Ποιός νεκρός μουσικός θα δίνατε τα πάντα για να αναστηθεί

Johnson οντως

Αλλα,προσπαθώντας να ειμαι αντικειμενικος σε ενα θεμα που παντα συνδέεται συναισθηματικα καθως και γω θα ήθελα να ζει ο Ραιτ για να δουμε Φλουντ πχ αντιλαμβανόμενος ομως την δυσκολία έως και την αδυναμία να πεις κατι τετοιο,καθως ειναι που ειναι χαζο απο μονο του να συγκρίνεις θανατους τωρα εχεις να κανεις και με γνωστους μουσικους,θεωρώ πως μία σημαντικη απώλεια,εαν θελουμε να καταλήξουμε καπου,θα πρεπει να οριστει ως αυτη που συνεβη την στιγμη που υπήρχε κατι να δοθεί απο τον καλλιτεχνη.

Δλδ ας πουμε στο ιδιο παραδειγμα με τον Ραιτ θα πεις “οκ οτι ηταν να κανει το κανε που αφησε ιστορια” και ειναι σωστο.
Ή το ίδιο και με τον Τζον Λεννον που προσωπικά δεν νομίζω οτι θα εκανε τπτ παραπανω-ήδη απο το 1975 ειχε κλειστεί σπιτι και καθάριζε ταψια για την Γιοκο ξερω γω,γενικα είχε αλλάξει στάση ζωης πάρα πολυ-.Ασχετως αν φυσικα θα κλαιγαμε για να επαιζε μαζι με τους αλλους.

Ετσι λοιπον σημαντικες απωλειες με την εννοια που εδωσα παραπανω ειναι ηδη καποια ονοματα που εχουμε αναφερει ηδη πιο πίσω όπως(και κυριως) ο Χέντριξ για να δουμε τι διάολο θα εκανε ακόμα ή που θα το πήγαινε καθως η φαντασία μας μπορει να οργιάσει αν σκεφτούμε οτι έφυγε πανω στην αυγη του πειραματισμού κτλ,το 1970.
Μαζί και ο Duane Allman φυσικα:wink:

Και επίσης να προσθέσω ίσως τον άνθρωπο που βρίσκεται στην κορυφη αυτης της λίστα,τον Buddy Holly,και δυστυχως λίγοι τον μνημονεύουν.Ο Buddy είναι χαλαρα ο μόνος καλλιτέχνης που έφυγε τοσο μικρος και εκανε τοσα πολλά,αποτελώντας ίνδαλμα δίχως ο θανατος του να λειτουργήσει ως εξάπλωση του μυθου του ή αντιστρέφοντας τα πράγματα(οπως συνεβη με τον Μορισον πχ).Επηρέασε τους παντες,τους παντες ομως,ακομα και ο Ελβις πηρε τα γυρισματα στην φωνη του απο αυτον.

Και αυτο που μενει ειναι η περιέργεια για το τι θα εκανε στα 60s,το παλικάρι έφυγε το 1959 στα 22 του!!! :frowning:

μια που ειναι και ημερα, ας πουμε κλιφ…

Ωπ οντως,καλα και αυτος θα ειχε ενδιαφερον στην φαση που “εφυγε” να δουμε τι θα εκανε.Τοσο αυτός όσο και οι Μεταλλικα και συνεπως το μεταλ ολο:wink:

so simple for me…

christopher michael oliva.

Σωστός ο νέος (στο forum)

Θελω να ξερω ποιο εξυπνοπουλι εφτιαξε το poll. Οι μισοι και βαλε ειναι απο τον χωρο του metal. Ελεος.

επισης θα προσθετα chuck , dime , quorthon , carl albert

αλλα ο criss πρωτα και πανω απο ολα για παρα πολλους λογους
θα παραθεσω μερικους

εφυγε πολυ νωρις , με τραγικο τροπο , ειχε ΠΑΡΑ πολλα ακομα να δωσει και το most important οι SAVATAGE θα ηταν ακομα εδω και οχι σκορπισμενοι σε 1002 projects…
επισης αν ζουσε ο criss πιστευω οτι ο jon θα φροντιζε τον ευατο του σωματικα και ψυχικα…

just my opinion!

ΦΡΙΚΧΟΥΝΤ!!!

:bow2::bow2::bow2:

Σήμερα ανακάλυψα πόσο μου λείπει ο Layne Staley…

[I]Wake up young man,it’s time to wake up…for 10 long years[/I]

Αυτος ο δίσκος τους είναι για αυτον τον τύπο,απο την αρχη ως το τελος,και ειδικά αυτο το Wake Up…

:frowning:

Ωπ, δεν το γνώριζα. Θα τον τσεκάρω όμως το δίσκο (mad season είναι αυτοί).
Όταν ανακάλυψα τους Alice In Chains εκεί γύρω στο γυμνάσιο και τυχαία μετά από λίγο καιρό έμαθα ότι ο Staley δε ζούσε στενοχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί ήθελα να ακούσω τη Φωνή του και σε καινούριους δίσκους.

κομματάρα! πολύ δάκρυ αυτό το τραγούδι…

θα δινα και το σπιτι μου για να δω το τζιμακο μια φορα σε λαιβ

Σοκαριστηκα:p

:lol::lol::lol:
ευτυχως που εκανε την αρχη ο δρ ντρε και ανεστησε τον 2πακ μεσω χολογκραμ μπας και καθιερωθει και με αλλους!!!

Jimmy Jump;

…Να μου κάνουν τη ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ([I]όχι μόνο σε μένα βέβαια- κι άλλοι απ[/I]αιτούν!) οι
κάτωθι Θεοί:
[B][COLOR=“DarkRed”]-Οντιν
-Θωρ
-Τυρ
-Φρέγια
-Φερνιρ
-Γερίντουεν
-Λόκι[/COLOR][/B]
…και οι παγάνθρωποι μαζί -να [U]μου αναστήσουν[/U]:

[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][B]quorthon[/B]:slight_smile:

… I came to the personal conclusion that this whole satanic bit was a fake: a hoax created by another hoax - the Christian church, the very institution they were attempting to attack using satanic lyrics in the first place. Since I am an avid fan of history, the natural step would be to find something in history that could replace a thing like the dark side of life. And what could be more simple and natural than to pick up on the Viking era?
?[COLOR=“DimGray”]Quorthon, Liner notes of Blood on Ice[/COLOR]

[I]…πολύ τον πάω τον Θεό…[/I]
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

poy einai o rory?:bow2::bow2::bow2:

Ο Βασιλιας.