ποσταρουμε λοιπον ποιο εξωφυλλο απο αλμπουμ δενει αψογα με το περιεχομενο του αλμπουμ και μας δινει συγκινησεις. ας λεμε και δυο λογακια σε ποιο λεπτο/δευτερο/κομματι μας σκανε εικονες στο μυαλο του ιδιου του εξωφυλλου.
δυο κομψοτεχνηματα για αρχη:
Slagmaur - Skrekk Lich Kunstler
γενικα σ’ ολο το αλμπουμ, αλλα πιοτερο στην εισαγωγη και στο Νορβηγικο Γιγαγαντα.
Ξέρουμε όλοι ότι το [U]“Guardian”[/U] είναι το τελειότερο power metal κομμάτι έβερ. Αυτά διδάσκονται στα σχολεία. Ε σε συνδυασμό με το ανωτέρω οπισθόφυλλο, διαλύεται και η παραμικρή αμφιβολία.
The Builders and the Butchers - Salvation is a Deep Dark Well (2009)
το άκουσα πρόσφατα και είναι ό,τι πιο εύκαιρο έχω στη μνήμη μου.
ο συσχετισμός με το εξώφυλλο γίνεται στα σημεία που μπαίνουν τα πνευστά και το μπάντζο και με κάνουν πραγματικά να ανατριχιάζω.
Ειδικά στο Morning on eatrh (Hear this voice, see this man standing before you, I’m just a child trapped inside the body of a man), αλλά και στο Song for the innocent
To πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι το “The Bard’s Song (In the Forest)”
Όπως το φαντάζεται κάποιος, ο βάρδος στο κέντρο, με τους υπόλοιπους γύρο του, να τους λέει τις ιστορίες.
που για μένα ΚΑΚΩΣ το αλλάξανε το δεύτερο στην επανακυκλοφορία. Έπρεπε να το χουνε κάπου μέσα στο βιβλιαράκι τουλάχιστον!
Για το πρώτο άμα ακούσεις/διαβάσεις στίχους του “A Psychotic Waltz” θα νιώσεις περισσότερο. Μετά “And The Devil Cried”, “Spiral Tower”, “Halo Of Thorns”!
Στο έβερφλοου άκου “Ashes” (ειδικά από το 2ο λεπτό και μετά)!
οπως λενε και οι dream theater “Life was so simple then, we were so innocent”
δισκαρα ρεεεεεε…!!
θυμαμε οταν την αγορασα ειχε καει ο εγκεφαλος μου απο τις ακροασεις και το ποσο μου αρεσε το στορυ…
daniel κουφαλα, με τις 573284 μη ολοκληρωμενες σπουδες σου…εισαι θεος.
Απορώ που δεν ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Το καλύτερο εξώφυλλο όλων των εποχών.
Απλά βλέπω τον πολεμιστή του εξωφύλλου να κοιτάζει τον ορίζοντα(αυτά που έρχονται, αυτά που άφησε πίσω του?) και ταυτόχρονα ακούω τους παρακάτω στίχους και ανατριχιάζω
There were times when I stood at death’s own door
Only hoping for an answer