Συγκρότημα ή καλλιτέχνης που αντιπαθείτε!

__Συμφωνώ με τον Λευκό Λύκο. Μπορεί να παίζουν το καλύτερο κέλτικο ροκ ( :stuck_out_tongue: ), αλλά για τον Blackmore μιλάμε. Πρώτα αυτός και ύστερα ο Brian May. Σε σκληρά ροκ κομμάτια δεν έχω ξανακούσει τόσο γλυκό κελάιδισμα κιθάρας. Ας μη μιλήσω για τις Bach και λοιπές επιροές απο κλασσική μουσική που έδιναν έναν απίστευτο τόνο και ύφος σε τραγούδια πραγματικά σκληρά (για την εποχή τους και όχι μόνο), όπως το gates of Babylon!

__Δεν είναι κακή η μουσική τους -λίγο ανούσια ίσως… ίσως- και η Night έχει καλή και γλυκιά φωνή… απλά μου τη σπάει! Δηλαδή τι θα λέγετε εάν ο Joe Satriani (άφηνε την Rubina και) παντρευόταν την Πέγκη Ζήνα, η οποία θα τον έπαιρνε για να τις γράφει τα σκυλάδικά της… :o :o :o
Δε θα τη πλακώνατε στις φάπες μόλις την συναντούσατε :?: :twisted: :twisted:

Και γαμω τα σεναρια Shadowcaster!!!

Ο Blackmore ειναι ο Blackmore!!!
Αλλωστε μας χαρισε απιστευτες στιγμες και θελω να πιστευω οτι θα μας συγκινησει και στο μελλον.

Εγώ που αντιπαθώ τον DeMaio είμαι off-topic ;

Στάδαρ λέμε…

Εγω παλι αντιπαθω τον malmsteen γιατι εχει … μ…α γυναικα .
τον παλιοχοντρο.!!!

Ασε που δεν πλενει τα χερια του, ο βρωμιαρης…

ΣΟΒΑΡΑ ? ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ ΔΛΔ . :lol:

Mou fainetai ligo anohto otan auta ta kainourgia grind sugrothmata pairnoun th gore thematologia tous polu sta sovara.Katantaei xazo.Oi prwtoi tou eidous,px Carcass,mporei na xrhsimopoiousan auto to extra-ekseidikevmeno medical leksilogio,alla eixan toulaxiston(arrwsthmeno)humor,mes sto sarkasmo kai thn eirwnia,sigoura htan kalutera etsi,eixe thn plaka tou to pragma,h estw to “kati tis” tou,oxi na vgaineis kai na to paizeis O Maniakos Xasaaaaaaphs ths geitonias kai/h o paranoikos dolofonos les kai akoma den exeis kseperasei tis perierges efivikes sou faseis.Epishs,o Glenn Benton twn Deicide katantaei kourastikos me thn kai kala antixristianikh tou thematologia “Fuck Christ!Burn Jesus!The rape of Jesus!”,sigoura einai pio diaskedastikos apo ton papa pou mas kanei thriskeftika sxoleio alla einai toso anohto/askopo/rhxo/cliche na vrizeis thriskeies me auton ton tropo pou mou rxetai na xwsw mia pentalfa sto mati mou.

εγώ την αμαρτία μου θα την πω και ας με κράξετε…

ΔΕΝ μου αρέσουν οι
SABBATH με OZZY
VAN HALEN με D. L. Roth
LED ZEPPELIN
DEEP PURPLE με Gillan
και οι MAIDEN από τότε που ξαναγύρισε ο Dickinson!!! Όχι ότι γούσταρα πολύ και με τον άλλο τον Blaze αλλά με χάλασε πολύ ο τρόπος και ο λόγος που γύρισε ο μάστορας… και τα δύο τελευταία τους albums ήταν μετριότατα κατά την γνώμη μου…

Δε θα σε κράξουμε, αλλά ειλικρίνα αν δε σ’αρέσει κάτι απ’αυτά τότε τι σ’αρέσει;

Μα ούτε και μένα μ΄αρέσουν… :twisted:

Ε, θέλετε κράξιμο

:twisted: Μαγκιά μας…Ότι γουστάρουμε ακούμε… :stuck_out_tongue:

ε, οι SABBATH με DIO και TONY MARTIN!!!
οι VAN HALEN με SAMMY HAGAR!!
οι ZEPELLIN καλοί θα ήταν καλοί αν δεν έπαιζαν σε αυτούς οι Page, Plant!!!

κλπ…κλπ… γούστα είναι αυτά, ίσως πιο διεστραμένα, αλλά τι να κάνουμε…
Επίσης θεωρώ ότι μετά το “Rage for order” το καλύτερο αλμπουμ των 'RYCHE ειναι το “Promised land”… διαστροφή σκέτη ε;;;

Entelws! :stuck_out_tongue:

Το Promised Land ίσως και να είναι ο καλύτερος τους… Τουλάχιστον, είναι ο δίσκος που έχω ακούσει πιο πολλές φορές (νομίζω)
Αλλά ψιλοξεφύγαμε…

Sorry αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη τα OPERATION MINDCRIME, EMPIRE και PROMISE LAND ειναι τρια ALBOUM απιστευτης συλληψης, εκτελεσης και επιδραστικοτητας. Προσωπικα τα εχω σε κασετα δισκο και CD. Οσον αφορα τους SABBATH οπωσδηποτε θεωρω τον DIO κλασεις ανωτερο τραγουδιστη απο τον OZZY, αλλα BLACK SABBATH = OZZY… Οσον αφορα τον TONY MARTIN μπορει να μην αφησε ιστορια, ωστοσο στο Live του 1987 στην Λεωφορο που ημουν μεσα ηταν πολυ καλος. Τελος poserbrother Sirjim για τους LED ZEPPELIN τους DEEP PURPLE και προσωπικα για τους RAINBOW (και ιδιαιτερα γι’ αυτους), πριν μιλησω πρωτα πλενω τα δοντια μου και μετα παω και πληρωνω metalοσημο στο πρωτο δισκαδικο…

ααα… είπες την μαγική λέξη> RAINBOW!!! Όλα τα λεφτά, σε όλες τους τις περιόδους!!!

Ωραία…
Τώρα πείτε μας ποιους αντιπαθείτε :stuck_out_tongue:

Τον Βοσκόπουλο, αλλά όχι την γυναίκα του!!!