Νομίζω ότι χρειάζεται ένα θρεντ για να βρίζουμε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
παιχτης που ξεκινησε απτον αρη τι περιμενεις να ναι…:lol::lol:
μεγαλύτερη απάτη απ το μ(π)άλακ, δεν υπάρχει.
Σωστός. Παρόμοια περίπτωση με Παπάζογλου! χα
μεγαλο ταλεντο…
Σοβαρή σχέση του Ότο είναι…πάνε για γάμο:):!:
Πως ήταν ο Ντούσαν με τον Γιαννάκη τον Οκκά…αλλά τα χαλάσανε γαμώτο:):!:
Ο Μπάλακ στη Μπάγερν ήταν ηγέτης ρε
πες το ψεματα…:lol::lol:
Aν ηταν σοβαρος παιχτης δεν το ξερω…Αυτο που ξερω ειναι οτι εξαιτιας του γκολ του βγηκε ολη η Ελλαδα και πανηγυριζε…Στην συνεχεια ειναι αληθεια οτι ηταν ανυπαρκτος αλλα αυτο που επρεπε το εκανε το μαγικο καλοκαιρι του '04.
+1
Δε μπορεί να συγκριθεί με παλιότερους ηγέτες αυτης της ομάδας…
Όσο για τον Χαριστέα, καλό παιδί, φιλότιμο αλλά αρκετά…
[SIZE=“6”]WE LOVE CHARISTEAS[/SIZE]
καποτε θα λεμε στα παιδια μας οτι ειδαμε live αυτον τον παιχταρα…:lol::lol::lol:
θα`θελα να ξερα ποιοι ψηφισαν οτι ηταν σοβαρος παιχτης.
πραγματικα δεν ξερω τι κανει στον ρεχαγκελ και τον παιρνει συνεχεια στην εθνικη.
δεν ξερω τι κανει στο ρεχαγκελ αλλα τι κανει σε γαλλους, ισπανους κ πορτογαλους (σαν ανεκδοτο ακουγεται) φαινεται πιο πανω…
κατω τα χερια απο το γερμανο… η εθνικη ειχε δυο περιοδους π.ρ. κ μ.ρ. οπου κ ειμαστε στις κορυφαιες εθνικες τις ευρωπης…
εντιτ: εγω ειμαι ο ενας…:oops:
Πες έναν λόγο που κάνει τον Χαριστέα ασόβαρο ποδοσφαιρηστή
θα προτιμούσα να σχολιάσεις το ορθογραφικό λάθος
Mια χαρά τραγουδάκι.
Μου φαίνεται αρκετά άμπαλος.Βέβαια και πολύ φιλότιμος.Στο τελευταίο Euro μόνο αυτός μου φαινότανε πως προσπαθούσε,έτρεχε,έκανε ότι μπορούσε.Πάντως πιο άμπαλος από τον Κούμαν που τον πήρε,αν δεν κάνω λάθος,για αντικαταστάτη του Ζλάταν στον Ajax δεν πρέπει να υπάρχει.
ξερω εγω δεν εχει καμια τεχνικη.ειναι ενα ξυλαγκουρο που το μονο που ξερει να κανει ειναι να πηδαει για κεφαλιες(ομολογουμενως αρκετα καλες).τοσα χρονια κανει πως παιζει αλλα στην πραγματικοτητα μετα το γιουρο εχει μεινει τελειως στασιμος και ποτε στη ζωη του,πλην των τεσσαρων παιχνιδιων στο γιουρο(τα τρια που σκοραρε και αυτο με τους τσεχους)δεν επαιξε καλα σε αγωνα:wink:
Ασόβαρος δεν είναι ο Χαριστέας, αλλά αυτός που αντί να τον έχει ως μία ακόμα λύση για τη θέση του σέντερ φορ (και ΜΟΝΟ) τον έβαζε βασικό δεξί εξτρέμ σε κάθε ματς. Γενικά πλέον με Γκέκα, Σαλπιγγίδη, Αμανατίδη, Σαμαρά, Μήτρογλου δε νομίζω να έχει καμία θέση στην εθνική.