Καλυτερος παικτης της Μαντσεστερ γιουναιτεντ ολων των εποχων

Ξερετε τι με στεναχωρει καπως? Κοιταξτε, Manchester δεν ειμαι. Δεν εχω και καμια συμπαθεια, αλλα μπορει να κατσω να δω αγωνα της. Απλα το ξεκαθαριζω αυτο. Οπως και να’χει… Με λυπει πολυ το γεγονος, οτι παρα πολλοι (και κυριως παιδια της ηλικιας μου/1-2 χρονια πανω απο μενα) εμαθαν τον Giggs μετα απο αυτους τους εκπληκτικους αγωνες που εχει κανει στο CL. Δηλαδη πιο πριν τον ακουγα να αναφερεται απλα μεσα στην εντεκαδα και τωρα ξερω γω εγινε Ο παικτης, ο καλυτερος παικτης της ομαδας κτλ. Και μου φαινεται λιγο αδικο αυτο για τον παικτη, καθως ειναι υποδειγμα ποδοσφαιριστη και οχι ενας τυχαιος.

κοιτα η μαντζεστερ ειναι τεραστια ομαδα και παντα ειχε ΠΟΛΛΟΥΣ παιχταραδες μεσα στην ομαδα. αυτο που λες ταιριαζει με αυτο που ειπα πριν οτι ο γκογκς δεν εχει τοοοσο την προσωπικοτητα του μεγαλου παικτη. προσεξε. μπορει σαν ατομο να ειναι καλυτερο απο ολα. εννοω το τι βγαζει προς τα εξω. ετσι ειναι λογικο οταν ειναι ο μικρος και ατιθασος γκομενιαρης και γκει ροναλντο στην ομαδα η ακομη και τωρα η γουρουνοφατσα του ρουνει να κανουν τον λιγο χλωμο και ηρεμο γκιγκς να μην φαινεται. ομως σιγουρα ειναι αυτος που πολλες φορες εχει κανει τη διαφορα στην ομαδα…

Ισως ναι. Η αληθεια ειναι πως δινει την εντυπωση πιο “low profile” ανθρωπου και δεν ειναι πολλες φορες που βγαινει στην δημοσιοτητα (το αντιθετο βασικα).

ειναι παρα πολλοι οι παικτες που το εχουν αυτο, λογικο ειναι. απλως με τον γκιγκς ειναι εντυπωσιακο γιατι ειναι τοοοοσο παιχταρας και ομως δεν εχει καβαλησει ΚΑΘΟΛΟΥ το καλαμι. περα απο την ιδια του την ιδιοσυγκρασια σιγουρα εχει παιξει τρελο ρολο και ο σερ αλεξ σε αυτο…

Deadmeat O giggs δεν εχει προσωπικοτητα μεγαλου παικτη εχει προσωπικοτητα τεραστιου παικτη.Απλα ειναι ταπεινος και κοιταει να ειναι επαγγελματιας οπως o Xavi,iniesta,xabi alonso,terry και πολλοι ακομα.

Martian οντως αυτο που λες γινεται αλλα εν μερει ειναι φυσιολογικο οταν καποιος δεν ξερει την ιστορια της ομαδας.Ξερεις,απλα κοιταει μεμονωμενα τα παιχνιδια και αναλογως κρινει.

σοβαρα τωρα,ο τερρυ ταπεινος και κοιταει να ειναι επαγγελματιας μονο?ρωτα και τον κακομοιρη τον bridge να σου πει:lol:

χαχαχα.Γενικοτερα ο Τερρυ δεν προκαλει και δεν ακουγεται τοσο πολυ.:wink:

Αν και ειμαι Αρσεναλ και Μαν Σιτυ, παντα λατρευα Καντονα και Γκιγκς, αυτα που εκανε ο Καντονα στο γηπεδο δεν υπηρχαν.

Επισης ψηφισα και Σμαιχελ, Κιν, θεουληδες κι οι 2 (για διαφορετικους λογους ο καθενας:p)

ξερεις κατι? συμφωνω στο νοημα του ποστ σου μα οχι σε αυτο που μου λες. και εξηγουμαι.

για μενα (και προφανως και για σενα) η προσωπικοτητα του και το ηθος του, ο επαγγελματισμος του και η συνεπεια του τον κατατασουν στους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ παικτες. ειναι σπουδαιος που εχει φτασει εκει ψηλα και δεν εχει καβαλησει ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ το καλαμι. απο κει και περα, αυτο που βγαζει προς τα εξω δεν εχει τη ΛΑΜΨΗ του μεγαλου παικτη. αν με πιανεις. φυσικα και ειναι σπουδαιος κλπ. ειναι προτυπο. το υποδειγμα παικτη. απλως εγω το πηγαινα αλλου.:wink:

παρολο που αγαπαμε paul scholes πιστευω οτι δεν ταιριαζει στο πολλ διπλα στους ΘΕΟΥΣ

για τζορζ μπεστ, και τους λοιπους δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν τους ειχα προλαβει στο ελαχιστο
ο μπεκαμ μεγαλο ταλεντο, και φυσικα μολις εφυγε απο την ομαδα αρχισε να πεφτει

αγαπημενος ο καντονα γιατι ειχε @@ , οσο τον προλαβα βεβαια(ελαχιστα)
απο αποψη ικανοτητας πιστευω οτι ο κριστιανο ειναι ο καλυτερος, αν και δεν παω καθολου τον χαρακτηρα του (εντος και εκτος γηπεδου)

Ψηφισα τον Καντονα γιατι οχι μονο ηταν ενας μεγαλος παικτης και ενας ικανοτατος σκορερ,αλλα ηταν πραγματικα μια ηγετικη φυσιογνωμια για την ομαδα…Απο τους παικτες που μπορουσαν να παρουν πανω τους το βαρος ενος παιχνιδιου…Οχι οτι οι υπολοιποι του πολλ δεν το χουν αυτο,αλλα εκεινος το κατειχε στον υψιστο βαθμο με 2ο σιγουρα τον Keane!!(νταξ φονιας,ρεκορ κοκκινων καρτων αλλα μεγαλος παικτης).

Σε επιπεδο τεχνικης και ποδοσφαιρικης ευφυίας πιστευω πως ακολουθουν ο Scholes και ο Giggs…

Eric Cantona και Ryan Giggs

…Ryan Giggs:):!:

Από αυτούς που παίζουν αυτή τη στιγμή στην united, Wes Brown και Phil Neville

O Best ήταν σπουδαίος, αλλά η αδυναμία είναι αδυναμία.
Αν και οπαδός της Liverpool, αυτός είναι μεγάλη αγάπη σαν ποδοσφαιριστής, προσωπικότητα και περσόνα και υπεράνω ομάδων. Τα λόγια είναι περιττά: