Παναιτωλικός - Αγρίνιο

χαλι μαυρο κ σημερα,0-0 με πανσεραικο που δεν περνουσε το κεντρο,δυσκολα αλλαζει κατι φετος.κωστουλα πουλο

http://www.goalpost.gr/index.php/podosfairo/football-league/panaitolikos/item/7709-οι-παίκτες-μας-πρέπει-να-έπαιζαν-τσιγκολελέτα

Απολαυση…

Φουλ για ανοδο η Παναιτωλικαρα

Φιλε,ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου Βολου και θα σου πω κατι.
Η ομαδα σου ειναι οντως πολυ καλη και απο τις καλυτερες της κατηγοριας.Ειναι να απορει κανεις πως δεν ανεβηκατε απ’ευθειας.
Αλλα το να πετατε κροτιδες σε παιχτη και τα δαχτυλα του να σωζονται απο θαυμα,ειναι ανεπιτρεπτο.
Και δεν σου λεω οτι οι δικοι μας φιλαθλοι ειναι καλυτεροι,εχουμε κι εμεις τα ζωα μας.
Απλα με τετοια περιστατικα ανοιγετε εριδες με αλλες ομαδες και πραγματικα σου το λεω ,δυστυχως οι δικοι μας περιμενουν κι εσας και την ομαδα σας πως και πως την τελευταια αγωνιστικη στην οποια βλεπω να γινονται τρελα πραγματα,απο τα οποια φυσικα θα απεχω.

δεν εχω δει φιλάθλους ομάδας να μην το κάνουν. μεχρι και σε ερασιτεχνικά γίνεται.
θυμάσαι στο μεταξύ μας τι γινόταν στα πλάγια? αμα κάποιος απο τους παίχτες μας έπιανε κατι απο εκει, θα είχαμε τα ίδια αποτελέσματα.
αλλά εγω θα έλεγα άλλο. εφόσον εγινε η μαλακία, δεν έπρεπε να αρχίσει το ματς. δεν λεω να μην γινει καθόλου και να το πάρει ο ολυμπιακός στα χαρτιά(που ίσως μπορούσε), αλλά να υπάρξει αναβολή. μου φάνηκε ηλίθιο που άρχισε το ματς.

αλλά κατά τα άλλα, ναι. ο παναιτωλικος εχει κάνει μαζι με τον ολυμπιακό τρελό καμμπακ.

Δεν διαφωνω,ο διαιτητης φερει μεγαλη ευθυνη…

ο τυπος πηγε κ επιασε την κροτιδα,ουτε σε δημοτικο γινεται αυτο.κριμα κ περαστικα αλλα δεν ειναι το πρωτο γηπεδο που πεφτει!επισης αν αγαπας τον ολυμπιακο βολου δεν θα επρεπε να πηγαινεις καν στο γηπεδο!απ τις πιο σιχαμερες ομαδες!Ο Μπεος δακρυσε χθες,φουσκωτοι,διαιτησιες κλπ.αυτα

πιστευω το αγρινιο θα νικησει γιατι εχει πιο εξελιγμενη τεχνολογια.

α) Στο τέλος θα καταλήξουμε να βρίζουμε τον Καρρά επειδή πήγε και την έπιασε ο μαλάκας, δε μπορούσε να κάτσει στα αυγά του; περαστικά σου.

β) Με το ίδιο σκεπτικό να μην υποστήριζε ΑΕΚτζής ΑΕΚ λόγω Ψωμιάδη, Ολυμπιακό λόγω Κωσκοτά, Κόκκαλη, Μαρινάκη, ΠΑΟ λόγω Πατερό/Βγενόπουλων, Λεβάδειακος λόγω Κομπότη, Παναχαική λόγω Κούγια, κτλ. κτλ. γιατί άλλωστε την όμαδα την κάνει ένας πρόεδρος και όχι άλλοι παράγοντες όπως πχ η μπάλα που παίζει; περαστικά σου.

γ) Εγώ ξέρω ότι παίζει ο Βόλος πλέη οφ φέτος γιατί η διαιτησία γαμήθηκε με π.χ. καλλιθέα, θρασύβουλα, καβάλα πρώτο γύρο ή επειδή έδειραν όλη την ομάδα φουσκωτοί στην Καλλονή, περαστικά σου.

:D:D:D

εχει αδικηθει ο καημενος ο βολος κ παιζει πλει οφ!:D:D:D!Οχι ρε,πρεπει να ειμαστε προβατα του Μαρνακη κ των λοιπων,ασε ρε

Κenny,λες απιστευτες βλακειες,αλλα βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου.
Κακως εγραψα εδω μεσα…

Bravo μάγκα, και μη ξεχάσεις, όταν νικήσει ο Βόλος την ένσταση να έρθεις αμέσως στο θρεντ της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑΣ και να μιλήσεις για το σάπιο ποδοσφαιρικό σύστημα που ταλανίζει την Ελλάδα. :bow::bow::bow:

δεν βγαζουμε ακρη ετσι κ αλλιως,τελος απο μενα

[SIZE=“6”]Σουπερβρωμα ξαναρχομαστεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE]

την επο την ρωτησες? :stuck_out_tongue:

μπα,κ στα δικα σας γρηγορα

ο κοσμος μας επελεξε γ εθνικη οποτε αργει καπως :stuck_out_tongue:

το ξερω,ευχομαι οσο πιο γρηγορα

http://www.youtube.com/watch?v=NxcusUhPDIE