Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Ο Newsted δεν απολυθηκε. Εφυγε απο το συγκροτημα και μαλιστα σε μια δυσκολη για αυτο περιοδο. Το Napster ηταν μαλακια του Ulrich τον οποιο τον χρησιμοποιουσαν οι πολυεθνικες χωρις να το καταλαβει για αρκετο καιρο, το συγκροτημα δεν ειχε σχεση και μαλιστα ο Hetfield μπροσπαθουσε να συγκρατησει τον Ulrich(για το Hammet δεν το συζηταμε στον κοσμο του). Οσον αφορα το St. Anger οι Metallica παντα κανανε στα album τους οτι γουσταραν(πχ Ride the lighting and justice for all, black, load,…), δικαιωμα τους, δικαιωμα σου να μην σαρεσει. Δεν μπορεις ομως να; το αποκαλεις λαθος ασυγχωρητο.

Και οι Iron Maiden βγαλανε βλακειες. Καλουπωθηκανε αλλα επειδη το Hammer ηταν παντα Maidenικο κανενας δεν λεει τιποτα…

Ps:Χμμ λιγο μεγαλο βγηκε το Post…

Με πρόλαβες! 100% σωστά. Αλλά αν είμουν εγώ Newsted πάλι θα έφευγα με τις λαμακίες που έκανε ο Ulrich με το να θάβει το μπάσο!

nai kakoi oi metallades, oi metalika den einai poutanakia tou bob rock… :stuck_out_tongue:
giauto ksanampainoun sto studio mes to xrono, gia to st. katsaroli no2 :stuck_out_tongue: \m/
evol metal from the frozen fjords of panama ! \m/

Χμ θελω να δω αν θα βγαλουν καμια albumαρα οιι Metallica που θα πατε να κρυφτειτε…

Σιχαίνομαι τους Nightwish. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω πόσο μαλλον να τους ακούω.

euge … prolalhsanta/sasa

ehm gamato album ??

black mia emporikoura. alla ok
live shit… live. kalo men, arpaxth de.
load/reload, mpa… metrio brwmiko alla psiloathlio
S&M, apo tis megalyteres mapes, me ena armonio casio to kanw tsampa
to garaz gelio eixe. ntaks
kamposa dvd… metria
e ti allo
St. katsaroli… all time low… gia kapoion logo, giati kati mou leei oti tha nai allh mia patata, oti bgaloun ,ektos an ginei kana thauma ? pou xlwmo to kobw…

exwntas bgalei to RAW st.anger, twra tha to riksoun stis mpalalaikes kai to gothic to kobw :stuck_out_tongue:

Η μουσική που με ξενερώνει τα μέγιστα είναι η A.O.R. το Glam Rock και κάτι άλλες τέτοιες πίπες του '80. Από κει και πέρα ξενερώνω πολύ με Manowar, Shaffer όλους όσους έχουν πέσει με τα μούτρα και κατακρίνουν τους Metallica. Έχουνε βγάλει μούφες κι έχουν γίνει εμπορικοί, αλλά οι μούφες των Metallica είναι τ’αριστουργήματα των άλλων!!

ΩΧ ΩΧ ΩΧ έρχεται Τσουνάμι…

pane paikse mia malakia twra na staniaris mikre … kai pes tou james na mou parei mia pipa karagkiozaki

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Αυτό ήταν το πρώτο κύμα… Έρχονται κι άλλα μεγαλύτερα… slekkas έπεσες σε σπείρα!

Λες ρε Telisvas να ξεδηκωθεί θύελλα αντιδράσεων??
Έχω βαρεθεί να κράζουμε διαρκώς τους Metallica και να χαρακτηρίζουμε άλλα συγκροτήματα θεούς. Κι εγώ συμφωνώ ότι οι Metallica έχουν απογοητεύσει όλους τους fan τους, αλλά δεν παύουν να είναι (αυτοί και κάποιοι λίγοι ακόμα) το συγκρότημα που άλλαξε όχι απλά το τοπίο στη Metal σκηνη, άλλαξε την ίδια τη Metal σκηνή!
Και στην τελική,(για να γίνω και λίγο πιο προκλητικός για μερικούς που ψήνονται να μπινελικώσουν) καλά οι Metallica, διανύουν την παρακμή τους. Μην ακούω όμως για τους Maiden όμως ότι βγάζουν ακόμα κομματάρες και ένα κάρο μπαρούφες! Οι Maiden είναι απ’τα μέγιστα συγκροτήματα και τους χρωστάμε πολλά. Απ’ το '92 και μετά όμως…!! Θα ήθελα να ήταν το Fear Of The Dark το τελευταίο τους άλμπουμ διότι όλα τα υπόλοιπα από κει και πέρα είναι επιοικώς άθλια!! Και 27 χρόνια τώρα παίζουν τα ίδια riffs χωρίς να τολμούν να παίξουν κάτι διαφορετικό!
Ουφ…τα είπα και ξεθύμανα…αλλά μάλλον σε λάθος topic ε!!!

re , poios gamaei tous maiden kai tous loipoun , me tous metallica den asxoloume katholou sevome ti istoria tous kai oti exoun vgalei dio diskares , to black , kai to load , gia ta ipoloipa den trelenome idiaitera … gia tous maiden na pan na dialithoun den me endiaferei kan. egw kollaw , gia to aor kai to hard rock kai to glam pou les … gia afto ta exwsa …

Δεν θα σε κράξει έδώ κανείς για τους Metallica και τους Maiden… Για το AOR και το glam rock θα τ’ ακούσεις… Άλλωστε εγώ τους Metallica τους συμπαθώ πολύ… Είχαν ανοίξει πολύ καλά μια συναυλία των EUROPE στο Tόκυο το 1991… ΧΑΧΑΧΑΧΑ Όπως και τους Maiden βέβαια, αφού ήταν από τα πρώτα ακούσματα μου και παρόλο που έχουν να πρωτοτυπήσουν από τα 80’s τους γουστάρω ακόμα…

Angel, κατ’αρχην δεν είμαι μικρός. Επίσης δεν είμαι και κρετίνος για να σου απαντήσω στις βρισιές σου. Αν έχεις κάτι να πείς είμαι ανοιχτός στη συζήτηση, αρκεί να μιλάμε με επιχειρήματα και χωρίς μπινελίκια. Δυστυχώς σε λίγο θα την κάνω και δεν θα έχουμε τη δυνατότητα ν’ανταλλάξουμε απόψεις. Προσπάθησε όμως να μην προσβάλλεις τον άλλο…γιατί δεν ξέρεις πότε θα χάσει την μπάλα!! Σ’ακούω λοιπόν!

To ΑΟR και το glam rock που βρίζεις ήταν υπεύθυνα για τις δύο πιο χρυσές δεκαετίες του rock n’ roll 70’s - 80’s. Πολύ απλά…

Έτσι που αντιδράς όμως, δεν αφήνεις περιθώρια! Άλλωστε, αν θυμάμαι το topic αναφέρεται σε συγροτήματα και καλλιτέχνες που δεν γουστάρουμε. Γνώμη μου! Εγώ, και το τονίζω ΕΓΩ δεν γουστάρω την AOR και το Glam στα τα οποία σαφώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις!

Είπες AOR glam rock και διάφορες άλλες τέτοιες ΠΙΠΕΣ…

Μαζί σου telisvas, το AOR και στο Glam συνέβαλαν στη διαμόρφωση των χρυσών δεκαετιών και γι’ αυτό σέβομαι την ιστορία τους. ΔΕΝ μου αρέσουν όμως!

Έχεις δίκιο. Sorry για το “πίπες”, προσέβαλα χωρίς να πρέπει. Εξακολουθούν όμως να ΜΗΝ μου ταιριάζουν και τους έχω στη μαύρη λίστα!!

Αυτό είναι προσωπικό σου δικαίωμα… Απλά το συγκεκριμένο forum τυχαίνει να είναι το μοναδικό απ’ όσα γνωρίζω, το οποίο δεν έχει βάλει ταμπέλες και αποδέχεται όλα τα είδη μουσικής. Το AOR και το GLAM τυχαίνει να είναι στη μαύρη λίστα και των μουσικοκριτικών (ένας επιπλέον λόγος για να τα υποστηρίζω) και πολλοί fans όταν θέλουν να δείξουν πόσο ψαγμένοι είναι, ρίχνουν μια κορόνα του στύλ δεν γουστάρω το AOR και το POSER, για να γίνουν αρεστοί στους πολλούς… Επιπλέον όταν μπεις στο κλίμα του forum περισσότερο, θα καταλάβεις ότι παρόλο που υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα μουσικά γούστα, συνήθως επιλύονται με χιούμορ και όχι με ατάκες του στυλ “και διάφορες αλλες τέτοιες ΠΙΠΕΣ”. Καλωσήρθες λοιπόν και όσον αφορά τους Metallica πιστεύω ότι οι πιο πολλοί τους βρίζουν επειδή είναι πολύ δημοφιλείς. Κάτι που συνέβαινε στα 80’s με τα AOR glam rock συγκροτήματα…