Γεια σας φίλοι

Με λένε Δημήτρη και είμαι από Βόλο, είμαι ψιλοκεφτές και λιγάκι τόσο δα πιτσιρικάς.
I’m into classic rock, progressive rock, hard rock, jazz, heavy metal and blues rock, including:
Gentle Giant, Wishbone Ash, Kansas, Blue Öyster Cult, Rory Gallagher, Scorpions, Camel, Motörhead, Rush, Jethro Tull, Santana, Frank Zappa, Apocalyptica, Emerson, Lake & Palmer, Diana Krall, Herbie Hancock, The Doors, Styx, Socrates Drank The Conium, Rainbow, Spock’s Beard, Queensrÿche, Keith Jarrett, Mountain, Christine McVie, 10cc, Talking Heads, UFO, Yes, Genesis, Captain Beefheart & His Magic Band, Peter Hammill, The Alan Parsons Project, Peter Frampton, Mike Oldfield, Bad Company, Stevie Ray Vaughan and Double Trouble, Thin Lizzy, Procol Harum, Gary Moore, Boston, Asia, Electric Light Orchestra, It’s a Beautiful Day, Humble Pie, Tenacious D, Lynyrd Skynyrd, Dio, Grand Funk Railroad etc.

Ήρθα εδώ μετά από προτροπή και βρίσιμο φίλων μου που επιμένουν πως πρέπει να διευρύνω τους στενότατους μουσικούς μου ορίζοντες. Γεια σας :slight_smile:

επιτέλους ! το πρήξιμο δούλεψε ! καλώς ήρθες και καλά να περάσεις … (ήσυχα με το παιχνίδι με τραγούδια) .:smiley:

Welcome :slight_smile:

Αρκει να μην τρολαρεις :stuck_out_tongue:

στηρίζουμε nickname, avatar και ακούσματα.

Η στήριξη είναι ευπρόσδεκτη για συγκροτήματα όπως οι Kansas που είναι βαριοί και ασήκωτοι και μου έχουν σαπίσει τη μέση :stuck_out_tongue:

Στηρίζουμε Βολάρα και ακούσματα όσο δε πάει

Στηριζουμε Βολαρα για το Rainbow !
Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες !

wellcome γείτονα…(λαρισα εδω…)
τα κερατα σου ακους και εσυ…nice…8)

Εντυπωσιακα ακουσματα (the doors=respect :p)
Kαλα να περασεις φιλε…!

καλωσοριζω κι εγω8) πολυ ωραια ακουσματα:) καλη διαμονη!

ευχαριστώ παιδιά ! καλώς σας βρήκα , είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε καλά ! :slight_smile:
ελπίζω να μ κάνετε καλή παρέα αυτή την δύσκολη περίοδο που θα ΔΙΑΒΑΖΩ στην εξεταστική !

αλληλοσυμπαρασταση φιλε μου:p

Στηρίζουμε Βόλο για τα πεϊνιρλί με ουγγαρέζα ! Καλώς όρισες, άμα αντέξεις κανα μήνα εδώ, είναι καλά.

Welcome boy! Καλη διαμονη φιλε και καλα ποστς!

Α και γαματα ακουσματα :smiley:

δισκοβολος : θα πάμε καμία βόλτα ρε ?
desdenova : δν μπορώ , διαβάζω …

ψεύτη! αποκαλύφθηκες ! :stuck_out_tongue:

Γαμάτα ακούσματα.Άντε να μπαίνει και κανένας ροκάς εδώ μέσα γιατί πήξαμε στους μεταλλάδες!

γεια σου ρε κεφτε

καλωσηρθες!

Welcome!!!
ωραία ακούσματα :slight_smile:

καλως τον,τον βολιωτη!!!
και γαμω τους “στενους” μουσικους οριζοντες εχεις:lol:
(λατρευουμε tenacious d :metal::p)