Λοιπόν, απο κλασσική “κλασσικα” πράγματα, όπως Bach (ο αγαπημένος μου), Vivaldi, Schubert κλπ…
Για prog τώρα, φυσικά όλα τα παραδοσιακά prog συγκροτήματα, Dream Theater (μεγάλη αγάπη), Fates Warning, Camel κλπ. Γενικά μου αρέσουν ακούσματα που προκαλούν να καθήσεις να προσέξεις το τι παίζει και προτιμώ “δύσπεπτα” τραγούδια.
Κατάλαβα. ΟΚ, αν θες κάποιον να συζητάς για κλασσική μουσική εγώ είμαι εδώ. Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους εδώ μέσα δεν έχουν ιδέα, δεν έχω με ποιόν να τα πω. [-X:p Υπάρχει και θρεντ αλλά θαμμένο στα έγκατα του φόρουμ, ορίστε.
Αυτό το κουαρτέτο ξεκίνησε ως ιδέα όταν ο messiaen ήταν κρατούμενος σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ο τίτλος είναι Vocalise, pour l’Ange qui annonce la fin du Temps - “Vocalise, for the Angel who announces the end of time”
[SPOILER]Aπό το έργο 20 regards sur l’enfant jesus - 20 βλέμματα στο μωρό Ιησού, το πρώτο είναι το Βλέμμα της Παρθένου, το δεύτερο το Βλέμμα του Άστρου.
[/SPOILER]
Είναι και orthodox, αφού σ’αρέσει το black!
Σόρυ για το ξερολέ ποστ, ο Sheldon μέσα μου δεν κρατήθηκε, θα μου εκρηγνυόταν η φαιά ουσία αν δεν το έγραφα:p