Παναιτωλικός - Αγρίνιο

μια σελιδα για την παναιτωλικαρα μας!!οσοι πιστοι προσελθετε!!

η ομαδα εχει ηδη αποκτησει για την επομενη σεζον τον τερματοφυλακα τζεναμο,τον βαγγελη καουνο κ τον γιωργο κουσα!!επεται συνεχεια!!!

εις ανωτερα και του χρονου στη superleague

ευχαριστουμε φιλος

καλες μεταγραφες ο παναιτωλικος…βασικα επρεπε απο φετος να ειχε ανεβει, ειχε καλο ροστερ

Eiμαι Ολυμπιακος Βολου και φυσικα συμπαθω Παναιτωλικο καθως ειναι ομαδα της επαρχιας και οχι γειτονια της Αθηνας(Βλ.Αιγαλεω,Θρασυβουλος κλπ).Πολυ καλες κινησεις,σας βλεπω με βαση την φετινη σας εικονα να χτυπατε ανοδο απ’ευθειας του χρονου.

ελπιζουμε φετος να ειναι η χρονια μας,εσεις τα καταφερατε!!!

Σάββατο, 12 Ιούνιος 2010
Τη φανέλα του Παναιτωλικού θα φοράει και πάλι για τα δύο επόμενα χρόνια ο Στάθης Καραμαλίκης. Ο έμπειρος επιθετικός, που αγωνίστηκε στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2009 (δανεικός από τον Θρασύβουλο απ? τον οποίο έμεινε πλέον ελεύθερος), υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Παναιτωλικό.

σταθη αλητη γ… το σπιτι

Ο Παναιτωλικος ηταν εντυπωσιακος και προσφατα πηρε κατα σειρα τους Τζεναμο,Καουνο,Κουσα,Καραμαλικη.Τις τελευταιες ημερες στα μεταγραφικα υπαρχει ηρεμια,αλλα αυτο δεν σημαινει στασιμοτητα.Στο Αγρινιο εχουν δει που θελουν να κινηθουν και περιμενουν.Ο Στορμπαεκ δεν εχει απαντησει στην προταση που του εγινε,οι Αγγλοι τον στελνουν ειτε στη Γουεστ Χαμ ειτε στην Πορτσμουθ και ετσι στο Παναιτωλικο θα κινηθουν για δεξι μπακ.Οι περιπτωσεις που απασχολουν ειναι δυο.Αυτη του Κουτρουμανου απο την ΑΕΚ και του Ντενις Παπαθανασιου απο τη Δοχα Δραμα.Στα χαφ αποκτηθει τουλαχιστον ενας ενδεκατος.Και ο πρωτος στοχος ειναι ο Δημητρης Γραμμοζης.Μαλιστα στο Αγρινιο δειχνουν αποφασθσμενοι να περιμενουν τον 31χρονο χαφ να ξεκαθαρισει,εαν θα φυγει η οχι απο την Ομονοια.Ο εμπειρος ασος ειναι σε διαδικασια να αποχωρησει και στον Παναιτωλικο περιμενουν…στο ακουστικο τους.Σε οτι αφορα την περιπτωση του περιφεριακου επιθετικου,μπορει να γινει η…εκπληξη.Η διοικηση εχει αποδειξει πως μπορει το μπαμ με ενα δυνατο ονομα και ετσι το θεμα του ξενου φορ μπορει να τραβηξει αρκετα.

παμε μωρη παναιτωλικαρα!!!
βεβαια σημερα μας ενδιαφερει η νικη της εθνικης,αλλα ποτε δε ξεχναμε τη τοπικη μας αγαπη!:smiley:

Παναιτωλικαρα παει τραινο για Α Εθνικη.Στηριξτε τις τοπικες ομαδες.οχι αλλο Αθηνα.

Οπως ο Ολυμπιακος Βολου ετσι και τα’‘Καναρινια’’ μπορουν να ανεβουν!!!

Οσον αφορά στον Παναιτωλικό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι από τις λίγες στην Ελλάδα που είχαν πληρέστατο φάκελο. Ομως επειδή είναι γνωστή η φιλοσοφία του προέδρου του, Φώτη Κωστούλα, δεν θέλησαν να εκμεταλλευτούν πιθανή άνοδό τους στα χαρτιά. Ετσι φρόντισαν ώστε ο φάκελος να έχει ελλείψεις. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι και οι οπαδοί της ομάδας, με ανακοίνωσή τους τις προηγούμενες ημέρες, ζητούσαν από την διοίκησή τους να μην καταθέσει φάκελο, καθώς δεν ήθελαν τέτοια άνοδο και είχαν ταχθεί παράλληλα υπέρ της παραμονής του Ηρακλή.

RESPECT στον Παναιτωλικο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2010 Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ BEACH HANDBALL

Με πρωταγωνιστή το Βασίλη Χαραλαμπάκη ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην άμμο για το 2010. Τελικό σκορ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SUMMER 04 2-1 (17-21, 23-19, 6-2).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε έναν πολύ όμορφο τελικό με κυρίαρχο το πνεύμα του fair play ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και SUMMER 04 δικδίκησαν τον τίτλο προσφέροντας θέαμα, διαφημίζοντας το Beach handball και με πολλές υποσχέσεις για το μεγάλο βήμα του Ελληνικού Beach Handball τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας για επιτυχίες σε μέγαλες διεθνείς διοργανώσεις

Συμπαθεστατη ομαδα εδω και χρονια.:slight_smile:
Ελπιζω να ανεβειτε, να ερχομαστε κι εμεις που ειμαστε Ναυπακτο να βλεπουμε κανεναν μεγαλο αγωνα!

Γκολ… η ρουφιανα

Εϊναι το απόλυτο αθλητικό βίντεο του youtube για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν.

Το συγκεκριμένο βιντεάκι την πρώτη φορά που το είδα πραγματικά δεν άντεξα να το τελειώσω… ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ!!!

ε τη ρουφιανα.!!

μεγαλη στιγμη της αθλητικης δημοσιογραφιας!!!

Αγριεμένοι οι Αγρινιώτες ,να μας πει και κανένας Πατρινός τι έγινε .

Πάντως ,απο τα φιλικά ξεκινήσαν όλοι φέτος, έχουμε να δούμε.