Γεια χαρά νταν!

Είσαι παλικάρι το έχουμε πει.

ΧΑΧΑ εγώ τι να λέω???απο disturbed,paradise lost,katatonia,dark tranquility,lacuna coil(κατι έχουν όλοι εδώ μεσα με αυτήν την banda δεν ξέρω)μέχρι moonspell και satyricon και όμως είμαι κάργα χριστιανός με κοντό μαλάκι και <<φυσιολογική αμφίεση>>.Το επακόλουθό??? με περνάνε όλοι για ΔΑΠιτη τι χειροτερο???8O και είμαι και στην ηλικία σου.Πάντως καλως ήρθες(Μιλαν ρε φίλε τι παο και μακακίες μου λες τωρα)

σωστός!πάμε για ντάμπλ φέτος!

για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις…

χαχα…τελικά αναρωτιέμαι:τί είναι χειρότερο?το μαστίγιο ή να ακούσεις ολόκληρο δίσκο των δρακοδύναμη?:stuck_out_tongue:
ναι,το nick από το “αποκάλυψη τώρα” είναι.από τον μονόλογο του μπράντο που είναι ίσως η αγαπημένη μου στιγμή από τον κινηματογράφο…
άν η κόρη είναι όπως στη φωτογραφία τότε μην το καθυστερούμε το πράγμα ε?8)

Το μαστίγιο! Το μαστίγιο!
[SIZE=“1”]Aναφορά σε Αστερίξ στους Ελβετούς[/SIZE]

agree…:thumbup:

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ :!:

Ωραία και τ’ ακούσματά σου (όχι ότι είναι και δικά μου όοοοολα αλλά λέμε τώρα…)

Ρε μπας και είσαι το δικό μου φέηκ ακάουντ;

welcome φίλάρα
Αν και είσαι βάζελος στα μουσικά σου γούστα πάντως έχουμε τα ίδια

Σε ποια σχολή είσαι?

ΑΣΟΕ ?

επίσης υπάρχει η πιθανότητα να είστε εσείς δικά μου φέηκ ακάουντς τα οποία χρησιμοποιούσα για να προετοιμάσω το έδαφος για τον ερχομό μου.:stuck_out_tongue:

όχι άν και θα είχε ενδιαφέρον…8)
είμαι στα ΕΜΜΕ (Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης)

Αν και δεν εχουμε και τοσα κοινα,καλως ηρθες…Καλη συνεχεια!

Welcome και απο εμενα φιλαρακι! Ωραιο γουστο και καλα posts :slight_smile:

εεγχεμμμ… Με λενε Εκτορα ειμαι 14 και ειμαι καλα :stuck_out_tongue:

Ακούω πολυ Metallica,Black Sabath,Megadeth,Iced Earth,Slayer,Wasp,Bolt throwwer,Scorpions,Gun’s n Roses,Slipknot,Bullet 4 my Valentine.
Επίσης,τρελά φανατικά ακούω :!: AC/DC,Pantera και SOAD!!!

Παίζω αγρια drums αλλα δυστιχώς δεν έχω δίκασο… :frowning:

Είμαι πανάθα αν και δεν βλέπω πολυ ποδόσφαιρο εκτος αν εχει ματσάρα,μόνο basket βλεπω πάντα.

Αυτά για την ώρα…

Α!!! Συχαίνομε τους Iron Maiden… :slight_smile:

Καλά το πας, άνοιξε και δικό σου θρεντ για να σε αποθεώσουμε!

χαχαχαααχαχαχαχα και με τη θέμα? “Η ΑΠΟΘΕΟΣΗ!”

μια παπια μα πια παπια,μια παπια με παπια

Μου ήρθε ξαφνική φλασιά και ήμουν έτοιμος να βροντοφωνάξω περήφανα πως αν το nick σου είναι από το “Αποκάλυψη Τώρα” δηλώνω αιώνια αγάπη, αλλά με πρόλαβε ο Deckard και η “κόρη” του είναι κομματάκι καλύτερη από την προσφορά μου…

Εν τω μεταξύ τώρα πια όταν γράφεται νέος το φόρουμ τον υποδέχεται πολύ εγκάρδια. Τα ποστ καλωσορίσματος σχεδόν πάντα φτάνουν ή και ξεπερνούν τις δύο σελίδες κτλ.

Να μην παραπονιέστε καθόλου στραβάδια (σε όλους τους καινούριους πάει αυτό).
Όταν είχα κάνει εγώ introduce thread οι περισσότεροι με είχανε γράψει στ’ αρχίδια τους.

:D:D:D

:lol::lol:

ετσι…:stuck_out_tongue:

αλλα μετα απο λιγο καιρο που καποιος(καινουριος) θα πει κατι κακο για ολυμπιακο, maiden, metallica, ozzy, iced earth, black/progresive metal γινετε της ποπης…:lol:

Άσχετο λίγο αλλά ένας Krux (με άβαταρ buddy lackey) που μπήκε χθες και είχε ανοίξει 2-3 τόπικ με δίσκους γιατί σήμερα είναι μπαναρισμένος και τα τόπικ άφαντα? Πήρε πρέφα κανείς τι παίχτηκε?

Εγω ξερω.Αλλα δεν σου λεω. :stuck_out_tongue: