Κομμάτια που βγάλατε και είστε περήφανοι!

Ναι καλά καταλάβατε…είναι το thread του ψώνιου…
πείτε λοιπόν, ποιο είναι το κομμάτι που βγάλατε
τώρα τελευταία και είστε περήφανοι γιαυτό?

Εγώ είμαι περήφανος που κατάφερα και έβγαλα το

Can’t Stop από RHCP (4 μήνες παίζω μπάσο με ελάχιστο slap…)
και Down With The Sickness από disturbed Μιας και είναι το αγαπημένο μου κομμάτι
από τους Disturbed…

ΑΥΤΑ!

:D:D:D

Dream Theater - Strange Deja-Vu στο μπάσο . (εντάξει , με ταμπλατούρες):slight_smile:

Ωραίος! :smiley: :smiley: :thumbup:

Toxicity - SOAD sta drums:)

Παιζεις μπασσο?Nice!

Οσο για το κομματι ειναι πολυ δυσκολο ειτε με ταμπλατουρες ειτε με παρτιτουρες.Μπραβο!

Τωρα προσφατα δεν εχω βγαλει τιποτα δυσκολο.Πιο παλια το electric funeral και την ομορφη μελωδια στη μεση του Anticosmic Overload των Obscura.(Την ευκολη version,και σε μπασσο με ταστα βεβαια:p)

Τωρα σκεφτομαι να προσπαθησω για Sacred Serenity απο Death.Ιδωμεν.

to Foxy Lady του Hendrix(με όλες τις λεπτομέριες του studio version)
to solo tou Fear of the Dark tou Murray!!! :smiley:
kai to Mesmerization Eclipse από Captain Beyond,γιατί έχει δύσκολα ρυθμικά ειδικά προς το τέλος,

Το δικό μου riff :lol:

το smoke on the water το ριφ…με ταμπλατουρες το παραδεχομαι

Εβγαλα το γνωστο μπασσορυθμο απο το daytripper των beatles.Δεν εχω μαθει ολο το τραγουδι ακομη παντως.

αυτο ερχομουν να γραψω, πφ.

:har::dizzy: .

Τι να πω κι εγώ που την παλεύω με το Dance of Eternity εδώ και 3 μήνες με παρτιτούρα; Τώρα το τελειώνω, μου’βγαλε την πίστη αλλά το κατάφερα σχεδόν όλο επιτέλους μαθαίνοντας πάρα πολλά σε θέματα τεχνικής στην πορεία (μέτρημα, κλίμακες, ακρίβεια, αντοχή …).

Το Strange Deja-Vu για αρχάριο ναι, είναι παλούκι, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία από Theaterίλες αλλά αν έχεις τις Χ ώρες εξάσκησης στις πλάτες σου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Άμα θες να βγάλεις τίποτα από Train of Thought πχ θέλεις τις Χ ώρες που λέω παραπάνω συν 100Χ. :stuck_out_tongue:

Θα ποστάρω βιντεάκι κάααποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι με τα τεκμήρια.

αν και δεν συνηθίζω να βγάζω κομμάτια άλλον
χωρίς να ξέρω για πιο ψυχολογικό λόγο γίνετε αυτό…
μέσα στα λίγα που έχω βγάλει
ένα από αυτά είναι από Mahavishnu Orchestra το Eternity’s Breathe pt-1&2
ίσος να είναι το μονο κομμάτι που μπορώ να πω ότι με ανέβασε ένα σκαλοπατάκι πιο ψιλά σαν drummer και που με ταλαιπώρησε ιδιαιτερα

Βασικα πιστευω οτι απο τα πιο δυσκολα σημεια στα τραγουδια τους ειναι οι εναλλαγες στο τεμπο και στα μετρα,ειναι και οι μετακινησεις των δακτυλων βεβαια αλλα αμα κατσεις και λιωσεις το κομματι τις μαθαινεις.Βεβαια τωρα να τα βγαλεις πανω στον μετρονομο ειναι παλουκι.(Απο dream theater εχω βγαλει με το αφτι μονο το βασικο ριφ του etrnal night.)

το punish my heaven των dark tranquillity στο μπάσο. :smiley:

RHCP - Higher Ground

και από τις τόσες φορές που το έπαιξα ο δείκτης έχει μελανιάσει από το ποπ.

Δεν θα ηταν ωραιο αμα βαζαμε και ενα λινκ διπλα απο τα τραγουδια για να τα ακουνε οσοι δεν τα ξερουν?Απλα απο δω και περα να βαζουμε και ενα λινκ.

RHCP - Higher Ground
στο μπάσο και μελανιασμένος δείκτης από το pop

ιδού το κομμάτι που ανέφερα πριν 3-4 post…

το strange deja-vu είναι το πιο δύσκολο κομμάτι π έχω βγάλει , μακραν δεύτερο πάει το hallowed be thy name . το κομμάτι με παίδεψε αρκετά αλλά με μια βδομάδα εξάσκησης στο GP από 1-2 ώρες την μέρα τα κατάφερα .8)