Ποιός νεκρός μουσικός θα δίνατε τα πάντα για να αναστηθεί

Ronnie James Dio
Midnight
Criss Oliva
Freddy Mercury
Ingo Schwichtenberg

O Ingo δεν ηταν μουσικος,ντραμερ ηταν:p:p:p

χααχαχαχαχαχ

^^ αχχαχαχαχαχαχαχα!!! Σιγα. Εδω σημερα η dubstep θεωρειται μουσικη και ο Ingo να μην θεωρειται μουσικος;;;; :-Ρ Κατ’ εμε απο τους καλυτερους drummer.

Randy Rhoads
Dimebag
Criss Oliva

θα μας είχαν χαρίσει άπειρες (επιπλέον) κιθαριστικές ηδονές

bon scott-> πρωτη επιλογη
οι skynyrd original
John lennon
Frank Zappa
Jon Lord φυσικα:(
Richard Wright

JOHN BONHAM ENNOEITAI!!! θεικος ντραμμερ κ φυσικα αν ζουσε μπορει λεμε τωρα ν μν ειχαν διαλυθει, η και αν ειχαν, να εκαναν το γαμημενο reunion που τοσο ποθω!!!

το εχω ξαναπει αλλα πως γινεται να λειπει απο την λιστα ο τιτανας Jim Morrison;[-X

Προς τιμήν της ποίησης

+2112

Ετσι, ισως να μην ηταν τοσο γνωστος. :lol:

Δεν σχολιάζω τίποτα επειδή είμαι σεσημασμένος αλλά <3 <3 <3 :stuck_out_tongue:

+1

Ποιος Jim Morrison ρε παιδια!

Εδω λειπει ολοκληρος Μιμης Γκιουλεκας!

[SPOILER][/SPOILER]

:lol:

Mark Sandman :cry:

:lol2:

Σατανικη ομοιοτητα!

Καλα ειχε βουιξει ολη η Καρδιτσα λοιπον οτι ο Μιμης ειχε διδυμο αδερφο στο Αμερικα.

Λιγο αργα αλλα βρεθηκε!

+1 για Mark Sandman.Μεγαλη μπαντα οι Morphine.

Όλοι όσοι έφυγαν νώρις είχαν σίγουρα πολλά ακόμα να δώσουν, συναίσθηματικά ο καθένας τους σαφώς έχει αφήσει διαφορετικό στίγμα στον καθέναν, αλλά αν είχα την δυνατότιτα να αναστήσω μόνο έναν, θα προσπαθούσα να αφήσω έξω την επίδραση που είχε σε εμένα προσωπικά και θα προσπαθούσα να δώ πιος θα έφερνε περισσότερα πράγματα στην μουσική αν ζούσε μερικά χρόνια ακόμα. Αυτό βεβαία είναι απίθανο να το προβλέψει κανείς…

Dio,Scott,lord,bohnam,Joplin,Morrison…και άλλοι πολλοί.

Από το κλαμπ των 27ρηδων, με βάση αυτά που πιστεύω πως είχαν να προσφέρουν στην μουσική μέχρι να γεράσουν, οι:

[B]Robert Johnson

Jimi Hendrix

Kurt Cobain[/B]

Robert Johnson θα συμφωνήσω κι εγώ. Γιατί ήταν ηγετική μορφή σ’ένα είδος που τείνει να εκλείψει. Επίσης:

Louis Armstrong (απογείωσε ένα είδος κ πάντα πρωτοτυπούσε κ εξελισσόταν)
John Lennon (και reunion Beatles για να δω πόσο επιδραστικοί παίζει να ταν ακόμα)
James Brown (γιατί τον έχασα κάποτε στο live Λυκαβηττό κ την επόμενη χρονιά πήγε κ πέθανε ο άχρηστος! [-X )