ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Προσπαθήσαμε να πουλήσουμε το εισιτήριο της φίλης μας (που για προσωπικούς δεν θα μπορέσει να έρθει) για τη μέρα των Metallica στη Βουλγαρία αλλά δεν τα καταφέραμε…
Έτσι από το να πάει τζάμπα [SIZE=“5”]ΧΑΡΙΖΕΙ το εισιτήριο των 40 ευρώ (αρένα)[/SIZE]

Το εισιτήριο το έχω εγώ, οπότε όποιος επιθυμεί να πάει στη συναυλία και ενδιαφέρετε ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.

Άντε ψήστε κανα άφραγκο φίλο σας να έρθει!!! Κρίμα είναι να το τσεπώσει τελευταία στιγμή κανένας Βούλγαρος:lol:

Αν και όλη η παρέα έχουμε απολυτο respct στην κίνησή σας!!!

:respect::respect:

Μερσούμε:D Αλλά το θέμα είναι να βρεθεί κάποιος! Κρίμα είναι να πάει χαμένο!

Έ όλο και κάποιος θα βρεθεί. Τι διάολο;;; Τζάμπα είναι!!!

Το παίρνω εγώ αλλά θα μου δώσεις και 50 ευρώ να πάω. Αλλιώς χάρισμα σου. :stuck_out_tongue: :lol:

φιλε αν υπαρχει ακομα ενδιαφερομαι αγρια!!πες μου αν μπορεις ημερομηνια και αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου e-mail στο vpaparsenis@yahoo.gr για να κανονισουμε που θα συναντηθουμε!!ευχαριστω! :slight_smile:

το λεω αυτο για το e mail επειδη δεν ξερω να στελνω pm

υπαρχει ακομα το εισητιριο

Έχεις πιεμ

Παιδιά περιμένω απάντηση σήμερα από ένα παιδί και άμα δεν κάτσει θα επικοινωνήσω με σειρά προτεραιότητας σε όσους απαντήσατε ότι ενδιαφέρεστε εδώ…Ευχαριστώ!:slight_smile:

Αααα και είμαι ΦΙΛΗ μανία πια να αλλάζετε φύλο!!! Τόσο αντρικό ακούγεται το Mererfin?[-X

Γιατι το Κουλης ακουγεται καλυτερα?:stuck_out_tongue:

Πω πω εξυπνάδες, ανατρίχιασα!:lol::lol::lol:

Φτου γαμωτο…κι εσυ ανατριχιασες μαζι μου?

Μα ολες πια??8)

μια λεπτομέρεια…
οποιος το παρει το ticket τζαμπα η με μικρο αντίτιμο και προσπαθησει να το πουλησει εδω μεσα ειναι ζωο…

*με αγαπη παντα

Η και απέξω το ίδιο κάνει… ελπίζω ότι δεν έχουμε ξεφύγει τόσο πολύ και υπάρχει ένα υπόλειμμα ηθικής μέσα σε όλους μας.:wink:

εγω θελω παντως να πω οτι θελω παρα πολυ αυτο το εισητηριο αν και οντως η σειρα προταιρεοτητας ειναι δικιο!.. :slight_smile: