Εχω καποιες αποριες παιδες σε οτι εχει να κανει με τους διαγωνισμους και πιο συγκεκριμενα για αυτον σχετικα με Aerosmith.
Α)Στο mail που στελνουμε να γραφουμε και username ή αρκει το ονοματεπωνυμο μας?
Β)Επιπλεον, απ’οσο θυμαμαι στον προηγουμενο διαγωνισμο που με ενδιεφερε (Μeet and greet με Gamma Ray) ζητουσατε στα στοιχεια και πολη. Τωρα δεν ειναι απαραιτητο ετσι?
Γ) Τους νικητες τους ενημερωνετε μεσω mail, pm ή τηλεφωνου (Sms ή τηλεφωνο)?
Μέχρι πρότινος οι νικητές των διαγωνισμών μας ενημερώνονταν τηλεφωνικώς, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι θα “εκμεταλλευτούν” την ευκαιρία που τους δίνεται (είτε πρόσκληση, είτε meet n greet) και να μην πάει χαμένη – γιατί δυστυχώς είναι πάρα πολλές οι φορές που παίρνει κάποιος μέρος και ενώ κερδίζει, δεν εμφανίζεται ποτέ. Η όλη διαδικασία της κλήρωσης και ενημέρωσης των νικητών και φυσικά των διοργανωτών με τα ονόματα τους είναι αυστηρά καθορισμένη και προγραμματισμένη, μην ξεχνάμε ότι τα ονόματα των τυχερών πρέπει να έχουν σταλεί στα venues αρκετά έγκαιρα ώστε να μη μείνουν απ’ έξω. Το πρόβλημα λοιπόν που προέκυπτε με την τηλεφωνική ενημέρωση ήταν η δυνατότητα ή όχι του τυχερού να απαντήσει στην κλήση – αν δεν απαντούσε, επιλέγαμε νέο νικητή, ο πρώτος μετά (που δεν απάντησε) καλούσε πίσω και ζητούσε αυτός την πρόσκληση, αλλά ήταν αργά. Γι’ αυτό το λόγο πλέον ενημερώνουμε τους νικητές κυρίως μέσω e-mail και τονίζουμε ότι θα ήταν καλό να ελέγχουν το inbox τους την ημέρα που ειδοποιούμε τους τυχερούς.
Το όλο θέμα του τηλεφωνήματος ήταν η επιβεβαίωση ότι “ναι, θα πάω στο meet n greet, έχω εισιτήριο” και όχι περιπτώσεις τύπου “βασικά μπορεί να έρθει και η κοπέλα μου μαζί; γιατί είμαι από Χαλκίδα και μόνος μου δε μπορώ να έρθω”. Από εκεί και πέρα, η ειδοποίηση και μόνο (χωρίς επιβεβαίωση) είναι το ίδιο είτε από mail είτε από sms. Όποιος ψήνεται, τσεκάρει τα mail του