας ενωσουμε τα αβαταρ μας κ τους εχουμε για την πλακα:lol::lol:

Ναι σοβαρά! :lol::lol:

‘αν σε πειραξει κανενας’ μαλλον εννοει τα λιγουρια του rocking(ονοματα δεν λεμε) που κανουν λες και δεν εχουν ξαναδει θυληκο(και εγω σε αυτη τη κατηγορια ανοικω αλλα μονο αν ποσταρεις καμια φοτο ωστε να παρω λιγο ματι :lol:)

welcome κι απο μενα λοιπον! enjoy your stay! :slight_smile: