Χαιρετώ

Καλησπερα σας, το ονομα μου ειναι Μανος και ζω στο Κουκακι.

Οταν ειχε πρωτογραφτει στο forum ειχα ετοιμασει ενα post-σεντονι για να εχετε μια ιδεα για το ποιος ειμαι, τι μουσικη ακουω κτλ αλλα οταν πατησα “submit post” συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα κανει log in … :roll: Oλο το post χαθηκε, εγω ξενερωσα και απο τοτε δεν ξαναμπηκα στον κοπο να ξανα-γραψω κυριως λογω ελλειψης χρονου.

Προφανως και δεν εκατσα να ξαναγραψω την ιστορια της ζωης μου, απλα ειπα να πω ενα γεια και να ευχαριστησω το μελος Death Angel (καλα δεν το εγραψα ; ) που μου προτεινε το forum. :smiley:

καλως ηρθες και παλι φιλε

γεια σου και καλα ποστς:!:

καλώς τον ! θα μπορούσες απλά να ξανακάνεις log in , λογικά δν θα είχε σβηστεί το ποστ σου ! :slight_smile:
anyway ! καλές ακροάσεις … πες μας κανένα συγκρότημα π σ αρέσει !

Ας γραψω μερικα συγκροτηματακια με την σειρα που εμφανιστηκαν στην ζωη μου:

Καταρχας να διευκρινησω οτι μεγαλωσα με τον πατερα μου να βαζει διαρκως Pink Floyd, Dire Straits, Deep Purple κτλ. Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν οταν ημουν μικρος, αλλα μεγαλωνοντας αλλαξα γνωμη. Η μητερα μου κυριως ακουγε Λοιζο, Χατζηδακη, κλασικη μουσικη etc και ουτε σ’αυτα εδινα ιδιαιτερη σημασια. (και παλι αλλαξα γνωμη)

Εκει γυρω στην πρωτη λυκειου η παρεα μου με μυησε στο Metal μονο που ακολουθησα μια λιγο διαφορετικη πορεια απ’την συνηθισμενη. Ξεκινησα ακουγωντας Sepultura, Children of Boodom, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Slipknot, Killswitch Engage και παρα πολλα αλλα που δεν μπορω να ανακαλεσω αυτην την στιγμη.

Οσο περνουσε ο καιρος, ξεκινησα να μαλακωνω λιγακι, εψαχνα κατι πιο μελωδικο οπως Nevermore, Sentenced, Savantage, Metallica και πιο εμπορικα οπως Creed, My Chemical Romance, Staind κτλ ακομα και ατμοσφαιρικα οπως Paradise Lost, My Dying Bride, Anathema κτλ.

Αργοτερα αρχισα να ανακαλυπτω την κλασικη ροκ και ευτυχως ειχα αρκετη βοηθεια απ’τον πατερα μου που εχει μια αξιοσεβαστη συλλογη απο δισκους και εδειξα μια ιδιαιτερη προτιμηση προς Led Zeppelin, Pink Floyd, Foreigner κ.α.

Ακομα και σημερα εξακολουθω να ακουω τα περισσοτερα ηδη με ευχαριστηση και απλα εχω το προνομιο εχοντας μια πιο πολυπλευρη και ουδετερη σταση απεναντι στην μουσικη, να ακουω αυτο που θελω αναλογα με τα κεφια μου. Δεν θα σνομπαρω ποτε ουτε τις deathιες ουτε τα φλωροροκακια, γιατι μ’αρεσουν ολα.

Η τελευταια φαση που περασα, ηταν να ψαχνω για διαφορους σολο καλλιτεχνες στο youtube. Εκει ανακαλυψα τους Paul Gilbert, Yngwie Malmsteen, John Petrucci, το σολο αλμπουμ του Jeff Loomis, ακομα και κατι τυπακια σαν τον Adam Fulara.

Oπως καταλαβαινεται το ευρος των ακουσματων ειναι λιγακι μεγαλο και θα ηταν αδικο να καταθεσω μια λιστα με τους αγαπημενους μου καλλιτεχνες. Δεν νομιζω να θελει κανεις να δει τους Pink Floyd διπλα στους Anathema γιατι θα αρχισετε να με λετε ιεροσυλο και αλλα τετοια ωραια μετα … :lol:

Αυτην την περιοδο παντως θελω να ασχοληθω λιγακι με τους Tool που μου ειχαν ξεφυγει τοσα χρονια και δεν τους ειχα ακουσει καθολου. Εχετε να προτεινετε 4-5 τραγουδια τους για να μπαινω στο πνευμα ;

Απο εδω το πηγα απο εκει το πηγα, τελικα παλι το εγραψα το σεντονακι μου … παντως να διευκρινησω οτι αναφερθηκα καθαρα στα Ροκομεταλοειδη ακουσματα μου, γιατι στην καθημερινοτητα μου ακουω πολλα αλλα ειδη μουσικης τα οποια φανταζομαι οτι δεν θα θελατε καν να τα αναφερω.

YΓ 1: Φυσικα και περασα και την χεβιμεταλοκατασταση οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι, με Iron Maiden, Gamma Ray με μπλουζακια απ’το μοναστηρακι κτλ

ΥΓ 2: Θα μου πειτε “Στα @@ μας” αλλα οφειλω να ενημερωσω οτι παριστανω οτι ξερω και κιθαρα με μια ESP LTD F250 η οποια διακοσμει κυριως το δωματιο μου.

551 λέξεις
2.769 χαρακτήρες χωρίς κενά
3.335 χαρακτήρες με κενά

σε μόλις 2 ποστς…

Γράκχε αγχώσου.

Να αγχωθώ;

Πφφφφ

Έχω καμιά 20ριά ποστ που το καθένα είναι 3 με 4 φορές σαν αυτό εδώ. 8)

Η κυριαρχία μου στις ράγες δεν μπορεί να αμφισβητηθεί με τίποτα και από κανέναν.

Α, btw, καλωσήρθες φιλαράκο. :stuck_out_tongue:

Σα δε ντρεπεστε … ακομα δεν γραφτηκα στο φορουμ και αρχισατε τα πειραγματα :stuck_out_tongue:

Περα απ’την πλακα τωρα πιστευω πως καλο ειναι οταν συνομιλουμε πισω απο οθονες και υπολογιστες, να ξερουμε πανω κατω με τι ειδους ανθρωπους αλληλεπιδρουμε. :slight_smile:

thumbs up στις φλωροροκιες τυπου mcr και staind :metal:αντε να γινομαστε πολλοι.
welcome φιλε και καλο καψιμο,οσο για το θεμα τουλ θα σου προτεινα a perfect circle αν και στο φορουμ εχουμε επικουρο καθηγητη τουλολογιας με αδυναμια στον Dick:!:

γνωμη αλλα οι τουλ ελαχιστη σχεση εχουν με τους a perfect cicle

α, και για tool θα σου προτινα για αρχη το aenima.

για τραγουδια, τα schism, h., stinkfist, the grudge

Άμα δεν ακούς sabbath, ο γράκχος δεν θα σου μιλάει, αλλά δεν πειράζει.
Καλώς όρισες και καλά ποστ!:smiley:

κατεβασε για αρχη τα 2 καλυτερα αλμπουμ τους

aenima
lateralus

κ μετα αν γουσταρεις πας κ στα υπολοιπα 2(+1) αλμπουμ τους

undertow
10,000 days
(+ salival)

welcome στην μεταλ μας οικογενεια!

wellcome Και απο tool ακουμε τα παντα