Τραγουδιστής ψάχνει συγκρότημα

Γειά σας, ψάχνω για συγκρότημα μιάς και τελειώνουν οι πανελλήνιες και θα κάνω το κέφι μου επιτέλους. Πληροφορίες παρακάτω.

-Περιοχή : Θεσσαλονίκη

-Ηλικία : 18

-Όνομα : Κωνσταντίνος

-Αγαπημένος Τύπος Μουσικής : Metal -> Symphonic,power,progressive,neo-classical
Rock -> Classic,hard,alternative

-Aγαπημένα Συγκροτήματα : Versailles-Philarmonic Quintet, Galneryus, Helloween, Edguy, Nightwish, +λίγο wintersun,eluveitie και κάτι άλλα.

-Προτιμήσεις : Ακούω σχεδόν τα πάντα και γενικά είμαι ανοιχτόμυαλος και δέχομαι νέα πράγματα όσον αφορά τη μουσική, αλλά για συγκρότημα θα προτιμούσα να είναι σε φάση.

-Μουσικές Γνώσεις : Κλασσική Κιθάρα (1η ανωτέρα) , Βασικές γνώσεις Πιάνο (δηλαδή και πλήκτρα) , Βασικές γνώσεισ ηλεκτρικής (βοήθησαν οι γνώσεις της κλασσικής και έμαθα γρήγορα, ακόμα μαθαίνω όμως…) , βασικές γνώσεις ορθοφωνίας (1 χρόνο)

------Random αλλά σημαντικά :
Φέτος τελειώνω το σχολέιο (ναι δίνω τώρα κιόλας πανελλήνιες) και θα αρχίσω τις μουσικές μου σπουδές πάλι αφού είχα αναγκαστεί να σταματήσω τα πάντα για να διαβάζω.
Έχω πολύ κέφι για jammarisma και έτσι, ειδικά αν είναι metal, αλλά ψάχνω και για κάτι λίγο πιο σοβαρό. Δηλαδή να παίζουμε και σε μπαράκια και να γράφουμε και δικά μας τραγούδια αν θέλει όλη η μπάντα.
Σημειώνω πως, φάσεις με περίεργα looks μου την δίνουν , γι’αυτό αν έχετε τίποτα περίεργες προτιμήσεις, μην μπείτε στον κόπο να με ρωτήσετε αν ενδιαφέρομαι :P. (δεν σας κατακρίνω πάντος, ο καθένας έχει την άποψη του…)

Η φωνή μου δεν απογοήτευσε άλλους στο παρελθόν, και ελπίζω να μην απογοητεύσει και εσάς! Ήθελα να ασχοληθώ και πιο παλιά ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ με συγκροτήματα αλλά δεν είχα χρόνο. Τώρα που έχω άφθονο, θα κάνω ότι μπορώ.

Επίσης , δεν περιμένω να βρω άτομα που να γουστάρουν ακριβώς την ίδια μουσική (ειδικά συγκροτήματα…βλέπε versailles,galneryus), αλλά ελπίζω να βρω άτομα τουλάχιστον που να γουστάρουν κάποιο από αυτά τα είδη. (βλέπε metal…)

Ελπίζω γενικά να βρω κάποιους με τους οποίους, θα κάνουμε κανα 2 πρόβες την εβδομάδα και θα παίζουμε και κάθε τόσο και live.

-------Τρόποι Επικοινωνίας :
MSN : predatorkostas@mail.gr
PM στο rocking.gr φυσικά :stuck_out_tongue: (ναι, τα βλέπω…)
και στην καλύτερη, ζητήστε μου και το νούμερο του κινητού μου κάνοντας post σε αυτό το thread.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που πήρατε για να διαβάσετε την αγγελία!
yours…
Κώνσταντινος…

P.S. πείτε μου αν έχω ξεχάσει να αναφέρω κάτι…

Έχεις pm.

Ne exi steile :stuck_out_tongue:

τι ακριβώς ενοείς? :stuck_out_tongue:

Ελα ρε τρελααααα!
Θα κατεβεις τελικα Αθηνα?

ένα bump…και επίσης ήταν ένα παιδί που μιλούσα για power metal band και έχασα το τηλεφωνό του.

Οπότε plx post άλλη μια.

A και υποσημείωση : Τελείωσαν οι πανελλήνιες και πέρασα σε πανεπιστήμιο που είναι Θεσσαλονίκη οπότε έχω όλο τον χρόνο του κόσμου για να τον αξιοποιήσω όπως θέλω και να κάνω ότι θέλω.

(προς το παρόν έπιασα μία δουλειά αλλά ψάχνω σαν τρελός για συγκρότημα…)