Πίτσα και μπύρες εννοείται.Αν και μπινελίκια(τι μπιχλιμπίδια ωρε?)-γαμωσταυρίδια, είναι αδυναμία.Μπορούν να ακολουθήσουν μετά την πίτσα βέβαια!
erdinger rlues… δικος μου ο chrisP… και συμφωνω για μπαρμπεκιου…
μεγάλες αλήθειες. εγώ ειδικά που χω ένα θέμα με το εντεράκι μου και διακρίνομαι και από τακτ (aka δε μπορώ να κλάσω με την άνεσή μου), τα αποφεύγω τα γαριδάκια όσο δεν πάει.
αυτό με την καυτερή πίτσα ισχύει, αλλά ΠΕΠΕΡΟΝΙ ρε αρχηγέ??? σιγά τα αυγά. τελικό τσάμπιονς ληγκ πριν 3-4 χρόνια έφαγα μια ΒΕΖΟΥΒΙΟΣ, αλλά με έπιασε λίγο νωρίτερα και είδα τα τελευταία δέκα λεπτά από την τουαλέτα, δεν ήταν καλό το timing γμτ. τις επόμενες μέρες τράβηξα και μια δυσεντερία κι έχασα 10 κιλάκια… αξέχαστη μου μεινε εκείνη η πίτσα :lol:
Ρε μλκ τι εντερο εχεις εσυ γαμωτο, βγαλτο και χεζε κατευθιαν απο το στομαχι.
Απο τη στιγμη που σταματησαν οι γυροι σταματησες και συ το ποδοσφαιρο:p
πίτσα - μπύρα, έτσι την βγάλαμε σε όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις απ’το '06 και μετά (πριν δεν έπαιζε στάνταρ φαϊ :P)
Και στάκα!!!
Προς θεου οχι σουβλακια,ΠΙΤΣΑ!Ντομινος τζαμπο μιση πεπερονι μιση μπαρμπεκιου!
Είσαι ένας true Deathster αποδεδειγμένα.
Γαμάει λέμε, αλλά είναι λίγο κούραση.
Πιτσα και 1 λιτρο λεμοναδα!
Ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τον συνδυασμο φαγητου+μπυρα γιατι με φουσκωνει υπερβολικα περισσοτερο και απ’το να πιω 10 σκετες μπυρες.
[SIZE=“1”]Καλος συνδυασμος ειναι και το πιτσα+γαλα. [/SIZE]
καλος ο συνδυασμός πίτσα-κοκα, αλλά χωρίς μπάλα δε λέει:?
Πίτσα + μπύρα!! Μεγάλο stadaraki
Ααααααα και καλή παρέα!!! 8)
Μπυρα + Πιτσα. Κλασσικουρες.
quoted for truth.
[bump]
8O8O8O ουτε πιτσα ουτε μπυρα θα προτιμουσα την κυρια:lol:
Θα πω πιτσα και μπυρα αν και πολλες φορες προτιμω σουβλακια. Αλλα και παλι η πιτσα νικαει.
Η μπυρα ειναι standar πραμα. Δε λειπει ποτε.
Τα γαμωσταυριδια και οι χριστοπαναγιες επισης
Αστακό με τορτελίνια ογκρατέν και σαμπάνια.
Δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει ακόμα το τοπικ μετά από αυτό…:thumbup::thumbup:
πιτσα και μπυρα και απο μενα. ιδανικος συνδυασμος αλλα εκει που λεει περισσοτερο ειναι οταν ειναι μεγαλη η παρεα και ετσι ακομη και στο 2ο ημιχρονο (αν παραγγειλουμε απο την αρχη του ματς) τρωμε. αυτη ειναι η ηδονη! να τρως ασταματητα!!! :lol:
και εννοειται πεπερονι, βεζουβιοι κλπ. οχι για το χεσιμο που ουτως η αλλως θα ερθει αλλα γιατι ειναι καηλα!
Αντε γεια!
Εμεις παλι στην παρεα ειμαστε στο 70% πιτσα-30% γυρο/σουβλακια και τα ιδια ποσοστα σε κοκα-μπυρα αντιστοιχα!