Ποιο λειτουργικό χρησιμοποιείτε?

Ξεχασα να το κανω πολλαπλης, ας το βαλει καποιος μοντ

ταχυτατα τα windows 7

XP ακόμα, λόγω βλάκα και κολλημένου αδερφού που με πρήζει να μην τα αλλάξω.

Debian fanboy, πλέον μπερδεύομαι όχι μόνο στα windows, αλλά και σε άλλες διανομές :stuck_out_tongue:

XP…

apt-get rules:D

Tα Windows 3.11 εχω, ωραιο ελαφρυ λειτουργικο:p

Σοβαρα τωρα… XP Professional Service Pack 3, αυτα αντεχει το μηχανημα και με το ζορι

XP, σύντομα παίρνω καινούργιο λάπτοπ όμως. Τι λογισμικό έχουν απ’ τη μάνα τους vista ή 7; Πωω βαριέμαι να προσαρμοστώ σε νέο λογισμικό :stuck_out_tongue:

απο οσο ξερω ακομα τα vista εχουν

XP και ubuntu, αλλα αυτη τη στιγμη σκεφτομαι να αναβαθμισω τα windows σε 7. Πειτε τιποτα για τα 7 οσοι δοκιμασατε.

Vista… αλλά μου την ψιλοσπάει…
σκέφτομαι σοβαρά να τα κάνω ΧP… τα οποία λατρεύω!
(τα είχα στο παλιό μου)

Πήρα λάπτοπ σήμερα με τα 7 και μου χουν ψιλοσπάσει τα νεύρα :stuck_out_tongue:
Νταξει λογικό είναι πάντως γιατί vista δεν είχα βάλει ποτέ και δεν έχω εξοικειωθεί, αν και ο τρόπος ταξινόμησης των εγγράφων στα xp είναι καλύτερος πιστεύω

macosx (διαθέτω macbook) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος…:slight_smile:
οι linuxαδες προβλέπεται να μου αρχίσουν hatemail οπότε ξεκαθαρίζω:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. αυτά. peace…

Μια χαρα ειναι το macOS.Πιο σταθερο απο windows :stuck_out_tongue:

σήμερα βρήκα επιτέλους αυθεντικό key για τα 7(professional :p) και τα έβαλα σε εναν σκληρό μου… οπότε εχω xp,7 και mandriva…μολις τελειώσει η εξεταστική τα xp θα πάρουν τον πουλο…:smiley:

:lol: arrogant linux elitist (ubuntu laptop, debian desktop) κι εγω αλλα η μαυρη αληθεια ειναι οτι ενταξει αν δεν ασχολεισαι με προγραμματισμο δεν εχει και μεγααλο νοημα να βαλεις…
Αινυγουαιυ καλυτερα mac απο windows (προφανως)8)

Μισο ρε παιδια, δηλαδη linux βαζουν μονο οσοι ξερουν προγραμματισμο?

:lol: οχι δεν ειναι τοσο τραγικη η κατασταση, και δεν ειναι και τιποτα δυσκολο δηλαδις σαν λειτουργικο τα ουμπουντου αλλα ο μεσος χρηστης θα προτιμησει mac/windows…υπαρχουν ατομα που θα δυσκολευοντουσαν να πατησουν στο τερμιναλ sudo apt-get install mplayer για να ακουνε mp3 :stuck_out_tongue:

εγω πάντως στα λινουχ εχω φτιάξει κρεμάλα και mastermind…:p:p

\m/
Και μεις με κατι αλλα παιδια εχουμε κατι τραγικες ιδεες, αλλα δεν εχουμε κανει τιποτα, μας εφαγε τα νιατα η σχολη…“Λατερνα” με μαουσρολλ (να γυρνας και να παιζει τραγουδια 8) ) και space invaders!