Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

Black list δεν λεει η στηλη; Εμπρος λοιπον ξεθαψτε το φτυαρι. Προτιμω να τα ριχνουμε σε “δικους μας”, γιατι το να κατσω και να θαψω το Ρουβα δεν εχει νοημα. Λοιπον εγω ξεκιναω και λεω οτι μουσικα αντιπαθω τους ΗΙΜ και σαν χαρακτηρα τον MALMSTEEN!!!

Ο Malmsteen κι εμένα μου τη δίνει σαν χαρακτήρας αλλά σαν κιθαρίστας είναι από τους καλύτερους (και από τους γρηγορότερους). Το ίδιο ισχύει και για τον Tolkki.
Και ο Blackmore μου την είχε σπάσει σε κάποια φάση από διάφορες συνεντεύξεις που διάβαζα, τα έπαιρνε όλα σοβαρά. Αλλα αυτό ας το πάρουμε ως παραξενιά. Κανείς δεν αμφισβητεί την κλάση και το ταλέντο του.

Malmsteen ,Zakk Wylde,Blackmore,Schaffer,απο θέμα χαρακτήρα και απο θέμα μουσικής τα τελευταία των τρισμέγιστων Manowar(α βάλτε και τους Manowar γενικα και στο χαρακτήρα) 8) 8) 8) 8) 8)

definetely Schaffer!! Όποιος διάβασε την τελευταία του συνέντευξη στο Rock On, θα τον αντιπάθησε στάνταρ!!

Πραγματικα λυπαμαι τον Ripper…

Dani Filth με χίλια!!!Τον σιχαίνομαι για πολλά:τη φωνή του, τα λεγόμενά του αλλά κυρίως για την απόλυση του ΘΕΟΥ Barker

Εμενα μου ειναι λιγο αντιπαθης και ο Robert Plant, γιατι την εποχη του WHITESNAKE 87 , καθως και τοτε που συνεργαστηκαν Page και Coverdale εριχνε συνεχως μπηχτες, εναντιον του Θεου David. Την μια τον κατηγορουσε οτι το STILL OF THE NIGHT ειναι κοπια των ZEPPELIN (BLACK DOG) και την αλλη τον ειρωνευοταν λεγοντας οτι ο COVERDALE εκανε το ονειρο του πραγματικοτητα. H απαντηση βρισκεται μεσα στο LED ZEPPELIN Ι, οπου κι αυτος κοπιαρε ενα σωρο blues! Τελος παντων παραξενιες. Εγω παντως δεν εχω ακουσει ποτε τον DAVID να απαντα!!! Ασε που ο DAVD σταθηκε ακομα καλυτερα και χωρις τους DEEP PURPLE, ενω ο PLANT …

ΑΑαααα!!Λίγα για τον άντρα μου…Από φωνή καλά καφράκι είναι αλλά είναι κορυφή…

__H μόνη που μου έρχετε στο μυαλό είναι η Κάντις Νάιτ -η σύζηγος του Μπλάκμορ. Στο ghost of a rose (που είχα τη τύχη να αποκτίσω και ακούσω χάρη στο Rocking.gr -μου κληρώθηκε ως δώρο που έλαβα μέρος στο δημοψήφισμα- και το οποίο ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!), για παράδειγμα αποπνέεται η αίσθηση ότι το εν’ λόγω γκομενάκι έχει βρει τη χαρά της με το γάμο που έκανε. Ο δίσκος (που λέγετε ότι είναι και ο καλύτερος των “Βlackmore’s Night”) είναι σχετικά αδιάφορος. Μόνο στις διασκευές, στα σημεία που ο Ρίτσι πιάνει στα χέρια του την ηλεκτρική ή στα υπέροχα ορχηστρικά ο δίσκος αποκτά ένα κάποιο ενδιαφέρον.
__Κατά τα άλλα ακούμε ένα “σόλο Κάντις”, η οποία βρήκε την παιδική χαρά (και το πρόσφορο έδαφος χάρην συζήγου) για να βγάλει τα μυσταγωγικά, κέλτικα και μπαρόκ αποθημένα της. “Αχ να 'μουν η βασίλησα του οργασμού και η μάγισσα του πελαργού” - μαλακίτσες.

__Με εκνευρίζει λοιπόν γιατί νιώθω πως (αν και ίσως να κάνει καλές… πίτες που ευχαριστούν τον άντρα της και τον κάνουν να νιώθει ΟΚ), κρατάει πίσω ένα μεγάλο ταλέντο και το αναλώνει ρίχνοντας το -μοιραία- στο επίπεδό της. Αφιερώνω σ’ αυτήν λοιπόν το “hell ain’t a bad place to be” προτρέποντας αρχήσει να μαζεύει τις βαλίστες της μπας και γλυτώσουμε και στον μέγα Μπλάκμορ το “I put a spell on you” μπας και ξυπνήσει και πάρει χαμπάρι, ωστε να στείλει την συμβία του στο προαναφερθέν μέρος… :twisted: :twisted: :twisted:

Γενικά συμφωνώ ότι οι BLACKMORE’S NIGHT είναι μια σκέτη μετριότητα. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν πάντως, τον τελευταίο καιρό, αναφαίρουν ότι ο παππούς Ritchie αφού έφαγε “χυλόπιτα” από τον Dio, τώρα έκανε (πάλι) πρόταση στον Joe Lynn Turner να κάνουν μια blues μπάντα. Δεν ξέρω τι θα απαντήσει ο Turner αλλά σίγουρο είναι ότι παλιά που του το είχε προτείνει πάλι ο Blackmore, είχε απαντήσει ή ότι θα έκαναν πάλι τους RAINBOW ή ότι αλλιώς δεν ενδιαφέρεται για μια καινούργια μπάντα.
Τι να πω; Πάντως όλα είναι πιθανά σε αυτό τον κόσμο, και να τα περιμένετε όλα από τον Blackmore που όσο περνάνε τα χρονάκια, τόσο πιο παραξένος γίνεται, είχε που είχε την βίδα δηλαδή, φανταστείτε τώρα τι ζόρι θα τραβάει…

__Xμμ. Να σου πω την αλήθεια, επειδή πήγα στην συναυλία των HTP στη Θεσσαλονίκη, αν είχα το τηλέφωνο του Blackmore θα τον έπερνα να του προτίνω να πάρει τον Γκλεν Χιουτζ και όχι τον Τέρνερ! Ο Glen με άφησε άφωνο με την ψυχή και την φωνή του! Ο Τέρνερ… τι να πω… με απογοήτευσε -δε το περίμενα. Μάλλον έχει χάσει τη φωνή του ή ήταν τόσο κρυωμένος όσο δεν ήταν ποτέ στη ζωή του. Βασικά στη μισή συναυλία απουσίαζε (το εννοώ κυριολεκτικά, έφευγε απ’ τη σκηνή), παραδίδβντας τα σκίπτρα στον κατα τ’ άλλα… μπασίστα!

Βασικά και μένα δεν μ’ αρέσουν οι blackmore’s night…Αν κ η Κάντις έχει ωραία φωνή μου την σπάει το στυλάκι ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ δεν λέει,μ΄αρέσει η εποχή αυτή αλλά πολύ χαζοχαρούμενο band και καταντάει βαρετό το στυλάκι τους μετά από 2 φορές που ακούς το cd τους…Δυο λαλούν και ο Ritchie στην κοσμάρα του…Απορώ πως κατάληξε έτσι…Καλή η ποζεριά αλλά βαρέτη (μιλάω αποκλειστικά γι’ αυτούς…).Το μόνο τραγούδι που μ’ αρέσει είναι το wish you were here από το shadows of the moon…Αν δείτε το site της Κάντις είναι πολύ χαζοχαρούμενο…νεραιδούλες και τριλαλό…grgrgrgr…

Από ροκ σκηνή ποτέ δε βρέθηκε κάποιος που να πω ότι δεν τον χωνεύω όμως έχω ακούσει στην ποπ έναν τύπο που έχει ένα μούσι και φοράει συνέχεια σκουφί και είναι μαύρος(όχι δεν είμαι ρατσιστης)και από την πρώτη φορά που τον άκουσα τον μίσησα αφάνταστα…Χωρίς λόγο ρε παιδί μου…Αν τον είχα μπροστά μου θα τον πλάκωνα έτσι για πλάκα,χωρίς αφορμή…Δεν έχω διαβάσει καμία συνέντευξή του ούτε καν έχω ακούσει δεύτερο τραγούδι αλλά δε ξέρω πως μου την έσπασε έτσι…Είναι αυτό που λένε χημεία?Δηλαδή βλέπεις την κοπέλα και την ερωτεύεσαι τρελά χωρίς λογο…Βλέπεις αυτόν τον #%@#% και τον μισείς τρελά χωρίς λόγο…Ή μήπως εγώ είμαι ψυχοπαθής???

Όσο για τον blackmore ελπίζω σε ένα νέο super τραγούδι που θα με κάνει να το ακούω 10 συνεχόμενες φορές και να χτυπιέμαι ασταμάτητα…Και είναι ικανός να το κάνει αυτό και όλοι το ξέρουμε και φαντάζομαι ότι όλοι το ελπίζουμε…

Απο το στομα σου και στου Blackmore τ’αυτι, MAZESTIX.

Αμην και ποτε!!!

Ενταξει για τον Blackmore οτι και να κανει εγω ειμαι οπαδος, ωστοσο νομιζω οτι πρεπει πλεον να γυρισει στο hard rock. Θα γουσταρα ενα reunion με τον Dio η τον Turner η τον Hughes… Το ονειρο μου ομως ειναι reunion με τον μεγαλο David…

Και εγω θελω να πιστευω οτι οι Blackmore’s Night ειναι ενα διαλλειμα για τον Blackmore και θα ξαναγυρισει στα γνωστα λημερια…

Μακάρι αν και μου φαίνετε πολύ παππούς!!! :twisted:

Ποτε δεν ειναι αργα Ice_Queen, αλλωστε αυτος ο ανθρωπος εζησε με αυτο το ειδος μουσικης.
Εδω ο Dio ακομα παλευει, το θηριο.

Εντάξει, ξύνισα πολύ με τον τελευταίο δίσκο αλλά δε πιστεύω πως οι Blackmore’s Night είναι δα τόσο πεταμένοι. Έχουν βγάλει και καλά τραγούδια, ακόμα κι αν ο Blackmore βλέπει ηλεκτρική κιθάρα στ’ όνειρο του. Και για την Night, αν εξαιρέσεις το παλιομοδίτικο στυλάκι, θεωρώ πως έχει πολύ καλή φωνή.

Δεν ειναι πεταμενοι, απλα ειναι διαφορετικοι απο το γνωριμο υφος που κινουνταν ο Blackmore.
Αντικειμενικα σε αυτο που κανουν ειναι καλοι, αλλα ολοι θα ηθελαν να ξανακουσουν κατι πιο κλασσικο απο τον Blackmore.
Γι’αυτο ισως να υπαρχει και μια πικρα με τους Night.