Σπαστικά Στερεότυπα Σε Ταινίες!

1)Μην ακολουθείς ζώα ρε ζώων…εκει που θα πανε εσυ πεθαίνεις !!!κατα πασα πιθανότητα απο έναν με πριόνι ή απο καποιον μανιακό γενικότερα!!

2)Είδες μαύρο στην ταινία??ε…σε λίγο έχε υπ’οψιν οτι αν δεν ειναι γουιλ σμιθ η καποιος απο τους γνωστους…ο ρόλος του είναι περιορισμένος και…θα πεθάνει!!

3)Είδες μαύρο και δεν κανει σπαστικά αστεία ολη την ώρα?αν ναι…δεν ξερω τι ταινίες βλέπεις…στην δικιά μου εκδοχή,οταν υπαρχει σε ταινία κάνει πάντα αστεία!!!

4)Δεν έχει η ταινία κανένα μαυρο???δεν πειράζει…ολο και καποιος λευκός του εφαγε το ρόλο(κατα προτίμηση ή πολυ παχύς ή πολυ αδύνατος με φατσα που λες οτι ΝΑΙ τον αξίζε να τον πάρει…)

5)Λυπήθικες κάποιον στην αρχή της ταινίας επειδη ειναι κακομοίρης ή εχει παιδι/α ή μολις παντρευτηκε και τον στείλαν εκει που είναι??Ξεγραμμένος απο χέρι…καμία ελπίδα…μετά τον μαύρο είναι η σειρά του(ε οοοχι!!δεν το περίμενα,ακομα και για μενα που γράφω ειναι σοκ)!!!

6)Σε απειλουν με όπλο???χοχοχο…Καμία ανησυχία…άρχιστε να μιλάτε ακατάπαυστα στον κακο και όλο και κάποιο θαύμα θα γίνει στο μεταξυ!!άσε που θα τα αποκαλυψει όλα το κτήνος που σε απειλει και κατα πασα πιθανότητα θα ηχογραφηθούν και θα τα χρησιμοποιήσεις εναντίον του οταν ερθει η ωρα…

7)Τρέχεις και σε κυνηγούν χίλοι δαιμόνοι απο πίσω???Χαλάααααρωσε και στριψε κανα τσιγαρο…οι κακοι…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙ!!!(το πολύ-πολύ μια γραντζουνιά στον ώμο και θα εχεις και πέραση σε γκομενες μετά)

8 )Ο σούπερ γαμάουα κακός κείτεται νεκρος με την πρωτη??Δύο εκδοχες…α)ο πανεξυπνος πάλαντιν θα παει να δει αν ζει και τοτε θα χεστουμε ολοι πανω μας…και β)θα γυρισει την πλάτη και θα περπαταει προς το ηλιοβασιλεμα και ΤΟΤΕ…θα χεστουμε ολοι πάνω μας!!

αυτα…εαν σκεφτώ κ άλλα θα επανέλθω8)

1-Το σεξ γινεται παντα κατω απο κουβερτα/σεντονι/παπλωμα/κλπ.
2-Μετα το σεξ, η γυναικα ειναι με το σεντονι/παπλωμα/κλπ μεχρι το στηθος, ενω ο αντρας μεχρι τη μεση.
3-Αν σε καταδιωκουν, ποτε δεν θα τρακαρεις ενω τρεχεις σαν τρελος σε στενα/εθνικη/κλπ.
4-Απο την αρχη της ταινιας φαινεται ποιος θα τα φτιαξει με ποιον.
5-Ολες οι γυναικες ειναι >1.70, λεπτες και με καμπυλες.
6-Ο γαμαω-και-δερνω πρωταγωνιστης ξεσκιζει ολους τους τυπους που τον κυνηγουν, προς το τελος τρωει μια σφαιρα, αλλα αφου θρηνησει απο πανω του η γκομενα, αυτο-healαρεται.
7-Κανεις δεν εχει ποτε την εννοια να καθαρισει και γενικα να ασχοληθει με το σπιτι. Το σπιτι εχει auto-clean system.
8-Καποιος κοντευει να πεθανει, ειτε μεσα στα ER ειτε απο πεσιμο(ή χεσιμο που λενε), ολοι πιστευουν οτι θα πεθανει, ενα δακρυ κυλαει, ο θεατης πειθεται οτι τιναξε τα πεταλα ο εν λογω, αλλα τελικα οι γιατροι κανουν ενα θαυμα, ή αυτο-healαρεται παλι με τη δυναμη της αγαπης.
9-Η πρωταγωνιστρια παντα τα φτιαχνει στο τελος με τον κουκλο του σχολειου που αρχικα της φανηκε απλεισιαστος.
10-Ολο το cast ειναι πανω απο γκρεμο/κοντευει να πεθανει με οποιονδηποτε τροπο τελος παντων, αλλα τελευταια στιγμη η κρισιμη πετρα στον γκρεμο δεν υποχωρει και σωζονται, ή η νταλικα που ερχεται καταπανω τους φρεναρει αποτομα και παει λεγοντας.

:stuck_out_tongue: Θα επανελθω με μερικα καλα

http://www.moviecliches.com/

:slight_smile:

αν παιζεις σε θριλερ και εισαι:
1)μαυρος-πεθαινεις
2)πλακατζης,χαζοχαρουμενος-πεθαινεις
3)ξεκωλο-πεθαινεις
4)παρθενα-ζεις
5)φιλος με την πρωταγωνιστρια-πεθαινεις
6)γκομενος της πρωταγωνιστριας-ζεις η πεθαινεις στο τελος μαζι με την πρωταγωνιστρια
7)αν εισαι πρεζονι,χασικλης,μαστουρομενος-πεθαινεις
8)αν αμφισβητεις τον/την πρωταγωνιστη/ια-πεθαινεις

Γυναίκα πάντα με διαίσθηση/ψιλιασμένη που την βγάζουν τρελή. Άντρας ηλιθίος/τα χάβει όλα, και πεθαίνει γι’ αυτό.

Δείτε Orphan κι όχι μόνο και θα νιώσετε

Clash of the Titans . ¨ολοκληρη η ταινια

Τα παιδακια εχουν καποια μεταφυσικη ανησυχια και δραστηριοτητα. Επικοινωνουν με πεθαμενους, ζωγραφιζουν πεθαμενους, ειναι πεθαμενα κτλ.
Πειτε το “τα καλυτερα κλισε” ρε :stuck_out_tongue:

Gamhse το όρφαν.

Ίσχυει ότι ήταν γαμάτο.

Απλά είχε κλισεδούρες :stuck_out_tongue:

o κακος εχει παντα τον απεθαντο :stuck_out_tongue:

Αυτός που ακούει κλασική μουσική είναι εγκληματίας ή πρόκειται να γίνει:p

Σκεφτομαι,“Α σαν το ορφαν”

Διαβαζω αποκατω.“Ε οχι!”:lol:

Βασικα ψιλομαλακια το orphan γτ κανενας δεν ελεγε τιποτα πουθενα.ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ??:stuck_out_tongue:

Επισης αλλο:Η ασχημη γινεται ομορφη και κανει παρεα με τις αλλες ομορφες παιρνει τον γκομενο,αλλα εχει χασει τις παλιες φιλες της στη διαδικασια.

Για κάτι μάγκες σαν τον Jason, αυτό είναι το σωστό:):!:

αρκετα κλισε εχουν τα θριλερ
1)οταν ακουνε περιεργους ηχους σε υπογεια/σκοτεινα δωματια/σοφιτες δεν ανοιγουν ποτε το φως
2)οταν ποροπαθουν να τρεξουν απο τον killer παντα σκονταφτουν
3)οι killers τρεχουν αργα και εμφανιζονται παντα μπροστα σου
:lol:

[SIZE=“5”]

[/SIZE]

αυτο…πως το κανουν αυτο…γιατι…παντα…
…πως…παντα…

Τελική σκηνή αναμέτρησης του " καλού" χαρακτήρα με τον “κακό” όπου τον δευτερο ξαφνικα τον πιάνει λογοδιάρροια και ξερνάει τα πάντα για το σατανικό του σχέδιο με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομερεις μην τυχον και δεν το καταλάβει κάποιος απο εμας.

Αυτό δεν είναι ταινία. Αυτό είναι επισόδια dragonball Z

Οι καλοί πάντα νικάνε.

Συμπληρωνω για τα θριλερ:
1)οταν ακουνε περιεργους ηχους σε υπογεια/σκοτεινα δωματια/σοφιτες δεν ανοιγουν ποτε το φως και παντα πανε να δουν τι ειναι.Ακομα και αν ειναι κατι που ο συνηθισμενος ανθρωπος θα τα ειχε κανει επανω του ποτε δεν φευγουν.
2)Το σπιτι παντα ειναι στην μεση του πουθενα και ειναι τεραστιο!!!
3)Α και υπαρχει μια μεγαλη σιδερενια πορτα πριν μπεις στην αυλη(Και σου φωναζει…ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ!!!) :stuck_out_tongue: