1/Είμαι Ολυμπιακός (είμαι και τρυφερό χέρι που ρίχνει τρυφερές μούντζες άρα είμαι καλοδεχούμενος από τον κατα βάθος τρυφερό δημιουργό της ψηφοφορίας, που προσπαθεί να κρύψει αυτή του την ιδιότητα έχοντας δίσκους και DVD της Great Kat)
2/Θα το πάρει ο Ολυμπιακός (αναγκαστικά έβαλα Κόκκαλης, αλλά στην πραγματικότητα είναι ομαδική δουλειά)
3/Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι Θεός (από το 0-10) :-9,9999xΕ99 (το κομπιυτεράκι μου μπλόκαρε)
4/Η ΑΕΚ παίζει όμορφη μπάλλα (από το 0-10): ήδη τρίζει το σπίτι μου, φοβάμαι να απαντήσω, μην απαντήσετε και εσείς και σας χάσουμε
5/Ο Κόντης θα μαρκάρει τον Τζόλε (0-10): το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
6/Ο Μάλμπασα θα κληθεί στην Εθνική Σερβίας (0-10): 10, θέλουν να χτίσουν νέο προπονητήριο και ψάχνουν τουβλατζήδες
7/Ο Δέλλας θα παίξει σε πάνω από 10 αγώνες (0-10):5, ο καρπουζάς προπονητής είναι ικανός όπως και παλαιότερα να τον θεωρήσει άχρηστο, δίνουμε 50-50
8/Ο Τσιρίλο θα με βρει (0-10):3 και πάρ’ τα @@δια μου
9/Ο Κατσουράνης θα περάσει τη σέντρα (0-10):10, είναι αυτός που εκτελεί τα πέναλτι…
10/Ο Τσάνκο θα ξαναβάλει γκολ (0-10):ναι, στο Pro5 (ωχ, το ξέχασα δε την έχει την ΑΕΚ…)
11/Ο Ίβιτς θα γίνει καλύτερος από τον αδερφό του (0-10):0,0000, Ο Ίλια ήταν καλύτερος μέχρι και στις γυναίκες
12/Ο Σοάρες θα βάλει γκολ και θας δείξει επιτέλους το κιτρινισμένο από την πολυκαιρία “λευκό” t-shirt του με το μήνυμα “Ο Θεώς σε αγκαπά, ετσύ;” (0-10):7, μένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος, κάποτε θα βρεθεί στα 30εκ από το τέρμα, δίχως αμυνόμενο στα 12μέτρα και τη μπάλλα στρωμένη στο καλό του πόδι. Χάνει 3 πόντους γιατί οι ικανότητες του “Γιάννη” είναι περιορισμένες…(κανείς δεν είναι τέλειος βρε παιδιά)
13/Ο Σέζαρ θα μείνει στη ΑΕΚ (0-10): 10, όχι μόνο θα μείνει, αλλά θα μείνει και τζάμπα, γιατί έχει καταλάβει ότι η μόνη ομάδα που θα τον ήθελε, είναι σε γηπεδάκι 5x5
14/Ο Λύμπερόπουλος θα βγει πρώτος σκόρερ (0-10):7, αν και υπάρχουν και άλλοι συνδιεκδικητές, ο Νίκος α)δε τα έχει με την Κάρτσωνα πια και β) τα έχει καταφέρει και παλαιότερα με ομάδες που έπαιζαν τσούκου-τσούκου ball και οι αγώνες τους ήταν πιο βαρετοί και από αυτούς του Κασπάροφ…